Vurucu Darbe 1 : Kardeşim ve arkadaşı

Son günlerde bilgisayarım için çok aglıyorum ve çok sinirleniyorum kardeşim ve arkadaşına ...Dünde bahsettigim gibi nerdeyse bilgisayarım elimden gidiyordu...Gerçi daha belli değil ama bugünü de yırttık diyorum :)


Sorun şu ki   elimden bilgisayarım alınmak isteniyor iki  pislik güç tarafından .. 2 gün önce  bu olay patlak verdi   bilgisayarın gerçek sahibi    geri istiyordu bilgisayarı kardeşim bana  bu sözlerle geldi... Eee tabi bende gafil avlandım hazırlıksız yakalandım bu gerçekle.:D  Tabi  bu beni üzdü  çünkü şuan  ne bende laptop alacak nede  yeniden kasa alacak para var ... Tabi  bunları bildigimden dururmuyum hemen kardeşimle bir agız dalaşına girdik...  2 gündür  sorun sorun üzerine...Bu sabahta  demesin mi internetide kapattırcam ... ALLAHımmmm beynimden vurulmuşa döndüm  ...İyice sinirlendim ve tartıştık ... Ciddi  değil  şaka gibiydi tartışma hani olur ya  benim  babam senin babanı döver tarzı çocukça şeyler  o tarzda hem gülüp hemde birbirimize laf sokmamız kadar paha biçilemez birşey yoktu  o dakikalarda... Sonuç olarak  tabi o kızgınlıkla kardeşimin arkadaşına da çok söylendim.. 1,2 saat sonra   kardeşim odasının  kapsını kapattı  gerilim dolu dakikalar yaşadım salonda kasa gidecek kasa gidecek...En kötüsü de elinden birşey gelmiyor ya o dakikalarda çok üzülüyorsun ... Napabilirsin ki başkasının malı sonuçta adamın kendi bilgisayarı bozulmuş geri istiyor...Her neyse  o dakikalarda bekledim beklentim büyüktü  kedi nasıl  kasap dükkanındaki   eti gördükçe kapısından ayrılmaz  yalanır işte ben o dakikalar da  o durumdaydım ... Şahsen zoruma gidiyordu   çünkü  her gün en az 1 saat pcde  bir çok şeyi kontrol etmeyi alışkanlık haline getirmişim  ... Bu alışkanlıgımdanda zor vazgeçebilirim diye düşünüyorum ...

Sonuç olarak bizim kameraman çocuk    profesyonel   fotograf makinasını alıp dışarı çıktı ve benim   bilgisayarım  şuan hala bende ... Ve belli değil  neler olacagı bu çok  sinir bozucu bir durum ... Sanırım o okula gidene kadar  yani pazartesi gününe kadar  her günüm çok gergin geçecek ..Şimdi birde bilgisayarım elimden gidecek diye daha bir kıymetli oldu hiç başından kalkasım gelmiyor...Bugünü de böyle yırttık şükürler olsun ... Bakalım yarın ve ertesi günler neler olacak  yine yazarım okuyucu byby!. :)





Yorum Gönder

0 Yorumlar