Yaban Çiçekleri (Dizi)

Hiç beğenmediğim bir dizi oldu maalesef. Neresinden tutsan elinden kalıyordu. Ne senaryo ne işleyiş ne oyunlar bana geçmedi. Hikaye için kurulan atmosferde beni çekmedi açıkçası, enerjisi sıfırdı. Bu yüzden sevemedim karagözlüm listeme almak durumunda kaldım.

Akın Akınözü'nün her dizisinde oyunculuğu geriye gidiyor. Keşke artık başrol değil yan rol karakterleri seçse. Şu doğu dizisindeki karakterini bir türlü aşamadı hep o karakteri devam ettiriyor. O diziden öncede takip ediyordum ve çok iyi bir oyunu vardı. Şimdi ise hep o dizideki karakterini oynuyor. Bence izleyicisini geri kazanmak için yan karakterleri düşünmeli bunu yapıp izleyicinin gönlünü alıp tekrar başarılı olan kendi jenerasyonundan bir çok oyuncu var. Birde tarihi dizi düşünmeli bence tarihi diziler için yüzü çok uygun.

Aslıhan Malbora bu dizi için hiç olmamıştı. Duyguyu geçiremedi karakterle bütünleşememişti. Oyunu iyiydi ama çok hava kalıyordu. Akın ile yakıştıramadım kimyaları tutmamıştı. Fazla sesli bir karakter olduğu için ses tonuna yakışmamıştı. Normalde çok sevdiğim bir oyuncudur ama bu karaktere kesinlikle uygun bir seçim değil.

Büşra Pekin'de Akın ve Aslıhan gibi yanlış seçimdi. Şimdiye kadar genel olarak komedide izlediğimiz biri ters köşe yapılıp kötü karakterde oynatılmak istense de üzerine yakışmamıştı. Oyunculuğu üst seviyede olmasına rağmen hiç uygun olmamıştı. Dramı iyi oynasa da kötü de olmuyormuş görmüş olduk. Birde acilen saç rengini değişmesi lazım.

Halil Babür başrol mü yan rol mü çözemedim. Akın arka plana atılacaksa neden esas adam Halil olmamıştı çözemedim. Bölüm boyunca en fazla Halil'i izleyince kim başrol algılayamadım. Bence ilk bölüme göre çok iyiy bir performansı vardı.

Bige Önal artık ikinci kadın oynamasın ne olur. Kızın tüm kariyeri ikinci kadın olarak geçti. Çok iyi bir oyuncu ve güzellik fazlasıyla var ama hep ikinci kadın rollerini oynuyor. Ne zaman esas kadın olarak izleyeceğiz bilemiyorum. Bige'ye sektörde haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Tilbe Saran kesinlikle ilk bölümün kahramanıydı. Ustalığını fazlasıyla göstermişti. Hayranlıkla izledim her sahnesini.

Arif Pişkin anladığım kadarıyla iyi gözüken kötü bir karakter. Bakalım nasıl işlenecek bu karakter. Merakla karakter gelişimini bekliyorum. Bölüm boyunca gayet iyi oynadı.

Dizide olmayan bir şeyler vardı. Hikayede mi sorun vardı oyuncu uyumunda mı işleyişinde mi bilemiyorum ama fazlasıyla günlük dizi tadı vardı. Gizemli ve karışıktı evet ama yanlış başlangıç yaptığını düşünüyorum. Birde bence dizi ramazan içi değil ramazandan sonra başlamalıydı tarih seçimi de bana göre yanlıştı. Teknik olarak geçişler haricinde bir problem yoktu, mekanlar ve kıyafetleri de sevdim. Müzik kısmı da hoşuma gitti ama olmayan neyse o hepsini gölgeliyordu. Başrol çift fazla yapay oynuyordu ama diğer oyuncuların performansı bile olmayan tam olarak neyse onu kurtarmamıştı. Yolu açık olsun ama ben sevemedim. Dizinin ilk üç bölümüne daha şans vereceğim. Umarım ilerleyen bölümlerde fikrim değişir. Yolu açık, reytingi bol olsun. Belki siz seversiniz bir şans vermeyi ihmal etmeyin.

 -reklam değildir.-

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

YABAN ÇİÇEKLERİ

Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Aydın Bulut
Senaryo: Serkan Yörük
Yapımcı: Saner Ayar
Yapım: O3 Medya
Yapım Yılı: 2024
Yayın Günü: Pazartesi
Yayın Kanalı: atv
Başlangıç Tarihi: 25 Mart 2024
Konu:
Yaban Çiçekleri, acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç ve Ela'nın yeniden kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesini anlatıyor. Peki tüm yaşananların gölgesinde Ela ve Kılıç temiz bir sayfa açabilecek mi? Birbirlerine olan aşkları, aralarındaki engelleri aşmaya yetebilecek mi?
Oyuncular:
Akın Akınözü
Aslıhan Malbora
Büşra Pekin
Halil Babür
Bige Önal
Tilbe Saran
Arif Pişkin

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)