Sakla Beni(Dizi)

Sevemedim karagözlüm listeme yeni eklenen bu dizi hakkında bir kaç cümle yazmak isterim. OGM hep aynı tarz diziler yapıyor iki kadın bir erkek ve muhakkak erkek kadınlardan biriyle yasak aşk yaşıyor. Zemin zaten psikoloji üzerine oluyor biraz da dram ekledim mi tamamdır. Her dizisinde de ilk bölümünde diziyi linçlettirerek reklamını yapıyor. Böyle bir konu varsa totalde yüksek alır gibime geliyor. Çünkü total böyle şeyleri çok sever, hoşlanır.

Uraz Kaygılaroğlu klasik çapkın erkeği oynuyor. İşte geçmişte travmaları olan , sevmediği bir kızla evlenecek olan daldan dala atlayan bir adam. Genç kızların zengin tatlı rüyası. Uraz'ın oyunu güzel zaten, çokta başarılı haliyle karakteri güzel oynamıştı.

Cemre Baysel neden bu diziyi kabul etti bilemem ama başka bir dizide başka bir karakterde görmek isterdim. Çok sevidiğim için galiba yakıştıramadım metres gibi bir karakteri. Mete'nin isteme gecesinde yaptıkları filan aşırı saçmaydı. Madem bu kadar fiziksel ve psikolojik şiddetten bıktın bari işi bırak. Vallahi biraz toksik bir karakter olduğunu düşündüm İncila'nın hızla tedavi olması lazım mazoşist biri.

Asude Kalebek karakterini o kadar iyi oynuyordu ki ilk bölümden nefret ettim. Ne pislik bir karakterdir bu ya sadist kadın midemi bulandırdı. İncila mazoşist, Naz sadist tam birbirlerini bulmuşlar gibiydi. Açıkçası bölüm boyunca karaktere katlanamadım ve keşke ileri sarma ihtimali olsa diye düşündüm.

Doğru yazmak gerekirse dizi hiç tebessüm ettirmedi, hiç bir aşk sahnesine filan da kalbim ısınmadı, etkilemedi ve bölüm ilk bölüm temposunda değildi... Haliyle ilk bölümde çok sıkıldım. Çocukların olduğu sahneler içimi ürpertti, gerek var mıydı bu sahneye diye düşündüm durdum. Teknik açıdan dört dörtlüktü müzikleri, kıyafetler, çekim, mekanlar harikaydı, oyuncularda iyi oynadı ama işleyişini ve hikayesini bunların hiç biri kurtarmadı.. OGM artık bu tür dizilerden vazgeçmeli. Sanki Camdaki Kız dizisinin versiyonları izliyormuş hissi veriyor iki kadın bir adam başrol kızın travmaları var ve aile içi çarpık ilişkiler... Kısacası ben beğenmedim, yine de emek var yolu açık olsun. Sosyal medyada sevenler oldu, vaktiniz varsa bir şans verin seversiniz belki.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
SAKLA BENİ
Tür: Psikoloji, Dram, Entrika, Romantik, Aile
Yönetmen: Nadim Güç
Senaryo: Armağan Gülşahin, Nergis Otluoğlu Akoğlu
Yapımcı: Onur Güvenatam
Yapım: OGM Pictures
Yapım Yılı: 2023
Yayın Günü: Perşembe
Yayın Kanalı: STAR TV
Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2023
Konu:
Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?
Oyuncular:
Uraz Kaygılaroğlu
Cemre Baysel
Asude Kalebek
Şenay Gürler
Ceyda Düvenci
Nilüfer Açıkalın
Sevinç Erbulak
Gökşen Ateş
Kamil Güler
Nizam Namidar
Sera Tokdemir
Edip Saner
Açelya Devrim Yılhan
Sıla Korkmaz
Emine Uyar
Tamer Levent

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Senaryo da Gülseren parmağı olunca böyle oluyor. Uraz ve Cemre'yi çok yakıştırmıştım ben ilk duyduğımda oysa keşke farklı bir hikayenin içinde izleseydik...

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)