Yine Ben Bir Yerlerdeyim

Başlığı görünce güzel bir geziye çıktığımı düşünmüş olabilirsiniz ama böyle bir şey söz konusu bile değil. Çünkü uzun zamandır bir rahatsızlık geçiriyorum ve hemen hemen her gün hastanedeyim. Aylardır artık o kadar sıkıldım ki gelip biraz size yazı yazayım dedim. Hayat işte bazı yıllar bazı zamanlar ufak tefek şeylerle sınıyor. Yine de bence şükretmeyi bilmek lazım. Şu durumlar bir sonuca bağlansın detaylı bir şekilde burada size de yazayım.

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Huzursuzum, endişeliyim ve bununla birlikte belirsiz olan şeyler canımı sıkıyor ama mutlu olacak şeyler buluyorum. En kötü günümüz böyle olsun modundayım. Bu yıl hep böyle hastane moduyla geçti hala da devam ediyor. Biri hastane geçmişime baksa sayfalarca randevuya gittiğimi görür sen ne yapıyorsun der. Şaka bir yana gerçekten çok sıkıldım. Fenalık geçiriyorum artık. Yani bu sefer inşallah bir sonuca bağlanır.

Açıkçası bu yazıyı da niye yazdım bilmiyorum bir sonraki yazıyı yazacaktım ekranı açtım ve içimden gelenleri yazmam lazım dedim. Belki kaç gündür kolumu bile kaldıracak halim yoktu kötü kötü yatıyordum ondan bir içimi mi dökeyim dedim yoksa yukarıda da yazdığım gibi aylardır sıkıldığım için mi yazdım bilmiyorum. İşte böyle, amaçsız bir yazıyı nasıl bağlayacağımı bile bilemedim. ALLAH hayırlısını versin ne diyeyim inşallah bu günleri ilerde gülümseyerek hatırlarım.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)