Garnier SKIN NATURALS NEM BOMBASI

Tüm Cilt Tipleri İçin

Çok sevdiğim bir ürünü buldum sonunda. Sivilce yapmayan, cildimi tahriş etmeyen bu ürünü bulduğuma çok sevindim. Yağlı ve sivilceli bir cildim olduğu için cildimin nemlendiriciye çok ihtiyacım var. Nem almadığım içinde sürekli sivilce çıkıyor. Bu yüzden bir süredir arama yapıyordum. Bana iyi geleceğini düşündüğüm için kremi denemek istedim ve aldım. Kremi ilk açtığımda beyaz beklerken krem pembe çıktı. Çilekli puding renginde olması çok hoşuma gitti, ayrıca kokusu hafif ve güzel. Sürdükten sonra aldığım koku hemen yok oluyor.

Düzenli kullandığım için faydasını gördüm. Cildim daha yumuşak, yağlı bir görünüm vardı onu söndürdü, parlama yapmadı (en önemlisi bu), sürdüğümde hemen emdi ve kalıntı bırakmadı. On üzerinden bir puan vermek gerekirse on üzerinden on puan veririm. Netten yorumlara biraz baktım idare eder filan yazmışlar ama ben katılmıyorum. Bir nemlendiriciden daha fazla ne beklenebilir ki? Kutusunun üzerinde ne yazıyorsa hepsini ciltteki perfomansında gösteriyor. En azından benim tüm istediklerimi bana verdi.

İnşallah kullandıkça şu sivilcelerden de kurtulurum. Şu an kullanalı iki hafta kadar oldu devamında neler olacak merak ediyorum. Bu ürün özellikle kozmetik satan mahalle marketlerinde indirime giriyor. İndirimi yakalarsanız denemenizi tavsiye ederim. Bence sizde benim kadar seveceksinizdir.


Nem Bombası Benim İçin Uygun mu?
Evet,her cildin neme ihtiyacı vardır.Eğer cildiniz ihtiyacı olan nemi kaybetmiş,cansız ,pürüzlere ve çizgilere sahipse;cildinizi etkili şekilde nemlendirip cildinize ışıltısını kazandıracak bir ürün arıyorsanız uygundur.

2 Antioksidan meyve özü: Amla ve nar özü içeren formülüyle, cildin günlük zararlı dış etkenlerden korumasına yardımcı olur.

Hyaluronik asit: Güçlü bir nemlendirici aktif hyaluronik asit içeren formülüyle suyu ciltte muhafaza etmeye yardımcı olur.

Bu yeni nesil doku cilde uygulandığında likit bir doku haline gelir. Cilde ışıltı kazandırarak ferah bir his verir. Yağlı yapışkan bir his bırakmaz.


Kullanım Şekli:
1 ya da 2 fındık büyüklüğündeki Nem Bombası Su Bazlı Nem Kaynağı temiz ve kuru cildinize dairesel masaj hareketleriyle uygulayınız.

Kanıtlanan Etkinlik :
Anında : 24 saat boyunca nemlendirme
Daha ışıltılı ve canlı görünen bir cilt

1 Hafta Sonra :
Deneyenlerin %80'inde daha pürüzsüz bir cilt
Deneyenlerin %74'ünde daha ışıltılı bir cilt

4 Hafta Sonra :
İnce çizgilerin görünümünde azalma
Deneyenlerin %79'unda sağlıklı ışıltıya sahip bir cilt

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Daha önce bu markanın hassas ve kuru ciltler için olan iki çeşidini kullanıp ikisinden de memnun kalmıştım. Her ciltte aynı etkiyi göstermeyebilir. Benim için önemli olan hassas bir cildim olduğu için kızarıklığa ve yağ bezesine yol açmaması. Şu an elimde doktorun verdiği yine hyaluronik asit ve seramid içeren bir krem var ondan da memnunum. Yine de Nem Bombası denemek amaçlı alabileceğim bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde cildim çok hassas hemen sorun oluyor ama memnunum. Düzenli kullandığım için cildim güzel olmaya başladı. :)

      Sil
  2. Garnier ürünlerini çok seviyorum ama denemedim

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)