Eyüp Sabri Tuncer Doğal Bambu Karbonlu Diş Macunu


Bir market gezmem sırasında indirim reyonuna Eyüp Sabri Tuncer markalı diş macunlarını koymuşlardı. Hepsini ufak tefek inceleyip gözüme Eyüp Sabri Tuncer Doğal Bambu Karbonlu Diş Macunu 'nu kestirdim. 15,50 liraya indiği içinde hemen aldım. 

Aldığım gün neden aldın dişlerin siyah olacak, kullanırken dikkat et etraf siyah olacak çıkmıyor filan dediler. Tabii başta küçük bir tedirginlik yaşadım ama yine de denemeliydim. 
Diğer siyah diş macunları nasıl bilmiyorum ama dişime sürdüğüm an rengi grimsi bir renk oldu. Asla dişlerim de siyahlık olmadı tükürdüğüm zaman lavaboda kesinlikle bir kalıntı kalmadı. Yani sonuç olarak fırçalamaya başladığım an rengi beyaz diş macunu rengini aldı. 

İlk fırçaladığım anda dişlerim de parlaklık oldu ama herhangi bir beyazlık ilk dakikada olmadı. Düzenli kullandığımda güzel temizledi ve diş etime iyi geldi. Zaten hiç bir diş macunundan mucizevi bir beyazlık beklemiyoruz. Herkesin diş yapısı ve rengi farklı oluyor. Olmayanlarda zaten diş doktoruna gidip beyazlatıyor. Bende diş macunu daha temiz bir görünüm sağladı. Dişlerimi parlatmasına bayıldım. Özellikle güldüğüm zaman dişlerim dikkat çekiyordu hoşuma gitti. Ben çok sevdim Bir daha alır mıyım?... Evet. Bence güzel bir diş macunu, bu yüzden denemenizi tavsiye ederim.


İçindekiler: 
Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-400, Perlite (Doğal Perlit), Disodium Phosphate, Aroma, Xanthan Gum, Menthol, Stevia Rebaudiana Extract, Phenylpropanol, Caprylyl Glycol,Charcoal powder (Bambu aktif karbon), Mentha Piperita Oil (Nane Yağı), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Okaliptus Yağı).

Kullanım: 
Diş ve diş eti bakımınıza yardımcı olması için dişlerinizi günde 2 defa düzenli olarak Eyüp Sabri Tuncer Doğal Bambu Aktif Karbonlu Diş Macunu ile fırçalayınız. Doğal Bambu Aktif Karbonlu Diş Macunu günlük kullanıma uygundur. Fırçalama esnasında diş macununu yutmamaya çalışınız ve fırçalama sonrası diş macununu tükürünüz.

DOĞAL BAMBU AKTİF KARBONU VE DOĞAL PERLİT İLE MÜKEMMEL BEYAZLIK

Diş Macunu kategorisinde sunduğumuz ürünlere sizlerden gelen yoğun beğeniler bizleri cesaretlendirdi ve ürün gamımızı genişleterek daha beyaz dişler için doğal çözümler sunduğumuz Doğal Bambu Aktif Karbonlu Diş Macunu'nu geliştirdik.

Ürünümüzde özellikle birçok faydası ile başarılı sonuçlar alındığı bilenen Doğal Bambu Aktif Karbonunu tercih edilmiştir. Doğal Bambu Aktif Karbonu, asidik plak oluşumunu azaltır ve ağız kokusu ile mücadele ederek nefesi tazeler. Aktif Karbonun etkisi, ülkemizdeki doğal kaynaklardan olan perlitin diş macunu için özel bir teknoloji ile yuvarlatılmış mikropartikül boyuttaki formu kullanılarak desteklenmiştir. Yapılan çalışmalarda mikropartikül yapıdaki doğal perlitin, diş ve diş minesi üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanılmıştır. Doğal Perlit ve Doğal Bambu Aktif Karbonunun mükemmel birlikteliği ile formülize edilmiş yapı dişteki yüzeysel lekeleri gidererek diş minesini koruyup, pürüzsüz beyaz görünümü destekler. İçeriğindeki Doğal okaliptüs ile ağız içi hijyenini, doğal nane yağı ve menthol ile gün boyu ferah kalmanızı sağlar.

Şeker içermez %100 bitkisel stevia kullanılmıştır.
SLS, Florür, Paraben, Titanyum dioksit, Gluten, Boya ve Tuz içermez.


Kullanım Ömrü: Kapak açıldıktan sonra 12 ay www.eyupsabrituncer.com


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Güzel bir inceleme yazısı olmuş, mutlaka deneyeceğim bu diş macununu :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü ilk kez görüyorum belki şans verebilirim

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)