Son Günler Ne Yaptım #9


Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Mart ayının sonuna doğru ilk bahar temizliği yapmaya başladım dip bucak nereyi bulduysam temizledim. Koltukları makine ile yıkattıktan sonra bir halı sileyim diye düşündüm. Halıyı yavaş yavaş güzelce sildim 6m2 halı olduğundan mı bilemedim yarım günümü aldı. Günün sonunda belim tutuldu. 1 hafta boyunca doktora da gitmedim öyle yattım. Birde belimin tutulduğunun üçüncü günü güzelce grip oldum yataktan çıkamadım. Martın son hafta ve nisanın ilk haftası hastalıkla geçti.


Nisanın ikinci haftası vizelerim vardı. Hastalığın yanı sıra ders çalışmam gerekti. Bu dönem çok sıkıcıydı dersler. Hastalıkla birleşince çalışmakta çok zorlaştı. Fakat bir şekilde çalıştım. Sınavlar ortalama bir şekilde geçti. Bakalım sonuçların sonu ne olacak merak ediyorum.



Sınavlardan sonra akraba düğünleri için alışverişe çıkmak zorunda kaldım. Elbise mi alsam yoksa günlük bir şeyler mi alsam bilemedim bende son çare Defacto'ya girdim iki pantolon bir trençkot aldım çıktım. İki pantolona 90 lira verdim, trençkota ise 50 lira verdim. Üst olarak bir şey bulamadım dolabımdan bir şeyler uydurdum. İki düğünde gerçekten güzel geçti. İkisinin de akşam saatlerde olması biraz sıkılmama sebep oldu. Akşam saatlerinde genel olarak uykulu ve baş ağrılı oluyorum düğünlerde on dokuzdan sonra olunca benim pek işime gelmiyor. Fakat insanların oynamasını, eğlenmesini izlemek güzeldi.



Tabii düğünün vazgeçilmez konuları da vardı. Bana bekar adamları mı gösteren dersiniz, sorgulayan mı, özel hayatımı merak edip soru soran mı ne ararsanız vardı. İki düğünde de benim üzerimde ne zaman evleneceksin ve okulun bitmiyor mu soruları vardı. Bu soruyu artık cevaplamaktan sıkıldım ama insanlar sormaktan bıkmadı. Artık canları sağ olsun diyorum. 

Mart ayından bu güne kadar çok monoton ama yorucu olarak günlerim böyle geçti. Benim yokluğumda siz neler yaptınız?

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım. O sorular hiç bitmiyor zaten. Evlensen de bitmez. Çocuk ne zaman derler. Sonra ikincisi. Uzar gider.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiyim teşekkür ederim. Çok doğru evlensen çocuk niye yok derler. :)

      Sil
  2. O bahar temizliği bi ara bizim eve de uğrayacak ama üşeniyorum. Hem neyse baharda gelmiyor bir türlü zaten. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üşenme, üşenme zaman hızlı geçiyor bir bakmışsın yaz. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)