Yüzleşme (Dizi)

Bu dizinin oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz deli gibi beklemeye başlamıştım. En sevdiğim oyuncuların yanı sıra usta oyuncularında olması beni heyecanlandırmıştı. Neredeyse gün aşırı Kanal D'nin resmi sitesine girip gününün açıklanıp açıklanmadığına bakıyordum. Sezonun 2. yarısında heyecanla beklediğim tek dizi bu dizi oldu. Fragmanlar geldikçe daha da sabırsızlandım. Umarım bu kadar beklediğime değer.

Uğur Yücel, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Durul Bazan, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Macit Koper, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül usta oyuncular olduğu için onların oyunculuğu hakkında bir şey yazmak bana düşmez. Bu yüzden onları es geçiyorum, hepsi birbirinden harikalardı. Bu kadar usta oyuncuyu aynı dizide buluşturdukları için önce yapımcıya sonra ekibe teşekkür ederim. Gözlerim şenlendi. Bu arada yazmadan edemeyeceğim ''Şerif Sezer sana aşığım!''.
Hande Doğandemir her dizisinde biraz daha güzelleşiyor. Acaba kilo mu veriyor yüzü ve fiziği için müdahaleler mi yapıyor anlamadım. Belki de yaşını aldıkça yüzü oturuyordur ama gitgide çok güzel bir kadın oluyor. Deyim yerindeyse ''su gibi kadın'' deyimine uyuyor. Hikayeler ve karakterler farklı olsa da bir önceki dizisi gibi intikam içeren bir karaktere can vermesi çok iyi olmuş. Çünkü bir önceki dizisini çok beğenmiştim ama bir kaç bölüm sürdüğü için karakter yarım kalmıştı. Sanki o dizide ki karakterin devamı gibi olması izleyiciyi tatmin edecek diye düşünüyorum. Karakterin güçlü bir kadın olması beni çok cezbetti. Bundan dolayı ben karakteri ve Hande'nin performansını çok sevdim.

Engin Öztürk ile Hande'nin nasıl çift olacağını tam olarak kestiremiyorum. İlk defa çift olarak başrollerin uyup uymadığını bilemedim. Fiziksel olarak ikisi de çok tatlılar ama kimya olarak ilk bölümden çok belirsiz olduklarını düşündüm. İlerleyen bölümlerde bunlar olmuş diyebilecek miyim çok merak ediyorum. Engin Öztürk'ün kendine has bir oyunculuğu var, bu da bende albeni etkisi yaratıyor. Fakat karakter için biraz arka planda, donuk kaldığını hissettim.

Yiğit Kirazcı gerçek hayatında nasıldır bilmiyorum ama çok çatlak bir adam olduğunu düşünüyorum. Bu da iyi ya da kötü her oynadığı karakterde kendini belli ediyor. Bu karakterinde de anladığım kadarıyla yaralı ve bu yüzden kötü olmuş biri ama yine de içten içe çatlak yönü varmış gibi. Diziyi izleyenler fark etmiştir bir cenaze sahnesi vardı ve bu sahnede hal ve hareketleri, replikleri bana o çatlak yönünü hissettirdi. Yeni nesil erkek oyuncular içerisinde dizide performansını en çok beğendiğim erkek erkek oyuncu Yiğit Kirazcı oldu.

Gülsim Ali ilk bölümde çok görülmedi. Nasıl bir karakter olacak nasıl bir performans sergileyecek merak ediyorum. Diğer dizilerinde performansı iyiydi bu dizide de iyi olacağını düşünüyorum.


Ömer Faruk Sorak, Burak Arlıel ismini görünce jenerikte kesin iyi bir çekim izleyeceğiz dedim. İkisini de çok beğenirim. Alanya o kadar güzelmiş ki dış çekimlere bayıldım. Gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzelmiş. Bir de çekim rengi güzel olunca izlemelere doyamadım, keşke biraz daha fazla gösterselerdi. Dizi ilk bölüme göre çok yavaş ve karışık işlendi. Bu da bazı izleyicileri sıkmış olabilir. Son başlayan dizilerin jeneriklerini o kadar beğenmedim ki sanırım biri beni duydu ve jenerik kısımları güzel olmaya başladı. Yani jenerik kısmına bayıldım ve tabii jenerik müziği ve genel müziklerini de. Beni etkileyen bir iki sahne oldu, bu sahnelerden biri baba - kızın karşılaştığı sahne (Hande Doğandemir - Uğur Yücel), diğeri ise; Levent ve Ömer'in gerçekleri konuştukları sahneydi. Levent ve Ömer'in gerçekleri konuştukları sahnede duygu geçişlerini oyuncular o kadar iyi ayarlamışlar ki fazla gerçekçi olmuştu. Baba - kız sahnesi ise babasını kaybetmiş beni yürekten duygulandırdı ve gözyaşlarıma hakim olamadım. Uğur Yücel ve Hande o kadar uyumlu olmuşlardı ki kalbime ok gibi saplandı beden dilleri. Ben diziyi çok beğendim ve salı, cumartesi, pazar dizi sorunuma çözüm oldu şimdi cumartesi gününe dizi sorunum kalmış oldu. Umarım cumartesi gününe de bir dizi gelir. Ben diziyi ilerleyen bölümlerde bozmazsa severek izleyeceğimi düşünüyorum. Vaktiniz varsa sizde bir şans verin.
 Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 17. sırada, tekrarı ise 45. sırada tamamladı.
YÜZLEŞME
Tür: Entrika, Gizem, Romantik
Senaryo: Altuğ Küçük
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak, Burak Arlıel
Yapım: T Company
Yapımcı: Bülent Turgut
Yapım yılı: 2019
Yayın günü: Salı
Yayın saati: 20.00
Yayın kanalı: Kanal D
Başlangıç tarihi: 5 Mart 2019
Konu:
Hikaye, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Masal ile 'Yüzleşme'ye hazır mısınız?”
Oyuncular: 
Uğur Yücel 
Hande Doğandemir 
Engin Öztürk 
Yiğit Kirazcı 
Zeynep Eronat 
Yeşim Ceren Bozoğlu 
Şerif Sezer 
Mesut Akusta 
Macit Koper 
Durul Bazan 
Gülsim Ali 
Darda Yasir Yenal 
Gözde Çığacı 
Müfit Kayacan
Yeşim Gül

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Uğur Yücel'in oynadaığı dizi ve filmler genelde güzel oluyor.Eğer diğer oyuncularda ayak uydurabilirse iyi bir dizi olabilir

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)