Yeni Yılın İlk Günleri Neredeydim

 Başlığı okuyan okuyucuların ''bize ne, bizi alakadar etmez'' dediklerini duyar gibiyim. Bak! Şimdiden kulağım çınlamaya başladı. Fakat yine de yazacağım. Çünkü şu an sohbet etmek istiyorum, günlük tutmak istiyorum... Eğer okursanız yazımı şimdiden teşekkür ederim.

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.


 2019 başlayalı tam dört gün oluyor ve ben dört gündür birazcık aptallığım yüzünden sıkıntılıyım. 2 ay önce verilmiş bir proje ödevim varmış ve ben internet sitesinde yazılan ödevimi görmemişim. Yılın son haftasına girerken ben bir ödevim olduğunu gördüm. Sonuç olarak büyük bir sıkıntı yaşamaya başladım. Nasıl yapacağımı düşünürken bir kaç kişiden nasıl yapıldığını öğrendim. Onların gösterdiği yolları izledim, sonra kitaplar buldum, okudum, konuya hakim oldum ve kaynak kitaplar aracılığı ile oluşturdum. Neyse ki dün geceye kadar da bu ödevi tamamlayıp teslim ettim. Şimdi rahatım, umarım doğru bir ödev olmuştur ve umarım beğenilir. Eğer doğru olmazsa da en azından çaba gösterdiğim ve emeğim olduğu için, bilmediğim bir bilgiyi öğrendiğim için huzurlu ve mutlu olabilirim diye düşünüyorum. Şimdi ise finaller başlıyor finaller için ders çalışmaya ve çabalamaya başladım. Yine umarım güzel notlar alarak gelecek döneme ders bırakmam.



 Bu ders yoğunluğu olsa da  31 aralık, 1, 2 ve 3 ocak günü öğle sonuna kadar yatılı misafirlerim vardı. Onlarda birlikte kaliteli ve güzel zamanlar geçirdiğimi düşünüyorum. Bana göre güzelce onları ağırladım, inşallah onlarda memnun kalarak evimden ayrılmışlardır.


 Son olarak ayın ikisinde midemle ilgili problem yaşadım. Sanırım yediklerimden dolayı gıda zehirlenmesi geçirdim. Doktora gitmemek büyük bir aptallıktı. Çünkü bayağı bir acı çektim ama evde yaptığım yöntemlerle daha fazla acı çekmeden atlatabildim. Gıda zehirlenmesi çok zormuş, gerçekten dünyamın karardığını hissettim.



 Benim için 2019 olaylı başladı. Bundan dolayı da burada pek aktif olamadım. Şimdiden bu kadar olaylı ise sonunda neler olur bilemiyorum. Geleceği göremediğim için ALLAH'tan hayır dilemekten başka bir şey elimden gelmiyor. Hepinize tekrar iyi ve huzurlu yıllar...


Merak ediyorum sizin nasıl başladı yılınız, neler yaptınız?

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ay senin giflerini yerim. Ne tatlı şeysin sen cici kız. Geçmiş olsun hiç demedin. Aşk olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehe! Çok tatlısın. :*
      Unutmuşumdur ay yoksa derdim galiba Neslihan'a dedim o an acı çekerken o yazmıştı. :D

      Sil
    2. Acı çekerken yazmak mühim :)

      Sil
  2. Misafir iyi hoş ama özel günlerde biraz zor oluyor ağırlamak telaşe daha da fazlalasiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle, tanrı misafiriydi, özellikle davet etmedim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)