renklitirtil'a Yılbaşı Kartları Gelirse #3

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Aslında bu yıl kimse ile kartlaşmayı planlamıyordum. Çünkü herkes kabuğuna çekildi ve bende kendimi çekmeyi istedim. Fakat bir iki arkadaşıma yollamayı da ihmal etmedim. Bunların ikisi de bloggerlardı, onlarda bana karşılığında yolladılar. Bu arada diğer zarfı yazmayacağım. Çünkü bir kaç post önce o zarf için post yazmıştım. Bu postta sadece merveninkendidunyasi'nın yolladığı zarftan bahsedeceğim. merveninkendidunyasi bloguyla ne zaman tanıştığımı unuttum. Hemen hemen 3 ve ya 3,5 sene olduğunu sanıyorum. Blogunu açmadan önce blogumun sıkı takipçilerindendi. Sonradan blog açtı ve o da bir blogger oldu. Tabii ki iyi bir takipçim olduğu içinde zamanla iyi bir arkadaş olduk. Birbirimize güvendikten sonra ise birbirimize bayram kutuları ve yılbaşı kartları yollamaya başladık. Bu yüzden onu bu yıl es geçemezdim, ona bu yıl yollama teklifi yine benden gitti oda kabul etti ve bu yılda kartlaştık.



Ben bu yılın kartını ona çok erken yolladığım için benim kartım daha erken gitti onun ise biraz daha zaman geçtikten sonra geldi. 

İlk etapta kartın rengine bayıldım. Çünkü bu benim blogumun, renklitirtil'in ana rengiydi. Bu yüzden renk seçimi inanılmaz hoşuma gitti. Posta pulu alması çok akıllıca bir hamleydi. Bu posta pulu benim aklıma hiç gelmemişti, zarfa çok nostalji bir hava katmıştı. Zarfı açtığımda yine kartın lacivert tonlarında seçilmiş olması çok özendiğini gösteriyordu. Bu da bana kendimi çok özel hissettirdi.

Arka tarafı özel olduğu için fotoğraflamadım ama samimi, kalpten dökülmüş cümleler yazmıştı. Yazıyı okuduğumda çok neşeli bir ruh haliyle yazdığını düşündüm ve mutlu oldum. Bu olayı severek, isteyerek yapmış olması benim açımdan hoş bir durum oluşturmuştu. Bu sanal alemin kötü insanları arasında çok doğru ve çok iyi dostlar biriktirdiğim düşüncesini bana tekrar tekrar hatırlattı. Güzel dostlar biriktirebilmeyi benim şansım olarak nitelendiriyorum. Genel olarak insanlara baktığım zaman hem burada, hem günlük yaşamımda hep bir art niyet dolu oluyorlar. Yani hiç bir şey olmasa iki hayatta da ufacık bir şeyler çekilmiyor. Bu yüzden de çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. Fakat bir yönden de böyle dostlar edinebildiğim için de mutlu ve şanslı hissedebiliyorum. 

merveninkendidunyasi'da beni böyle hissettirdiği için teşekkür etmek istiyorum. İyi ki blogumu keşfetmişsin ve iyi ki benimle arkadaş olmuşsun. Kan bağımız olmadığı halde kız kardeşim olduğun için teşekkür ederim. İyi ki varsın.


Dip not:
Zarfta sadece kart yoktu. Birde kartın köşesine geçirilmiş mıknatıslı kelebek figürlü bir kitap ayracı vardı. Bu ayraca da bayıldım ve okuduğum kitapta kullanmaya başladım. Bu minik hediye için ayrıca teşekkür ederim.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Kartlar o kartlar eskilerde kalmamali

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle keşke hala üretimi olsa. şimdilerde bulmak çok zor... :)

      Sil
  2. çok güzeller 😊bak bizim sevgili incirli kurabiye Zeynep bir kitap bir kart etkinliği yapıyor katıl derim 😊 sevgiler canım benim🌸 benim blogum da linki var bekleriz 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ama blog kaldırılmış sanırım. :)

      Sil
  3. İnternet dünyasına çeşit çeşit insanlarla karşılıyoruz. Nankör ve vefasız kötü insanlar da var gerçekten vicdanlı, vefakar dostlarımız da oluyor. Yılbaşı kartları çok güzel ayrıca kelebek figürlü kitap ayracı da çok şirin Zühacim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle inşallah bana böyle insanlar hiç denk gelmez. Bende çok beğendim kartı, yorum için teşekkür ederim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)