Not Defteri Sever misiniz?


Not defteri sever misiniz?
-Ben çok severim. 

Daha doğrusu ben kırtasiye ürünlerini çok severim. Hatta öyle ki 30 yaşına gelmiş ben sevimli şekilli kırtasiye ürünlerini daha çok severim. Bazen utanıyor muyum? -Evet. Hemde yüzde yüz utanıyorum ama kendimi de alamıyorum. Herkesin bir ilgi alanı var. Kiminin kozmetik ürünler, kiminin moda, kiminin mutfak, kiminin dekorasyon benimde kırtasiye. 

Alacağım bir şeyi kırk kere hesap ederek alan ben, konu kırtasiye olunca ne kadar pahalı olursa olsun alıyorum. Aslında almakta problem değil, problem aldıktan sonra kıyıp kullanamamak. Kullanmak istediğim anda resmen ellerim titriyor. Koy karşına o ürünü saatlerce izle ruh haline giriyorum. 
 Bu gün de size kullanmak istediğim ama bir türlü kıyamadığım not defterlerimle tanıştırmak istedim. 

Fotoğrafta ki en üstte olanları BIM'den almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2017 okul döneminde gelmişti. Fiyatını hatırlamıyorum ama çok sevmiştim. İçi çizgili düz kağıttan oluşsa da dış kabından dolayı kullanmak bir türlü nasip olmadı. 

İkinci sıradaki üçlü ise A101'den. Kardan adam, kız ve geyik figüründen oluşan bu defterlerin içi renkli düz kağıttan oluşuyor. Kardan adamlı olan uçuk pembe, geyikli olan turuncu ve kızlı olan lacivert renkte. 

Onların hemen yanında ki çok şık bir not defteri. Dışı halı motiflerine benziyor içi ise çizgili bir kağıttan oluşuyor ama büyük bir özelliği var. Bu özellik ise her sayfanın sonunda bir kitaptan cümle bulunuyor. Edebiyat okuduğum için ince olarak düşünülmüş bir hediyeydi. 

Hemen altında ki kalpli not defteri ve sonraki defterlerde hediye. 
 Kalpli olan güz kağıttan oluşuyor ve demir bir vida ile birleştirilmiş. 

Hemen yanında ki çiçek desenli dışı ile çizgili kağıtta bir not defteri. ''Yazmak için milyon neden.'' sloganlı kedili defter. Kedilere biraz düşkünüm ve blog yazılarım için bir not defteri tutuyorum. Bana göre bu not defteri de ince düşünülmüş bir hediyeydi. 

Kıyamadığım ve büyük bir ihtimal hiç kullanmayacağım not defterlerim bunlardı. 

Peki sizin kıyıp kullanamadığınız bir eşyanız var mı?
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. O kadar çok alıyorum ki not defteri.. Hatta daha dün bi tane karpuz desenli aldım. Ama asla kıyıp kullanamıyorum :') Bir tür lanet sanırım hahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir tanımlama olmuş. gerçekten bir tür lanet bu. :)

      Sil
  2. D&R'da ki o defterleri almayı cidden çok istiyorum. Ama çok tuzlu geliyor. Aslında param da var alabilirim. Ama nedense içimdeki ses "gerçekten bunu hakkıyla kullanır misin, yoksa (sizinki gibi:D) kiyamaz misin?" Diyor. Almakta dediğiniz gibi hiçbir problem yok. Ama bu seferde minimalizm yazıları karşıma çıkıyor içimden tüm gereksizleri vermek geliyor aldıklarım da heba oluyor. Gereksiz bir sürü eşya gözüyle bakıyorum. Şey yapabilsem aslında; canımin istediği 4 defteri değilde 1 tanesini alsam, onu da hakkıyla kullansam... daha huzurlu hissederim galiba:D şey bu arada sizden okuyucunuz olarak bir istekte bulunsam? ^^ Acaba vakit bulabilirseniz hedeflerim 2019 postu paylaşabilir misiniz böyle uzuuunca... öyle blog yazılarını okumayı çok severim ama sizin dilinizden hiç okumadım gibi geliyor (şimdi yanlış olmasın hedeflerim diye bir post paylasmissinizdir belki bende okumusumdur ama şuan hatırlayamadım). Hem yepyeni bir seneye girdiğimizden hem öyle yazılar beni çok motive ettiğinden hemde sizin dilinizi çok sevdiğimden istemek istedim. eğer böyle bir post paylasirsaniz havalara uçarım. Simdiden teşekkür ederim, yeni yıl size, sevdiklerinize ve tüm iyi insanlara uğur getirsin, barış getirsin, huzur getirsin. Ve Allah'im nolursun savaşlar olmasın artık dünyamızda. Aç çocuklar olmasın. Çocuklar kadınlar yaşlılar zarar görmesin artık Allah'ım, lüüüütfeeennn.... Çok üzülüyorum hemde çoook. Güzel senelerin başlangıcı 2019 olsun; herkese güzel ve huzurlu seneler, renklitirtil abla sana da ^^ <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bunu yaptığım yıllar oldu ama bir yaptığımda bir yorumcu hedeflerimle dalga geçince bende kırıldım ve yapmama kararı aldım. Bu yüzden bu isteğini kabul edemeyeceğim. :( Amiiiiiiinnnnnn. :) İyi yıllar şimdiden. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)