Gülşah Gül Suyu

 Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yüzüme maske yapacağım zaman ya da makyajımı temizleyeceğim zaman gül suyu kullanmayı seviyorum. Hem cildimi yumuşacık yapıyor hemde kimyasal olarak daha masum geliyor. Bu yüzden her daim makyaj masamda bir iki marka gül suyu bulunur. Bunlardan biri de Gülşah Gül suyu. Bu üründe beni cezbeden taraf, gerçek bir gül gibi güzel kokması, boya ve alkol içermemesiydi. Cilt dengesi ile uyumlu olması da albenisini yükseltiyor. Kolayca makyajımı çıkardıktan sonra ferahlık vermesi de hoşuma gidiyor. Maske olarak ise havlu kağıdı göz ve ağız olmak üzere yuvarlak şeklinde kesiyorum daha sonrasında gül suyu ile ıslattığım maskeyi yüzümde 5-7 dakika arası bekletiyorum. Diğeri ise pirinç ununu küçük bir kaba alıyorum üzerine gül suyu ile ıslatarak bir maske hazırlıyorum yine bunu da cildime uygulayıp pirinç unu kuruyunca yıkıyorum. Bu da 15 dakika kadar zaman alıyor. Gül suyu maskesini cildimi ferahlatmak ve cilde iyi geldiği için yapıyorum. Pirinç ununu ise cildimde ki sivilce lekelerinden kurtulmak için yapıyorum. Bu yüzden ürünün çok kullandığım ürünler arasında yeri var. Ürünün neredeyse sonuna geldim ve son kullanma tarihi de çok yaklaştı ama her hangi bir alerji ve ya sorun yaratmadı cildimde. Bu yüzden bu markadan memnun kaldım.


Ürünün iki tarafında içeriği ve kullanımı verilmiş.
Kullanım şekli; 
Bir miktar Gülşah Gül Suyu'nu pamuğa dökünüz. Cilt üzerine yavaşça uygulayınız. 

***

İçindekiler;
Aqua, rosa centifolia water, phenoxyethanol, citronellol, geraniol, ethylhexylglycerin.

***

Doğanın mucizevi bitkisidir gül. Cilt üzerinde bilinen faydaları ile geçmişten bu güne cildin vazgeçilmez dostudur. Antioksidan etki ile ciltte ki toksinlerin arındırılmasına yardımcı olurken, cilt kırışıklıkları üzerinde de olumlu etkileri bilinmektedir. Gül suyu, gülün bilinen faydalarını size ulaştırmak için özel olarak hazırlanmıştır.

***

Gül yapraklarının damıtılmasıyla elde edilen Gülşah Gül suyu cildinizi hassasça temizler, nem dengesini korumaya yardımcı olur. 

*Cilt temizliğinde güvenle kullanılır.

*Cilt dengesine uyumludur.

*Ferahlık verir.

*Alkol ve boya içermez. 

***

Üretici: 
Gülşah Üretim Pazarlama
Ömerli Mahallesi Tunaboyu Sokak No: 6 
Hadımköy Arnavutköy / İstanbul / Türkiye
Tel : +90 212 771 52 22
Fax : +90 212 771 52 17

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)