Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü

 Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Makyaj temizleme sütleri normalde makyaj sonrası cildi dinlendirmek, yumuşatmak için sürülür ve ya makyaj temizlerken kullanılır. Fakat makyaj temizlemenin yanı sıra krem yerine kullanıyorum Bebak Acı Badem sütünü. Evet yanlış okumadınız, hem makyaj temizlemek için hemde krem olarak kullanıyorum. Şimdi o nasıl olur diyecekleri duyar gibiyim.

Ben düzenli olarak Bebek markasının sütünü kullanıyorum. Daha doğrusu ürünlerini. Çünkü cildime iyi geliyor ve gözle görülür bir şekilde cildimi yumuşatıyor. Sütte ise ara ara elime minicik damlatarak yediriyorum ve ya ayaklarıma sürüyorum. İçeriğinde acı badem yağı olduğu için hızlıca yumuşatma özelliğine sahip. Bazen de ellerim ve ayaklarım aşırı derecede geriliyor ve sert oluyor. O zamanlarda acı badem sütü kurtarıcım gibi oluyor. Garip ama ben bu şekilde kullanıyorum.

Ayrıca yazın güneş ışınları kışın Ankara'nın ayazından çok etkilendiğim için dışarıdan geldikten sonra yüzümü dinlendirmek amacıyla makyaj yapsam da yapmasam da kullanıyorum. Beyaz tenli olduğum için hava şartları yüzümü çok yıpratıyor. Bu yüzden çözüm olarak acı badem sütüne sığınıyorum.

Kokusu badem gibi kokuyor, bu kokuyu aldığım an ürünü yeme isteğim oluyor. En sevdiğim yönü aslında bu. Sadece bu ürünü değil makyaj temizleme mendili, nemlendirici ve el ve vücut kremini de severek kullanıyorum. Onlarda da aynı yeme isteğini duyuyorum. Bebak'ın ürünlerinin çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kullanmanızı tavsiye ederim.

Ürünün içeriğini şişenin arka kısmına basmışlar. 

Bebak Acı Badem Sütü:

Tüm cilt tipleri için uygundur. 
Cildinizi temizleme, yumuşatma ve besleme niteliğine sahip bir makyaj temizleme ve güzellik sütüdür. Cildinize içeriğindeki doğal acı badem yağı ve acı badem özü sayesinde canlılık, parlaklık ve tazelik hissi verir. 

Kullanım şekli:

Kullanmadan önce çalkalayınız. 
Sabahları ve akşamları cildinizi temizlerken bir parça pamuk yardımı ile siliniz. Bu şekilde temizlenmiş cildinize Bebak Acı Badem nemlendirici bakım sütünü uygulayıp cildinize yedirdiğinizde kışın kurutucu soğuğundan, yazın kavurucu sıcağından korunup cildinizi beslemiş olursunuz.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)