Kozmetik Tasarrufumda Bitenler 3

Yazının ilk ikisinden sonra sıra geldi üçüncüsüne. O kadar çok kozmetik almışım ki kendime bu süreçte çok kızdım. İyi ki son kullanma tarihleri geçmiş ürünüm yok. Hepsi 2020'ye kadar süresi olan ürünler. Bu ay 9. ayımdayım ve bayağı bir ürünü tükettiğimi fark ettim. Çok iyi de olduğunu düşünüyorum. Evde gözüm doyunca dışarı da almak isteğini yaşamıyorum. Bu şekilde para da cebimde kalıyor. Şimdiye kadar ihtiyacım olarak bir şampuan bir tanede kemik rengi oje aldım. Yani 9 ayda kozmetik olarak düşünürsek sadece 15 lira kozmetiğe vermiş oldum. Yapamam diyordum ama bence iyi ve iradeli gidiyorum. Biten ürünlerin 3. partisi olarak bu ürünlerin kutularını seçtim.


Bu ürünler şunlar;




Vitiugen longer şampuan: Kıpkırmızı rengi olan bir şampuandı. İncecik uzun şişesi çok şık görünüyordu. Saçıma da iyi gelmişti, severek kullanmıştım. Güzel onarıcı bir üründü, saçlarımın gürleşmesinde güzel rol oynadı.

Moos yosun ve çay ağacı özlü cilt temizleyici likid: Hem sevdim hem sevmedim. Kullanımı çok güzeldi, gerçekten iyileştirici bir üründü ama pompası tam bir cinnetlikti. Beni üründen çok şişesi çok uğraştırdı. Yalnız bana göre ürünün paraben içermemesi artı bir avantajdı. Ürünü son damlasına kadar severek kullandım.

Restorex speed strong saç maskesi: Geçen gün bu ürün hakkında yazmıştım. (tık) Saçım için bir kurtarıcıydı. Kesinlikle bir süre ara verdikten sonra tekrar kullanacağım bir ürün. Fakat saçımın çabuk yağlandığını hissettim ürünü kullandığım zamanlarda. Yani bu ürünü kullanıyorsan daha sık saç yıkaman gerekir. 


Clemy tüy sarartıcı krem: Önemli gün, gece yani büyük bir toplumun içine gireceksem kollarımdaki tüyleri alıyorum. Bu benim kendime saygımdan dolayı olan bir şey. Fakat içsel olarak hiç hoşlanmıyorum. Çünkü çok az ve kahve rengi bir tüy yapısına sahibim. Bu yüzden tüy sarartıcı kullanmak bana daha mantıklı geliyor. Kutunun içinden sarartıcı ve aktivatör krem çıkıyor, karıştırma kabı ve spatulası ile bu ikisini karıştırıp aynı tüy dökücü krem gibi sürüyorum bana 4 dakika yetiyor ama 10 dakikaya kadar bekletiyorsun duruma göre (çok koyu kıl rengi) hafta da 2 defa yapıyorsun. Bana uzun süre gidiyor bir baharın başında yapmıştım birde yaza girerken. Zaten koyulaştı diyene kadar da yaz bitti. Sanırım 4-5 senedir sadece kollarıma bu tüy sarartıcı kremleri kullanıyorum. Normalde yüz, kol ve bacak için olan bir ürün.

Activevital Clean face akne jeli: Bu ürüne aşığım yazsam abartı olmaz. Detaylı bir yazı yazmıştım ama bir kaç cümle tekrar buraya yazayım. (tık) Herhalde bu ürün yüzüm için kullandığım en iyi ürün. Hiç bir ürün bu kadar iyi gelmemişti bana. Keşke bir daha alabilsem.

Sebamed clear face cleansing bar: Sebamed'in ürünleri çok iyi oluyor ama cilt tipime uygun olsa da hepsi bana iyi gelmiyor. Ürün minicik bir kalıp sabun ve şu an için tüketme aşamasına geldi. Ne memnun kaldım yazabilirim ne de kalmadım yazabilirim. Tam olarak ne işe yaradı anlamadım. Sadece temiz ve güzel bir görünüm sağladı.

Beauty face siyah nokta maskesi tester: Bu testerın geçtiğimiz haftalarda setine çekiliş yapmıştım. Çekilişe kazanana kullanıp kullanmadığını sormadım. İnşallah sevmiştir ve severek kullanıyordur. Kokusu çok güzel, siyah noktaları güzel çekiyor. Denk gelirseniz tavsiye ederim, hatta set şeklinde tavsiye ederim. 

Bee beauty gül özlü el kremi: Gratis'in kremlerinden, sevilen ve çok satılan kremlerinden. Çok satılan yazıyorum sebebi, ne zaman gitsem kremlerin ya tükenmek üzere olması ya da tükenmiş olmasından kaynaklı. Bu ürün içinde yazı yazmıştım. (tık)



Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.


Q Therapy bebek serisi ıslak mendil: Büyük boy ıslak mendillerde her zaman için bebek serisi olanlardan almaya çalışırım. Bebek ürünü olduğu için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak cildim için kullanıyorum daha yumuşak geldiği için alırken dikkatli davranıyorum. Ürünün kokusuna ve yumuşaklığına bayılmıştım. Lavantanın mis gibi kokması hoşuma gitmişti. 96 adet olması uzun süre kullanmama sebep oldu. 4 aya yakındır kullanıyordum.

Isana clean&care 3 in 1 alkolsüz yüz temizleme mendili: Son olarak vazgeçilmez temizleme mendilimden bahsetmek istiyorum. Bu markayı çok seviyorum sadece Rossmann'da bulunmasından ve evimin yakınında şubesi olmamasından dolayı her gittiğimde almışım. 3-4 adet büyük boyu ve 1-2 tane küçük boyu var. Alerjim olduğu için makyaj yapamıyorum. Bu yüzden makyaj yapma alışkanlığım ve ilgi duyma gibi bir imkanım yoktu. Böyle olunca da üşenerek yaptığım makyajın akşamında birde silmesi oluyordu. Bu mendili keşfetmeden önce çok büyük iş gibi geliyordu. Böyle kolay olduğunu keşfettikten sonra suları, sütleri bir kenara bırakıp tek ürün olarak kullanmaya başladım. Bir çok marka denedim ama son olarak bunda karar kılınca istikrarlı olarak almaya başladım. Kısacası çok memnunum.

Serinin üçüncü yazısı da bu şekilde bitmiş oldu. Beğenmediğim biten ürünleri de yazsam mı diye düşünmeye başladım. Genel olarak sinirlenmediğim sürece blogumda beğenmediğim ürünlere yer vermemeye çalışıyorum. Bana göre o da bir reklam sonuçta ve reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bir sonra ki tasarruf postu belki bunun üzerine olabilir. O halde bir sonra ki postta görüşmek üzere. 


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Evde benim de stogum var ve gerçekten goz doyunca yenilerini almak istemiyor insan.Oncelikle evdekileri bitirmek en mantiklisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son kullanma tarihi açısından çok iyi oluyor. :)

      Sil
  2. Stoklama olayını bende yapıyorum. Özel olarak indirim günlerini bekleyip o gün depoluyorum ve uzuuuun süre bir şey almıyorum. Aldığın ürünler güzel gerçekten, misal restorex bende kullanıyorum biraz yağlanma hızını arttırıyor ancak saçı beslemesi ve güçlendirmesi konusunda çoğu markayı tek geçerim! Güle güle eskit elindekileri, sevgiler güzel insan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle çok güzel uzatıyor. Teşekkür ederim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)