Hoş Geldin Sonbahar Niye Geldin Eylül


Mevsim olarak sonbaharı sevsem de doğduğum ay olduğu halde artık Eylül ayını sevmiyorum. Eylül hep bana acı getiriyor. Hep bir sorun, hep bir tartışma, hep bir huzursuzluk. Ondan gelsin istemiyorum. Bir de son yıllarda bir yıl daha yaşlanıyorum, bunu hissediyorum bu da sinir bozucu bir hal almaya başladı. Keşke zamanı durdurabilsem ve geriye dönüp hep 21 yaşında kalabilsem...


Eylül ilk acısını bu gün sevdiğim bir büyüğümü kaybederek bana yaşattı. Tüm gün kabristandaydım ve kendimi ruhen, bedenen çok yorgun hissediyorum. İnsanların acılarını paylaşmaktan başka elimden bir şey gelmemesi beni daha çok üzdü. Gerçi olan sadece ölene oluyor kalan biraz ağlayıp sohbete başlıyor. Ölen ise tüm izlerini alıp bu Dünya'dan yok olup gidiyor. Bir kez daha anladım ki çok boş hayat ve çok hızlı. 


İşte eylül benim için artık böyle. Sevimsiz ve acı getiren bir ay. Her şey ALLAH'tan geliyor böyle düşünsem de şükretmekten asla vazgeçmiyorum. Yine de acısıyla tatlısıyla ve bereketiyle hoş geldin sonbahar! Umarım Eylül bitene kadar da bu acı son olur ve başka bir şey yaşamadan gidersin.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Eylül hem sevilesi hem sevilmeyesi bir ay. Bir yanda hüzün bir yanda devam eden hayat. Başın sağolsun kardeşim Rabbim sizlere ömür versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağ olsun, teşekkür ederim kardeşim. Maalesef öyle... :(

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)