Tokyo Ghoul:re (3. Sezon-Anime)


Finali geçtiğimiz günlerde yayınlanan animenin finalini an itibariyle izlemiş bulunmaktayım. Duygularımı tazesiyle yazmanın iyi olacağını düşündüm. Sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ilk iki sezona göre bu sezon biraz vasat geçti. Aksiyon sahneleri çok güzel çizilmiş olsa da hikaye bütünlüğü yoktu. Sanki bölümü kurtarmak için mangaka bu yolu izlemiş gibiydi. Zaten Kaneki'nin olmaması, Haise Sasaki'nin kibar kibar davranışları içimi şişirdi. Kafe'nin ve ilk iki sezonda ki karakterlerin yarısının etkin olmaması da hikayenin tadını iyice kaçırmıştı. Gözlerim Touka'yı çok aradı. Saniyelik bir çizimle geçiştirilmiş olması beni sinir etti. Yeni karakterleri pek sevemedim. Zaten ben Ghoul'ların tarafındayım Güvercinleri hiç sevmiyorum. İzlemeyenler için spoiler olmasın detaya girmeyeyim ama 4. sezonda anca eski tadını yakalayacağını düşünüyorum. Çünkü final bana bunu hissettirdi. Anime'de sevdiğim şeylerde vardı. Aksiyonu bol olduğu için sezonu çok sevdim. Hatta 2. sezonda aksiyon kısmı ve renk seçimi ile batırılmıştı, bu sezonda gözle görülür şekilde toparlandığını düşünüyorum. (Aksiyon sahnelerini yavaşlatarak vermişlerdi ve renk olarak kasvetli havadan çıkılmıştı.) Diğer sezonlara göre ölüm sahneleri de daha uzun tutulmuştu. Sanırım kısmi olarak bu sezonu sevdim. En azından izlenmeye değer bir sezon olmuş. Umarım 4. sezon 2 ve 3. sezonu bizlere unutturur ve bol bol Kaneki Ken görürüz. Yine de bu sezonu da muhakkak izleyin, es geçmeyin.

Bu yazı
renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
1. sezon hakkında ki düşüncelerim için; Tokyo Ghoul (anime) 1. Sezon
2. sezon hakkında ki düşüncelerim için Tokyo Ghoul (anime) 2. Sezon

Tokyo Ghoul:re 
(東京喰種トーキョーグール:re, Tokyo Kushu:re, Toukyou Kuushu:re)

Tür: Aksiyon, Drama, Korku, Gizem, Psikolojik, Seinen, Doğaüstü
Yönetmen: Odahiro WatanabeSenarist: Chuji Mikasan
Stüdyo: Pierrot
Kanal: Tokyo MX, Sun TV, TVA, TVQ, BS11
Gösterim: 3 Nisan 2018 - 19 Haziran 2018
Müzik: Yutaka Yamada
Lisans: Madman Entertainment, Funimation, Anime Limited
Bölüm sayısı: 12
Konu: CCG'nin Anteiku baskınından bu yana iki yıl geçmiştir. Tokyo'daki atmosfer, CCG'nin artan nüfusundan ötürü büyük ölçüde değişse de, Ghoul’lar, hala bir tehlike unsuru olarak algılanmaktadır, özellikle GCG’nin kendi varlıklarına kastı olduğunu düşünen Aogiri Tree örgütü. Quinx Squad olarak bilinen özel bir ekip CCG’ya Tokyo'nun istenmeyen sakinlerini yok etmek konusunda destek çıkar. Ghoul’ların özel yeteneklerinden faydalanmak için ameliyat geçirmiş bu insanlar tehlikeli yaratıkları yok etmek için operasyonlara katılırlar. Bu grubun lideri Haise Sasaki, ünlü özel sınıf araştırmacısı Kishou Arima tarafından eğitilmiş yarı-ghoul, yarı insan. Ancak, bu genç adamın ilk ilgi çeken detayı gözleri olsa da, eskiden olduğu kişiyi yavaş yavaş anımsaması da karmaşık olayları beraberinde getirir. (Konu kaynak: turkanimetv)
Seslendirmenler:
Hanae Natsuki
Sakura Ayane
Ishikawa Kaito
Fujiwara Natsumi
Uchida Yuuma
Kugimiya Rie
Amamiya Sora
Miyano Mamoru
Sakurai Takahiro

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Salam Zühal necəsən? Tokyo Ghoul çox sevildiyi üçün izləməyə qərar vermişdim bur dəfə sonra ilk bölümdən qanla dolu bir bölüm oldu və mən izləmədim. O qədər qaranlıq gəldiki anime mənə. Səncə davam etməliyəm? 3. sezon haqqındakı vasatlığı düşünməsək. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nana iyiyim sen nasılsın? Evet devam etmelisin. :)

      Sil
  2. Henüz 3. sezonu bitirmedim fakat ilk iki sezona göre kesinlikle kötü olduğunu düşünüyorum. Finalinde de pek kurtaracak gibi değil :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşleniş açısından evet ama çizim ve teknik açısında 2. sezondan daha iyi. 2. sezon aksiyon sahneleri çok kötüydü yavaşlatarak aksiyon sahnesi yapmışlardı. 4. sezon iyi olur diye umuyorum finalin son sahnesi izlediğinde sebebini anlayacaksın. :)

      Sil
    2. bende izlemek istiyorum sezon 3'ü... nerden izleyebilirim?

      Sil
    3. ''tokyo ghoul re izle'' yazarsanız Google'a sayfalar çıkar. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)