2017- 2018 Sezonu Türk Dizilerinde Oyunculuğu Hoşuma Giden 5 Erkek Oyuncu

Bir iki gün sonra sezon içi dizilerinden yaz sezonu dizilerine geçiş yapacağız. Bunun öncesinde izleyicinin de konuştuğu ama en çok benim hoşuma giden, oyunculuğu dikkatimi çekmiş hatta sırf o oyuncu için izlediğim 5 oyuncuyu size sıralamak istedim. Genel olarak bu yıl keşfettiğim oyuncular olacak. Aslında top 10 şeklinde yapacaktım ama bu sefer 10 listesinin gerisinde kalan oyunculara haksızlık olacaktı. Bu yüzden hoşuma giden değil de en en hoşuma giden 5 oyuncuyu seçmek daha mantıklı ve adil geldi. 2017- 2018 Sezonu Türk Dizilerinde Hoşuma Giden 5 Kadın Oyuncu yazımı okumayı ihmal etmeyin.

1. Deniz Can Aktaş

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Listeme Avlu dizisi ile başlamak istiyorum. Sezon sonuna yakın yayınlanmaya başlayan dizi de neredeyse tüm oyuncular çok kaliteli ve iyi oyunculardı. Bu yüzden oyuncunun işi çok zordu. Bu kadar iyi bir kadro karşısında parlamama durumu çok yüksekti. Fakat son bölümlerde oyunculuğunu o kadar yükseğe çıkardı ki izleyici kayıtsız kalamadı. Ee! Tabii bende. Kökü modelliğe dayandığı halde, son yıllarda kariyere kendisi gibi başlayanlara fark attığını sivrildiğini düşünüyorum. Diziye başlamadan önce karakteri için araştırma ve ön izleme yaptı mı bilmiyorum ama haberlerde gördüğümüz yaratıkları çok iyi betimliyor. Bu yüzden oyuncu Deniz Can Aktaş listemde olmayı hak ediyor. 

2.Cem Anıl Kenar


Cem Anıl Kenar, hayatımıza aniden giren ama kırk yıldır izliyormuşuz havası veren oyunculardan biri olduğu için bu listemde olmalıydı. Kuşkusuz ki Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk bölümünde yakışıklı olduğu için dikkatimizi çekmişti. ( Sosyal medya yazılarına göre.) Fakat bölümler ilerledikçe yakışıklılığının yanında oyunculuğunu da fark ettik. Doğal halleri ve karaktere can verirken kullandığı mimikler çok doğruydu. Bu yüzden de dikkatimi çeken oyunculardan biri oldu. Sanırım bu proje ikinci işiymiş. Fakat ben ilk dizisini izlemediğim için bu dizi ile keşfetmiş oldum. Eminim benim gibi olan çok izleyici vardır.

3. Furkan Aksoy


Bu listede Cem Anıl Kenar varsa Furkan Aksoy'da olmalıydı. Yangaz kardeşlerin oyunculukları bana göre aynı düzeyde. İkisi de dikkat çekici ve yetenekli oyuncular. Furkan Aksoy hakkında çok bilgi yok ama ilginçtir Adıyaman kökenli bir oyuncuymuş. ( Doğruysa) Bu bilgiyi bilmesem fiziksel görünüşü ve oyunculuğuyla gerçekten Karadenizli sanırdım. İlk okuduğumda çok şaşırmıştım. Bu da bana göre oyunculuğundan kaynaklı bir durum. Karakteri bu kadar doğal ve iyi oynamasaydı ben böyle sanmazdım. Şive konusunda diğer genç oyunculara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. İyi ki bu diziye seçmişler ve bizde keşfetmişiz. 

4.Aytaç Uşun


Bu listenin en eski ve tek oyuncusu Aytaç Uşun oldu. Aa! Çukur dizisinden tanıyorum yazsam yalan olur. Daha önce ki projelerini de izlediğim için yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyordum. Hatta Kalp Atışı dizisinde konuk oyuncu olduğu bölümlerde resmen gizli yeteneğini bize sunmuştu ama hep gizli yetenek olarak kalmıştı ötesine gidememişti izleyici açısından. Listemde olma sebebi de bu aslında. Çukur dizisi ile zirveye ulaşıp keşfetmemizi sağladığı için listede olmalıydı. 

5. Feyyaz Duman


Ve son olarak Feyyaz Duman. Keşke daha önce keşfetseydim dediğim oyunculardan biri oldu. Gerçi dizi olarak Kadın dizisi ilk projesi sanırım. Fakat önceki projelerini de bilmek ve izlemek isterdim. Bana göre dizi de Caner Cindoruk'un bile önüne geçti. Hatta tek ben böyle düşünmüyorum çoğu insan Bahar ve Arif olsun diye bekliyor. Bence aşırı garip bir oyunculuğu var. Sanki oynamıyor yaşıyor o sahte dünyada gibi. Sanki gerçekte o mahalle de yaşayan Arif diye biri varmışta çekimler sırasında keşfedilmiş ''-Hadi kendini oyna.'' demişler gibi geliyor. Çok farklı, daha evvel hiç bir oyuncudan bu elektriği almamıştım. Son olarak şunu yazabilirim; ''Mükemmel oyunculuk mükemmel. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, konuşmuyorum. Vay şöyle olmuş, böyle olmuş konuşmam. Mükemmel anlatmayacağım. Neden anlatayım? Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Çünkü görüyorsunuz.''




İşte bu yıl yıldızı parlayan oyuncular bana göre bu oyunculardı. Geçen sezondan parlayan oyuncuları özellikle listeme almadım. Mesela bu yıl yıldızı parlasaydı Kubilay Aka ilk sırada olurdu, keza Emre Kıvılcım olabilirdi, Yağız Can Konyalı olabilirdi, Nejat Uygur olabilirdi, Kenan Acar ve daha aklıma gelmeyen bir çok oyuncu olabilirdi ama onların başka dizilerden ya da sezonlardan yıldızı parladığı için almadım. Bir tek Nejat Uygur'un ilk projesi sanırım ama onu da almama sebebim sosyal medya fenomeni olmasıydı. Yani parlaması için oyunculuğuna gerek kalmamıştı. 


Benim listem bu şekilde. Şimdi merak ediyorum siz bu sezon için bir ilk 5 oluştursanız bu ilk 5'te hangi erkek oyunculara yer verirdiniz?

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. guzel lıste olmuş... ılkı harıc hepsine katıldım

    YanıtlaSil
  2. Denizcan Aktaş hakkındaki yorumlarına katılıyorum. Öyle bir kadro arasında fark edilmesine olanak yoktu. Ama son birkaç bölümdür beni benden aldı. :D
    Ah Yangazlaar. :D ahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yoktu çok fena bir kadro karşısında ve kadın egemenli bir dizi. İşi zordu ve zor olanı başardı. Yangazlar favorim. :)

      Sil
  3. Feyyaz Duman ile ilgili yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum. Çoğu zaman hiç konuşamadan öylece oturuyor ama etrafında duygular akıyor gibi hissediyorum. Gerçekten çok garip
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, sanırım oyuncu bu iş için doğmuş. Sevgiler. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)