renklitirtil'a Yılbaşı Kartları Gelirse #2

Blogger arkadaşlarımla birlikte yılbaşında 2. defa kartlaşma fırsatı buldum. Geçen senelerde kartlaştığım arkadaşlarımla yaptığımız bu aktiviteden memnun kaldığım için bu yıl tekrarlamak istedim.

Etkinliği bir nevi ben düzenledim gibi bir şey oldu. Bu seferki kartlaşmanın en güzel yanı kimsenin birbirini doğru düzgün tanıyor olmamasıydı. Bu nostaljik olayın ardından birbirimizi daha iyi tanıyıp anlayacağımızı düşünüyorum. İnternet ortamında iyi insanların yanı sıra kötü insanlar da var. Bu yüzden kimseye doğru düzgün güvenip kendimi açamıyorum. Bunu biraz kırmak ve iyi, güvenilir insanların olduğunu da görmüş oldum. 

Ben bir blogger olarak diğer bloggerlarla ve sosyal hesaplarımdan kimse ile yakınlaşamıyordum. Hatta blogumu açtığım ilk zamanlar daha katıydım. Hatta 2 yıl sadece 1 adet blogu takip ettim. 
Daha sonrasında bu kartlaşma olayı gerçekleşti ve ön yargılarım yavaşça kırıldı.

Zaman içerisinde blogger arkadaşlarımdan kargolar, mektuplar ve küçük hediyeler evime gönderildi. Bunun yanı sıra numaramı bile vermeye başladım. 

O yüzden bu kartlaşma olayının insanları birbirine yakınlaştırdığını düşünüyorum.

Etkinliği yapmaya karar verdikten sonra tek tek gözüme kestirdiğim bloggerlara  olayı yazdım. Hepsi etkinliğe sıcak baktı ve tanımasalar bile yollamalarının sorun olmadığı yazdılar. Olumlu cevap almam beni çok mutlu etti. Hemen 1 ay içerisinde yazıştık, tanıştık,  planladık ve aralık ayı içerisinde birbirimize kartlarımızı attık.

Şimdi sizinle bu kartları paylaşmak istiyorum;
İlk gelen kart mayisyagmuru blogundan: 

Kartları ilk gönderen mayisyagmuru oldu. Bir süre bekledikten sonra posta kutuma kırmızı uzun bir zarf geldi. Heyecanla kartı açtım. Kapaklı bu kartın içinde bir tane sünger, yapışkanlı papatya sticker ve yazı vardı. İçeriğinden bahsetmeyeceğim ama buradan ona cevap vermek istiyorum. Teşekkür ederim tatlım,
''BADE'' seni seviyor.


İkinci olarak elime ulaşan bulutlu blog 'un kartı:

Merve ile yani bulutlu blog ile kurban bayramında aslında bir etkileşimimiz olmuştu. Kendisi ile kargolaşma etkinliği yapmıştık. Bu ikimiz içinde birlikte yaptığımız ikinci etkinlikti. Aralığın ortası gibi yine posta kutumda bir zarf belirdi. Bu sefer deniz yeşili ucunda kırmızı bir kalp stickerı bulunan bir zarf vardı. Merve'nin kartı da kapaklı bir karttı. İçerisinde bir yazı ve yine siyahlı kalp sticker vardı. Merve, yeni yılda yapmak istediğim çok şey var ama nasıl yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Üzerimde ki ölü toprağını atabilirsem hemen harekete geçeceğim. Seni seviyorum.


Bir süre sonra gelen için dolu kart diaryofmeri blogundan: 

Aralığın son günlerine yakın yine posta kutuma baktığımda bu sefer uçuk pembe ucu düz olan bir kart vardı. Dışından ellediğimde içerisinde farklı bir şey daha olduğu belli oluyordu. Heyecanla ne olduğunu anlamak için hemen açtım. diaryofmeri, kendisi ağırlık olarak kozmetik blogu olduğu için bloguna yakışır bir kart yollamıştı. Zarfın içerisinden kartın yanı sıra 3'lü türpü seti çıktı. Töprülerden ilkinde melek kanatlı kedi, ikincisinde çöl kaktüsü, üçünsün de ise gagasında pembe çanta taşıyan flamingo taşıyan figürler vardı. Flutter marka bu törpü bana yılbaşı hediyesi oldu ve çok sevindim. Kartı ise çiçek, fil, panda ve tavşan figürlü 4 adet sticker dolu klasik karttı. Kartı benim aradığım ama bulamadığım bir karttı. Nostaljik şeylerden hoşlandığım için eski tür kartları çok aradım ama günümüz kartlarından temin edebilmiştim. Kartı görünce çok şaşırdım. Meri, insanlar paylaştıkça daha mutlu oluyorlar emin ol. Sana faydam dokunduysa ne mutlu bana. Düşüncelerin beni çok mutlu etti. 
 Umarım hepimiz için iyi bir yıl olur. Seni seviyorum.


Ve son olarak yeni yılda gelen kart aforizmik 'ten: 

aforizmik kartı yollayacağı süreçte rahatsızlandı. Bu yüzden en son o yolladı ve yeni yılın 2. günü ancak elime ulaştı. Gözüm için hastaneye giderken posta kutumda gördüm ve yanımda götürdüm. Hastanede açtığımda zarfın el yapımı olduğunu ve birazcık kenarının yırtıldığını fark ettim. El yapımı olduğu için kendimi özel hissederken küçük bir yırtık yüzünden birazcık üzüldüm. Zarfı yavaşça açtığımda içerisinde bir adet hazır kart ve bir adet yine el yapımı kart olduğunu gördüm. Bölümü gereği herhalde yaptığı kartı çok başarılı buldum. Kartın kapağını açtığımda pembe çiçekler ortaya çıkarken kartın üzerinde elinde kedi olan bir kız figürlü sticker vardı. Ayrıca desenli banlar ile süslemişti. Belli ki çok emek vermişti. Ellerine sağlık demeden kendimi alamıyorum. Aforizmik, gönderdiğin hazır kartın arkasında yazan yazıyı iki kez okuyup hazır kartta bulunan resmi uzun uzun inceledim. Sence bir gün onun kadar özgür ve mutlu olabilecek miyiz? Resim ne kadar huzurlu çizilmiş değil mi? İnsan imrenmeden duramıyor... Umarım bir gün sende bende hayal ettiğimiz hayata kavuşuruz. Seni seviyorum.

Kızlar kartlar için teşekkür ederim. Umarım bu kartlaşma bizlere iyi bir arkadaş olmaya zemin hazırlamıştır. Hepinizi tanıdığım için mutlu oldum ve bu etkinlikten çok memnun kaldım. Bir gün inşallah sizlerle yüz yüze görüşme fırsatı da yakalarım. Sizler bu etkinlikten neler hissettiniz bilmiyorum ama ben sıcacık kalplerinizi yazdığınız her cümle de hissettim. İyi ki şu güvenilmez ortamda sizin gibi iyi insanlarla karşılaşma fırsatı buldum. İyi ki varsınız.


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. ne güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Ay hepsi çok güzelmiş kartların. Geç oldu yorumum ama güç olmasın :D Seneye daha organize yollamak dileğiyle :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım seneye de çok isterim kartlaşmak. :)

      Sil
  3. Hepimizin kartları o kadar güzel ki :) Bana da ulaştı kartlarınız haftaya yazmayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok hoş. Merakla bekliyorum canım... :*

      Sil
  4. Sayende aşırı mutlu olduğum bir etkinlik oldu :) Artık her sene yaparız inşallah :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)