Ostwint Doğal Maden Suyu Spreyi / pH5.5

Geçen yazdan bu yana favori ürünlerimden birini yıl bitmeden yazmazsam orta yerimden çatlardım. Sıcak ve sıkıntıya pek fazla gelemiyorum ve aşırı terliyorum. Aslında sadece yüzüm çok terliyor bu da beni rahatsız ediyordu. Daha sonrasında ise cildimde böyle garip bir kurulukta değil de nem oranı düşmüş gibi hissediyordum. Nasıl anlatacağımı pek bilmiyorum ama hani kötü hissedersiniz ya öyle oluyordu. O anlarımdan birinde tanıştım bu spreylerle. Geçen yaz çantamdan hiç ayırmadığım bu ürün kurtarıcım gibi oldu. 


Cildi nemlendirirken aynı zamanda içeriğindeki zengin minerallerle cildimi besleyen maden suyu, daha taze görünmeme sebep oluyor. Maden suyu içerisinde bulunan mineraller yaşlanmayı geciktiriyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem ama yüzyıllardır kullanıyorlarmış. Bende artık 30'lu yaşlara doğru yaklaştım. Ondan ürünü araştırırken ilk dikkat ettiğim bu oldu. Özellikle kuru cildi acayip nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor. Annemin cildi fazla kuru ve bu spreyle yumuşacık olmasını sağlıyor. Yaz günlerinde serinlemek için çok kullandım. Bunaldığım an bir fıs ile resmen buz gibi oldum. Ayrıca bu spreyler makyaj sabitlerken de çok işe yarıyor. 

Ürünün kullanımı da çok basit sprey olduğu için 30 cm mesafeden yüzümüze doğru sıkıyoruz. Fakat tabii ki göz kısmımıza gelmemesine dikkat ediyoruz. Birde hassas ciltler için test etmeden kullanılmıyor. Bunların haricinde ürün unisex bir ürün. Yani hem kadın, hem erkek kullanabilir ve tüm ciltler için uygun bir ürün.



Ürünün arka kısmına baktığımda; 

Ürün doğal maden suyu ihtiva eder. Doğal maden suyu içerisinde ki mineraller toplu olarak cildin derinliklerine nüfuz eder cildi tazelemeye ve nemlenmesine yardımcı olur. Cilt ile tam uyum içerisindedir. Unisex kullanım avantajı ile her cilt tipinde kullanımı tavsiye edilir.

Üretici firma: Safires Kozmetik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. İlk defa gördüm. Yazın denemek lâzım.

    YanıtlaSil
  2. Bu urun lazer kullanımı icin uygun mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum, onu lazer yaptırdığınız yere sormalısınız. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)