Bahtiyar Ölmez (Dizi)

Yine ATV dizileri ve yine afiş sorunu. Cidden ATV dizilerini yazmak benim için zor oluyor. Vallahi Twitter'dan bir afiş buldum ama afişi mi yoksa hayran mı yaptı bilmiyorum. Tüm keyfimi, enerjimi afiş araması resmen çekiyor alıyor.

Her neyse...

Usta oyuncu Yetkin Dikinciler hakkında yazmak bana düşmez ama başrol olduğu için bir kaç cümle yazmam gerektiğini düşündüm. Yetkin Dikinciler'e ba-yı-lı-yo-rum. En sevdiğim ve saygı duyduğum oyunculardan biri olmasının yanı sıra oyunculuğu beni içine çekiyor. Böyle babacan sıcacık bir oyunculuğunu var. Bunun haricinde yazabileceğim başka bir şey yok, olsa bile yazmak haddime düşmez.

Hande Subaşı'nın partner seçilmesine şaşırdım. Hande Subaşı genelde -''Dizilerde bir kaç bölüm oynar çıkar!'' olarak zihnime kazandı. Tamamen finaline kadar kaldığı bir dizi var mı emin olamıyorum. Sadece devlet kanalında olan bir dizisi vardı onda sanırım sonuna kadar kalmıştı onun harici hep bir kaç bölümde çıktı gibi hatırlıyorum. Bu yüzden de şaşırdım. İnşallah bu dizisinde daim olur ve bol bol izleriz. Çünkü ben Yetkin Dikinciler ile yakıştırdım. Fiziksel olarak kimyaları uymuş gibi görünüyordu. Oyunculuk yönünden de ikisinin olduğu sahnelerde birbirlerine pas atmaları hoşuma gitti.

Dizi de beni şaşırtan diğer bir oyuncu ise Semih Öztürk oldu. İlginç ama doğal bir oyunculuk sergiledi. İlk defa bir dizide oynadığı halde bu denli bir performans sergilemesi şaşırtıcıydı. Ben yarışmalarda olduğu zamanlarda hep Semihi destekledim ama böyle bir yeteneğinin olabileceğini düşünmemiştim. Oyunculuğunu şimdiden çok sevdim.

Semih ile Hazal Şenel dizi de sevgili rolünü paylaşıyorlar. Bir önce ki dizisinin yazısında yazdığımı aynı şekilde düşünüyorum. Hazal Şenel hala standart bir oyunculuk sergiliyor. Fakat çok samimi geldiği için hala gördüğümde sarılasım geliyor.

Dizi de oyunculuğu ile dikkatimi çeken bir oyuncu var o da Serkan Kuru. Yanlış bir izlenim yakalamadıysam Serkan Kuru oyunculukta bir basamak daha atlamış olduğunu hissettim. Oyunculuğunun gelişmiş olması, inandırıcılık yönünden izleyiciyi tatmin etmesi hoşuma gitti. Serkan Kuru hayranlık derecesinde iyi bir performans sergiledi.

Diğer oyuncularda usta ve tanınmış oyunculardan seçilmişti. Hepsi kendi kulvarında performans yönünde çok iyilerdi. Aralarında pot duran bir oyuncu yoktu bu da diziyi güzel yapıyordu. Oyuncu kadrosunun bu denli güzel olması Cast'ın iyi ve özenli çalıştığını gösteriyordu. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Tabak gibi bir ismin oturması benim için dizi için artı bir puan getiriyordu. Dizinin konusu klasik bir konu olsa da, işleyiş ve oyuncuların oyunculukları ile dizi, izlenir hale gelmişti. Son olarak Bahtiyar ve Rıfat'ın yer değiştirme sahnesi güzel kurgulanmıştı. Ben diziyi sevdim ve sıcacık bir hikayesi olduğunu düşündüm. Bence ilerleyen bölümlerde dizi daha da güzelleşecek... Vaktiniz varsa diziyi bir deneyin derim, eminim siz de seveceksinizdir.
Evimize hoş geldin Yetkin Dikinciler , hoş geldin Bahtiyar Ölmez.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır. 

Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 8. sırada, tekrarı ise 19. sırada tamamladı.
Bahtiyar Ölmez 

Tür: Aile, Dram, Komedi, Romantik
Senaryo: Hasan Burak Kayacı, Kemal Çelik, Ahmet Özdemir
Yönetmen: Cem Tabak
Yapım: Nehir Yapım
Yapımcı: Muharrem Gürer
Yapım yılı: 2017
Yayın günü: Cumartesi
Yayın saati: 20:00
Yayın kanalı: ATV
Başlangıç tarihi: 11 Kasım 2017
Konu:Dizide, İstanbul’un eski mahallelerinin birinde yaşayan çalıştığı hiçbir işte tutunamayan sempatik ve hayalperest olan Bahtiyar Ölmez ve yeraltı dünyasının ağır ağabeylerinden Rıfat Çakar'ın tıpatıp birbirine benzemesi sonucunda tüm dengelerin biranda değişmesi anlatılıyor.
Oyuncular:
Yetkin Dikinciler
Hande Subaşı
Güven Hokna
Orhan Aydın
Serkan Kuru
Umut Oğuz
Ali Çatalbaş
Yakup Yavru
Ferdi Kurtuldu
Gözde Okur 
Semih Öztürk
Hazal Şenel

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Sayin renklitirtil hanim nerelerde kaldınız gözümüz hep sizi ariyor yeni bir sayfa daha arıyor vallahi ama en son 11 kasımda kalmış vallahi üzüldük ve bence sizi takip eden herkes üzüldü sizi blogunuzla sevdik tanıdık umarız hemen yazarsınız yeniden.. saygılarla... Akif Sezer Güngül...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yazılarım hazır ama vize haftam o yüzden bu aralar biraz blogumla ilgilenemiyorum ama her gün kontrol ediyorum. Kısa sürede yazacağım, takibiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Yazınıza canı gönülden katılıyorum. Düşüncelerimiz dizi üzerinde uyuşmuş

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)