Tutsak (Dizi)

Sanırım sesim duyuldu kaç dizidir milletin haksız yere dizileri ezmesinden hayıflanırken sonunda herkesle hemfikir olduğum bir dizi çıktı. Ciddi anlamda sezon başladı başlayalı şimdiye kadar kötü dizi çıkmadı. Daha da acayip dizilerin geleceğini düşünüyorum. dizi sektörümüz her geçen yıl kaliteli hale geliyor, içerisinde kendini geliştiriyor. Umarım önümüzde ki yıllarda daha çok gelişme sağlanır. Baştan yazayım bu diziye bayıldım. Fakat bir o kadarda gerildim. Gülper Özdemir'i bir önce ki dizisinde keşfetmiş ve çok dikkatimi çektiğini yazmıştım. Bu dizide de o güzel oyunculuğunu sergilemekten kaçınmamıştı. Tam da şuraya yazıyorum bu sektör bu kızın değerini bilirse bu kız acayip yerlere gelir demedi demeyin. En iyi aktris arasına adını altın harflerle yazdırır o potansiyel var kızda. Her mimiğini, her bakışını, her ses tonlamasını hayranlıkla izlesem abartı olmaz. Bu kızı kim keşfettiyse yüreğine sağlık çok doğru bir iş yapıp sektöre yetenekli bir oyuncu kazandırmış. Diğer yanda yetenekli bulduğum ilk dizisinde keşfettiğim gibi hayran olduğum Caner Şahin var. Annemin favori oyuncusu olur kendileri. Oyuncunun ses tonunu ayrı bir seviyor. Bir önce ki dizisinde her bölüm şu çocuk çok iyi oyuncu, ne güzel ses tonu var deyip durmuştu. Büyük bir ihtimal bu dizide de oturup Caner Şahin'in ses tonunu konuşacağız gibi geliyor ki bende annem gibi düşünüyorum. Gülper Özdemir ne kadar yetenekliyse benim için Caner Şahin'de o kadar yetenekli. Dizinin akışı inşallah ikisinin aşkı olarak yazılır diye umut ediyorum. Çünkü fiziksel olarak birbirlerine acayip yakışmışlar. Fakat Pamir Pekin gibi bir oyuncu var başrolde. Büyük ihtimal aşk üçgeni yaratılacak gibi geliyor. Caner Şahin ikinci adam olma yolunca hızla ilerliyor gibi hissediyorum. Pamir Pekin yazmışken nasıl severim nasıl güzel oyuncudur Pamir Pekin ama şimdiye kadar hep uyuz karakterlerde gördük onu. Umarım bu karakter onun kendini gerçek anlamda gösterebileceği bir karakter olur. Hep donuk ve sinmiş rollerde görmek artık bıktırmıştı izleyiciyi. Usta oyuncu oldukları için yazmayacağım ama Seray Gözler ve Ayda Aksel'i dizide gördüğüm için çok mutlu oldum. İkisi de genç oyunculara yardımcı olacaklardır. dizinin kurgusu, konusu, çekimi, çekim rengi, oyuncuları on numara beş yıldızdı. Dizinin ilk bölümünde eleştirecek bir şey bulamadım. Her şey çok yerindeydi.  Bence diziye bir şans vermelisiniz. Eminim sizde bu diziyi benim kadar seveceksinizdir.
Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 5. sırada, tekrarı ise 21. sırada tamamladı.
Tutsak
Tür: Dram, Romantik
Senaryo: Gürkan Tanyas
Yönetmen: Serhan Şahin
Yapımcı: İrfan Şahin
Yapım: 1441 Productions
Yapım yılı: 2017
Yayın günü: Salı
Yayın saati: 20:00
Yayın kanalı: KANAL D
Başlangıç tarihi: 19 Eylül 2017
Konu:

Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif, kocası Sadullah’ın tehdidi altında evden dışarı bile çıkamadığı bir “tutsak” hayatı yaşamaktadır. Gürhan Ailesi’nin karanlık sırlarını kullanarak aileye şantaj yapan Sadullah’ın ortadan kaybolmasıyla, Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada yapayalnız kalır.Gürhan Ailesi’nin yanında şoförlük yapan Bahadır’ın ona uzattığı yardım eli, Elif’in bilinmezliklerle dolu bir dünyaya adım atmasına neden olur. Ailenin ihtişamlı konağında çalışmaya başlayan Elif, çevresini saran sırlarla ve bu sırları korumak için her şeyi yapabilecek aile üyeleri ve çalışanlarla karşı karşıyadır. Ailenin büyük oğlu Kenan’ın ona karşı ilgisi ve ilk günden beri ona yardım eden Bahadır’ın onu koruma çabası bütün okların Elif’e dönmesine yol açar.Elif, “tutsak”lıktan kurtulabilmek için, bu tekinsiz dünyada ayakları üzerinde durması gerektiğini kısa zamanda fark edecektir. Ancak aşkın, sadakatin, güvenin pamuk ipliğine bağlı olduğu bu yolculukta, Elif her adımına dikkat etmek zorundadır. (Konu Kaynak: Kanal D resmi sitesi)
Oyuncular:
 Pamir Pekin 
Gülper Özdemir 
Caner Şahin 
Ayda Aksel 
Seray Gözler 
Özcan Varaylı 
Murat Balcı 
Yağmur Özbasmacı Mermer 
Ceyda Kasabalı 
Güneş Emir 
Çağdaş Tekin 
Mehmet Gürhan 
Mustafa Uzunyılmaz

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bende meraktan şöyle bir bakayım dedim,ekrana takılıp kaldım sonra babam geldi yanıma, baktım o da kaptırdı ikimiz dizinin sonuna kadar akılda soru işaretleri ile bölümü bitirdik.İyi başladı bozmadan öylede devam eder umarım.Caner şahin bir önceki yapımdan zaten başka projelerin sinyalini veriyordu.Oyuncu sesiyle bakışıyla oynar.Bu ikisi tamamlanmışsa izlemek daha bi zevkli oluyor.Lakin bu dizide baştan iyi adam mı falan derken bazı lafları(davranışı) pek hoşuma gitmedi.Diğer uşakla olacak kesin ama onunda var bir şeyleri hepsinin var bir haltı gibi ya kız sonunda kendi ayakları üstünde durur dicem ama bizim seyirci aşksız yapamaz.Ehh o zaman birileri günahları için tövbe etmeye başlar birazdan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iki adamda çok gizemli bakalım hikayenin sonundan ne çıkacak adamlardan hangisi kızın kocasını öldürdü merak ediyorum. :)

      Sil
    2. Zengin adamın annesi şüpheleri oğluna çekse de son dakka ben şoförden şüpheleniyorum.Yağmurlu gece eve geç geldi hatta annesi nerdeydin bu saate kadar falan dedi.Kızın yardım çağrısına kulak asmadı falan.....bakalım izleyip görecez:))

      Sil
    3. Bende ondan şüpheleniyorum. Çünkü kadına çok takıktı. :)

      Sil
  2. ben beğendim ama sizler kadar değil ve Caner şahin bence kötü adam çıkacak dizide herşeyin altında o var yada olan kişinin maşası olacak eminim bundan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da öyle geliyor hatta kadının kocasını öldürenin o olduğunu da düşünüyorum. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)