Kurunoma'nın Fikir Baloncuğu'nun Instagram Çekilişini Kazandım


Bir süre önce koregunluklerim blogunun Instagram'ı vardı ve orada çekiliş yapmıştı. Hayatım boyunca bana hiç  çekiliş çıkmadığı için umutsuzca katılmıştım. Fakat çekiliş   ilginç şekilde bana çıktı.    koregunluklerim bu çekilişi duyurduğunda sanırım mart ayı gibiydi.  Ardından mart ayında  zaten  hemen kargomu gönderdi. Fakat ben o zamanlar sağlık sorunlarımın en kötü olduğu zamanlara denk geldiği için  bir türlü yazamadım. Gel zaman git zaman ben yazana kadar koregunluklerim  Instagram  hesabını kapattı.  Bu yüzden de blogunun linkini paylaşmak daha doğru olur diye düşündüm.


koregunluklerim blogunun çekilişini kazanmam beni şok etti desem yeridir. Hem sevdiğim bir blogun çekilişini kazandım hemde ilk defa bir çekilişi kazandım. Gerçekten kazandığıma inanmadığım için iki iki tasdik etmeyi de ihmal etmedim. Aslında sadece ''deniz kızı battaniyesi''ni kazanmıştım ve sadece battaniyeyi yollayacağını düşünüyordum. Fakat kargo gelip paketi açtığımda  ekstra hediyelerde koyduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.  Çünkü o dönemler benim için  kabus gibiydi.  Sürekli hastaneye gitmek olumlu cümleler duymamak psikolojimi  bozmuştu.  Hala  tedavi görüyorum ama o zamanlarla  bu  zamanlar arasında  iyileşme sürecinde dağlar kadar fark vardı.  Bu çekilişi kazanmam garip bir şekilde beni mutlu etmiş, sevindirmişti.  




Kargonun içerisinde ilk olarak kedi başlıklı pilot kalem dikkatimi çekti. Bir ara bu kawaii kalemler çok meşhurdu ama ben alamamıştım resmen kalbimi okumuş gibi o kalemlerden birini yolladı. Şu an severek kullandığım favori kalemlerimden ve içi bitse bile atmayı planlamıyorum. İnce olduğu için kalemlikte aksesuar olarak da güzel duruyor. İkinci olarak Sır Arthur Conan Doyle'nin Sherlock Holmes - Takip kitabını koymuştu. Hala vakit bulup okuyamadım ama bu yılın sonuna kadar muhakkak okumam gereken kitaplardan biri olduğunu düşünüyorum. Umarım severim. 

Ve çekilişin hediyesi ''denizkızı battaniyesi''. Aslında makine örgüsü ama sanki el örgüsü gibi duruyordu. Bu detay benim çok hoşuma gitti ama kullanmaya kıyamadım. Bu yüzden çeyizime koydum. Belki ilerde çocuğum filan olursa kış günleri içine sararım diye hayal ettim.


Son olarak iki yıldır Hint dizilerinin yayınlanmaya başlamasıyla moda olan bilezikler. Bohem tarzı dediğimiz tarzı yaptığım zaman uzun elbiselerle, uzun eteklerle filan takıyorum çok şık duruyor. 
Bir kaç yıldır gidemiyorum ama sahil kenarlarına gidersem favori takılarımdan olabilir bence. 

Son olarak; koregunluklerim'in çekilişini kazandığım için çok şanslıyım. Bana yolladığı her şey çok kullanışlı ve severek kullanacağım parçalar. Güvenilir bir blogger olduğu için ve söz verdiği kargoyu hemen yolladığı için teşekkür ederim. Bundan sonra yapacağı çekilişi dört gözle ve merakla bekliyorum. Yaptığı çekilişlere gönül rahatlığı ile katılabileceğim nadir bloggerlardan biri koregunluklerim. Ayrıca blogunu sıkı takip ettiğim bloglardan biri koregunluklerim. Blogunda yazdığı yazılarda harika yazılar oluyor ve bu yüzden de beni blogunda çeken bir şeyler hep oluyor. İyi ki blogunu keşfetmişim koregunluklerim. Keşfetmediyseniz siz de keşfetmelisiniz. 
Kargo için tekrar teşekkür ederim.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bileziklere bayıldım :) Mutlulukla okuyun kitabınızı, Sherlock Holmes severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bilezikler çok şık. Kalın olanların içi renkli ama fotoğrafta çıkmamış. En kısa zamanda okuyacağım. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım hediyelerini :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)