Yaz Sezonu İzlediğim Türk Dizileri (2017)

Aaa! Sezon dizileri birden art arda başlayınca kişisel yazılarımın yanı sıra bu yaz sezonunda neler izlediğimi yazmayı unutmuşum ya ben! Ağustos ayının başından bu yana haybeye yazı yazıyorum desem yeri. Blogger not defterime yazacaklarımı planlamadığım için de haliyle bunu yazmayı unuttum. Geçen yaz yani 2016'nın yazında bir sürü dizi geldi bir iki dizi ancak sezon içinde tutulduğu içinde 2017 yani bu yılın yazında doğru düzgün dizi filan gelmedi. Ben birde bu yıl tatile filanda gitmedim tüm yaz akşamları çok kötü geçti. Hep saçma sapan programlar vardı. Açıkçası bilgi yarışmaları harici öyle program izlemeyi de pek sevmediğim için yaz akşamları -''Ay! Yaz bitse keşke.'' demekle geçti. Neyse ki sezon dizileri başladı iyi oldu. Fakat o kadar çok dizi geliyor ki çoğu bir kaç bölüm sonra final yapacak gibi hissediyorum. Bu işin sonu bu yaza dönmesin? Neyse... Bakalım bu yaz neler izlemişim.


Pazartesi:
- (Hiç bir şey yoktu)

Salı:
Dolunay
Dolunay dizisi bu yaz kurtarıcı dizi gibi bir şey oldu. Heh! İzleyecek bir şey var kıvamında izledim diziyi. Çok çok vazgeçilmez bir dizi miydi? Bence hayır ama gerçekten başlaması iyi olan dizilerden biri oldu. Severek izledim ama sezon içi bir dizi bulursam ilk bu diziyi satış yapacağım.

Çarşamba:
Meryem
Meryem benim en çok uyarlama olmasını istediğim dizilerden biriydi. Yazdığım yazımda da bundan bahsetmiştim. Oyuncularını, kurgusunu, güzel uyarlanmasını taktir ettiğim dizilerden biri. Bu yüzden sezon içinde de devam edeceğini biliyordum. Fakat işleyiş bozarsa büyük ihtimal satış yapacağım dizilerden biri de bu dizi. 

Perşembe:
Ateş Böceği
Satış yaptığım dizilerden ilki oldu.Güzel başlayıp sonra sakız gibi uzayan ve her bölüm saçmalayan bir dizi olmayı nasıl başardı anlamadım. Artık izlerken çok sıkıldığımı fark edip bırakma kararı aldım. Şimdi günü de değişti dizinin büyük ihtimal böyle devam ederse final yapması yakındır. 

Cuma:
Şevkat Yerimdar 
Bu dizi final yaptığı zaman efsane diziler kategorisine ismini altın harflerle yazdıracak. Çünkü diğer efsane diziler kadar çok iyi ve değeri bilinmiyor. Total'de Aşk ve Mavi dizisinin başlamasıyla 2. sıraya inen dizi, AB, 20+ABC1 izleyici gruplarında da pek parlak değil. Bu gün çarşaf çarşaf replikleri yapılan hala hatırlanan efsane diziler de böyle olmuştu. Ben seviyorum. Bence sizde izlemelisiniz.

Kalp Atışı 
İlk skandala hadi olsun olabilir böyle şeyler dedik, ikincisi çok büyük oldu. Doktorları özel güçleri olan özel insanlar gibi göstereceğiz diye diğer meslekleri ezdi geçtiler. Başlarda sevmiştim ama benim için bitti bu dizi. Senaristin hayal gücü düşman başına. İzleyene iyi izlemeler.

Cumartesi:
-(Hiç bir şey yoktu)

Pazar:
Çocuklar Duymasın
Ne kadar skandallarla dolu bir başlangıç yapsa da güzel dizi. Bence çekemeyenler tarafından diziye çamur atılmak istendi ama başaramadılar. Bu rağmen hala ilk üçü alıyor dizi tüm gruplarda. İzleyicinin izleyerek güzel cevap verdiğini düşünüyorum.
Devamı İçin Tıklayınız
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır. 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bu yaz dizilerde bi olmamışlık, oturmamışlık vardı sanki hep.:) Allah'tan sezon geldi de 3, 5 izleyecek bir şeyler çıktı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok fenaydı adeta fenalık geçirdim bu yıl. Tatile de gidemedim ya resmen çatladım. :)

      Sil
  2. Dolunay'a biraz bakmıştım.Çocuklar duymasını kaçırmamaya çalışıyorum :) Diğer dizileri de merak ediyorum ama başından takip etmeye fırsatım olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni gelen diziler var onları denemelisin. Güzel diziler geliyor. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)