renklitirtil'a Sürpriz Kargo Geldi #8


Benim bındık kızla sonunda hediyeleşmeyi başarabildik. Ayol! Bu kız bir alem. O kadar kalbi temiz ki insan kızarken bile kızamıyor. Blog sayesinde tanıştığım ve güvenimi yıllar yıllar sonra kazanan insanlardan biri merveninkendidunyasi. Bana hep olmayan kız kardeşim gibi geliyor merveninkendidunyasi. Onu bu blog konularında azarlasam da çoğu zaman sivri dilimle onu kırsam da benim için çok özel bir yere sahip. Hani sevdiğiniz insanlara doğru yolu göstermeye çalışırsınız ya, her şeyden korumak, yanlış yapmasını aza indirmek... İşte böyle seviyorum ben bu kızı.


Aslında onun bu ikinci blogu. İlk blogunun adı bulutlublog'du. Aslında o blogu iyi de gidiyordu, dolar gibi yükselmişti. Fakat artık küçük olmadığını ve yaptığı hatalardan ders çıkardığı için baştan başlamak istedi. Bu kararını haklı da buldum. Eğer geç kalmamış olsaydım bende baştan başlamak isterdim. Fakat benim hatalarımın farkına vardığım zaman yıllar geçmişti bile. Her konuda olduğu gibi bu konuda da onun yanında olmak istedim. Nitekim sıfırdan başlamak ona da iyi geldi. Artık daha ciddi daha sorumluluğunu bilen bir blogger olarak yolunda ilerliyor. Sadece kendine güven problemi var. Aslında kaleminin çok iyi olduğunu bir fark etse eminim çok güzel yazılar yazacak ama bu konu da kendisini aşması gereken şeyler var gibi duruyor. Aslında bu hediyeleşme olayını ramazan bayramında yapacaktık. Fakat malum ben zor günler geçiriyordum ve merveninkendidunyasi üniversite sınavına hazırlanıyordu. Bu yüzden bu bayrama kaldı. 

Bakalım bana neler yollamış bu küçük kız; 


Öncelikle stickerlara bayıldığımı bildiği için bana bir tane tabii ki de kelebek figürlü sticker koymuş. Hala kelebek olamadım diye hayıflananlar var çevremde. Bana biraz bunu hatırlattı. Ben kelebek olmaktan çok korkuyorum. Ömrü bir günlük kelebek olursam n'aparım diye çok düşünüyorum. Belki bir gün uzun ömürlü bir kelebek olurum kim bilir. 

Kitap okuduğumu bildiği için mıknatıslı ayraç ve ataç koymuştu. O ataçların bir boy büyüğü bende var şimdi takım gibi oldular. 

Ataçlara ek olarak Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu kitabını yollamış bu güzel yürekli kız. Daha önce okumadığım için elimde ki kitaplar bittikten sonra hızla ona başlamayı planlıyorum. Bayağı ince olan kitabı bir gün gibi bir sürede bitirebilirim gibi geliyor.

Doraemon karakterini pek sevmem ben Totoro'cuyum. Fakat bu anahtarlık çok komik. Salladığın zaman vücudu oynuyor. Birde kedi kafası olan bir bozuk para cüzdanı koymuş. Onu da hemen kullanmaya başladım. Çok tatlı görünüyor.

Fotoğrafta görülen su şişesi dualı bir zemzem suyuydu. Şifa amaçlı koymuş merveninkendidunyasi bende dua edip bir dikişte mideme yuvarladım. 

Fotoğraf çerçeveli magnet hoşuma giden ürünlerden biri oldu. Hemen içerisine Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün fotoğrafını koyup buzdolabına yapıştırdım. Çok şık oldu.

Son olarak kedili ve çiçekli iki not defteri ve kedi figürlü çoraplar vardı. Çok sevimli değiller mi sizce de? 


Hamburger gibi olan bir saklama kutusu. Sağlık açısından diyetteyim diye aldığını düşünüyorum ama ben toka kutusu yaptım onu. Minik tokalarımı tel tokalarımı koydum içine. 

Fotoğrafta gördüğünüz ruj gibi görünen şey ise bir kalem. Bana gelen kargolarda hep ilginç kalemler çıktı. Nereden buluyorsunuz böyle şeyleri bilmem ki. 

Sonra bir tane sevimli bir kız figür olan ilaç kutusu yollamış. Malum ilaçlar bu yıl başından bu yana bana yarenlik ediyorlar. 

Gül kokulu bir sabun almış tam benim sevdiğim tarz. ( Bu arada ben doğal sabunlar kullanmayı seviyorum. Kükürt sabunu favorimdir.) 

Yine gül figürlü bir kupa koymuş. Sanırım kombin şöyle gelişiyor kitap, kahve, ayraç, kalem. 

Ve son olarak küçük bir not yazmış. Özel olduğu için fotoğrafta kağıdı ters çevirdim. Çok güzel bir notla kutuyu bitirmiş. 

Çok hoş bir kutuydu merveninkendidunyasi her şey için teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. Her zaman bana kardeş olduğun için teşekkür ederim. İkimizde Ankaralıyız belki bir gün tanışma fırsatımız da olur. Hayat ikimiz içinde ne gösterir bilmiyorum ama umarım hep mutlu olursun. Hayat sana ne getirirse getirsin hep öz güvenin tam olsun. Sen her şeyi yapabilecek kapasitede bir kızsın, bunu asla unutma. İyi ki hayatımdasın.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Güzel yazın ve her şey için çok teşekkür ederim abla :) Hepsini güle güle kullan :) :* Sende iyi ki benim hayatımdasın ❤️

    YanıtlaSil
  2. Kitap şahanedir, çok güzel bir seçim olmuş hediye için :) Ayrıca kaleme bayıldım :) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet kalem çok güzel ama kalem olduğu belli olmuyor pek ilk gördüğümde açık ruj göndermiş sandım. Kitaba elimde ki kitap bitince başlayacağım. :)

      Sil
  3. Cok guzeller, iyi gunlerde kullan. Bozuk para cüzdanına bayıldım, kulaklıkta koyulabilir cok tatlı 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa! Bak hiç aklıma gelmemişti kulaklık çok mantıklı. Öneri için teşekkür ederim. Ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Kesinlikle kitap harikadır. O kadar naif bir hikayesi var ki bittikten sonra bir süre boş boş etrafa baktığımı bilirim... Gerçi Zweig'in çoğu kitabı güzeldir.Hediyeler çok sevimli güzel zamanlarda kullanmanızı dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğum kitap biter bitmez hemen başlayacağım herkes çok övüyor iyice merak ettim. Yazarı ilk defa okuyacağım yeni keşfediyorum. :)
      Teşekkür ederim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)