Dedikodu//Super Junior Siwon Yuvasına Döndü

İki gündür bilgisayarımın başında Siwon'un fotoğraflarını ve geleceği günün eksilmesini sayarak omuzlarımı oynatıyorum. Şimdi bu yazıyı yazarken de bir cümle yazıp dans etmeye devam ediyorum. Çıkı çıkı çıkı çıkı!
Yalnız oynuyorum filan ama Siwon giderken de ben oynuyordum .Neredeyse iki yıldır bende hiç bir şey değişmedi.

Hatta gün saydığım halde bile sanki Siwon 2-3 ayda geldi gibi bir his oluştu. Siwon polis olarak askerlik yaptı,evet ama sosyal hesaplarını da çok kullanmadı. Buna rağmen sanki çok kısa gibi geldi. Super Junior üyelerinden en kısa askerlik yapan Siwon olmuş gibi hissediyorum. Hatta sizle gidişinin yazdığım yazıyı paylaşayım. Tık tık Bakın yazı ne kadar da duygusuz. Her üye de uzun uzadıya yazı yazarken resmen Siwon'u yüzeysel ve özensiz bir şekilde geçirmişim. Yalnız 2 yıl bekleyip sevmeye devam edeceğim yazmışım. Cidden sosyal hesaplarımı takip edenler bilir ki her gün geri sayıp bu güne kadar geldim ve hala sevmeye devam ediyorum. Ben bu 2 yılda farklı düşüncelere geçerim diye bekliyorum. Hatta belki evli bile olurum hadi canım zaman geçer mi diyordum. Resmen o gün nerede kaldıysam bu gün hala oradayım. Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor ve kalbini hayranlık konusunda birine açtıysan o hiç eksilmeden kalıyor. 
Bu arada sadece Siwon için gün saydığımı sanıyorsanız  yanılıyorsunuz demektir.  Siwon ile birlikte askere giden  bir kişi daha vardı  Changmin.  Evet, bir Cassiopeia olmadığım halde Changmin'i de bekledim. 

Şimdi düşünüyorum bu kadar beklediysem ben PEPSI fandomuna mı geçsem ne yapsam. Aslında güzel olur. Zaten çok incelemesem de dinlediğim sevdiğim bir gruptu. Az buçuk bilgi sahibiyim de biraz araştırırsam rahat fanları olabilirim.


TVXQ, Changmin ile birlikte askere gidecek üye sayısını tamamladı artık rahat bir şekilde kariyerlerine odaklanabilirler. Super Junior ise tamamlanmak için maalesef iki asker daha beklemek zorunda. Yani ELF'lerin geri sayma işlemi Siwon'la bitmedi hala saymaya devam ediyorlar. Resmi açıklamaya göre Siwon'un ilk odaklanacağı işi Super Junior'un geri dönüşü olacakmış. Ben açıkçası hemen oyunculuğa geri döneceğini düşünüyordum. Çünkü gelmeden daha dizi teklifleri geliyordu. Bu durum biraz beni üzdü. Bunun haricinde her şey yolunda gibi görünüyor. Umarım bu gün ki mutluluğumuz ayrılıklarla ya da çıkan saçma haberlerle değişmez. Hoş geldin SJ bey, hoş geldin TVXQ bey.


Bu arada Koreli ELFler galiba bu sefer olayı mundar etmediler. Eunhyuk ve Donghae  gelirken rezil gibilerdi.  Siwon'da böyle bir şey yaşanmadığını  yazıyorlar. Doğruysa bu rahatlatıcı. 

 Üyeler  karşılamaya gelmemişler ama  terhis olduktan hemen sonra bir kafede buluşmuşlar.  Günün olayı ise Eunhyuk ve  Siwon'un birbirine   sıkıca sarılmalarıydı. Videolar havalarda uçuşuyor. 



Siwon için açılan bannerlar: 

"Saç jöleni at artık. Tıraş makinesini al(Saçını sıfıra vurdur). O yalanmış saçlarını sevmiyorum"


"Kimi seçiyorsun: fanlar mı, Bugsy mi? Bugsy'yi seçersen bir daha sana yemek(et) yok!"



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Senin adına ve super junior adına da sevindim ;) acaba super junior geri dönüş yapar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu yıl içinde yapacak önümüzde ki aylarda muhakkak gelir, ayrıca Siwon'un yeni dizisi geliyor kabul etmiş sorun çıkmazsa Kang Sora ile bir TvN dizisinde başrolleri paylaşacaklar. ''Revolution of Love'' dizinin adı. :)

      Sil
    2. Çok sevindim ve dizi de güzel dizi olacaktır :)

      Sil
    3. İnşallah beklemedeyim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)