Dedikodu//Super Junior Donghae Yuvasına Döndü

Gerçekten çileden çıkmamak için insan kendini zor tutuyor. Koreli ELF yine yapmış yapacağını. Eunhyuk fan buluşmasında pek fazla olmayan Koreli ELF'ler aynı şekilde Donghae içinde gelmemiştler. Ayrıca gelenlerden de Donghae'nin terhis olacağı yerde kavga çıkarmışlar. Birde olay sonrasında bir iki polis varken 30'a kadar polis de alana gelmiş. Artık sizlerde ne düşünürseniz. Resmen bu Koreli ELF'ler Eunhyuk ile Donghae'nin terhisini ve comebacki rezil ettiler. Hayatımda bu kadar tiksinç bir topluluk görmedim. Kpop'ta bu kadar hayranı olduğu gruba kötülük yapan, zarar veren başka bir fandom var mıdır merak ediyorum. Hem seviyorum diyorlar hemde zarar verecek her şeyi yapıyorlar... Cidden aklım almıyor. İşin tuhafı şimdi en yakın gelecek olan üye Siwon. 18 ağustosta geliyor. Bunlar Donghae ve Eunhyuk'ta böyle yaptılarsa Siwon'da nasıl olur düşünemiyorum. Birde benim biasım Siwon bakalım neler okuyacağım ya da ne kadar sinirleneceğim. 

Olayı direk olarak buraya Super Junior - Turkish Sapphire Blue paylaşımına göre ekran görüntüsü alarak paylaşıyorum. ( Bu arada paylaştığım linke tıklayıp sayfayı takip etmelisiniz. Aşırı derece de yararlı bir sayfa. Hatta benim yakından izlediğim her gün takip ettiğim nadir sayfalardan biri.)


Donghae söylenene göre 14 temmuz saat 09.30'da terhis olmuş. Çoğunluk olarak Çin, Endonezya ve Japonya'dan hayranlar varmış. Eunhyuk ve Donghae'nin sarılması en çok ilgi çeken olay olmuş. 23 temmuz saat 17.00'da Daeyang Hall at Sejong Üniversitesinde Eunhyuk ve Donghae için bir fan buluşması olacakmış. Eminim yine K-ELF sürüngeni orada olmaz.

Asker Gidiş-Geliş Tarihi: 15 Ekim 2015- 14 Temmuz 2017

-''Aman! Ne yazayım şimdi hevesimiz kursağımızda kaldı!'' modundayım kaç gündür. Cidden şu postu bile hemen yazacak ben öylece beklettim durdum. 2 yıl otur her gün sanki yakınınmış gibi şafak say. Şafak bitsin ama sevineme. Yani, bu kadar da gölge düşürülmez ki her sevince arkadaş. Duygularım ne yönde bilmiyorum ama bildiğim tek şey var Donghae'miz de yuvasına döndü. Donghae'nin en çok kıvrak ve estetik dans edişini özledim. Eminim sizlerde çok özlemişsinizdir. Balığımız umarım çok sık işler yapar bizde 2 yılın özlemini gideririz... Hoş geldin balık... Çok özlettin kendini çok.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Cidden koreli ELFlere anlam veremiyorum. Ben ELF değilim ama SuJu'ya çok üzülüyorum. Aralarından en çok Siwon'u seviyorum ve inşallah o gelince böyle bir olay yaşanmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yaşanmaz. Umarım hiç bir üyemiz yaşamaz. :(

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)