İkisini de Sevdim (Dizi)

Bazı kedi videoları vardır ya kedi boşluğa doğru bakar sahibi şirinlikler yapsa da kedi istifini bozmaz şu an aynen o şekildeyim. Bir boşluğa doğru bakıyormuş gibi hissediyorum. Sanki 2000'lerin başında yapılmış eski bir dizi izliyorum gibi geliyor. Sırf konu değil her şeyi ile dizi 2000'lerin başı gibi. Sanırım eskiyi yad etmek amacıyla böyle bir dizi yapılmış diye düşünüyorum. Kafamda bir sürü soru var. Mesela bu kadar iyi bir kadro çıkarıp Amine Gülşe'yi niye bu kadroya başrol yaptınız? Hadi yaptınız bari oyuncu koçu filan tutulsaydı kız kendini geliştirseydi. Yönetmen Cem Tabak'ı çok severim ama yeni yönetmen olmuş birinin çekimi gibi, neden? Muharrem Buhara, Özlem Atasoy sanki çaylak senarist gibiler, bu iş gerçekten onların işi mi? Vallahi bu nasıl iş anlamadım, dizi hakkında ne yazacağımı da şaşırdım. Sanırım ya klişe dizilerle dalga geçiliyor ya da yukarı da yazdığım gibi eskiyi yad etmek istemişler. Konusu ve işleyişi hakkında pek bir şey yazamayacağım ama oyuncuları hakkında biraz bir şeyler yazayım. Amine Gülşe'nin oyunculuğunu beğenmiyorum bu proje için umutluydum ama hala aynı yapaylık devam ediyor. Burak Serdar Şanal ise, her zaman ki gibi harikaydı. Burak Serdar Şanal kesinlikle oyunculuk için doğmuş bir adam. Oynadığı her karakterle adeta bütünleşiyor ve seyirciye bunu hissettiriyor. Bu dizi de bile parlamıştı, gözümü alamadım. Mehmet Mehmedof'un oyunculuğu hakkında pek bilgim yok ismini biliyorum ama oyunculuğuna çok dikkat etmemişim galiba. Bu diziye göre yazabilirim ki güzel bir oyunculuğu var. Mimiklerini, duruşunu filan çok yerinde ve doğru kullanıyor. Oktay Gürsoy hangi rolde oynarsa oynasın benim için Kenan'dır. Oynadığı o dizi de o kadar yer etmiş ki insan başka karakter de görünce başta bir yadırgıyor. Sanırım bu dizide de alışması biraz zaman alacak gibi. Oktay Gürsoy'a kötü adam olmak yakışmış. Her zaman bir Türk dizisinde böyle bir karaktere ihtiyaç vardır. Bu yüzden Oktay Gürsoy bu rol için biçilmiş kaftan. Ve son olarak Hande Kaptan. Hande Kaptan'ın oyunculuğu çok çok iyi olmasa da sıcak geliyor. Oynadığı son iki rolde hemen hemen aynıydı. Fakat, en abartılısı bu olmuş. O kadar abartı bir karakter ki göz kanatıyordu. Sanki eski Türk filmlerinde Hülya Avşar'ın oynadığı şımarık, zengin kızı rollerinde ki o yapmacıklık vardı. Zamanla Hande Kaptan karakteri oturtur ve törpülerse normale döner gibi duruyor. Erhan Yazıcıoğlu üstaddır, ustadır onun oynadığı karakteri, hatta oyunculuğunu eleştirmek benim haddime bile düşmez. Bu yüzden onu es geçerek oyuncular hakkında düşüncelerimi bitiriyorum. Dizinin gidişatı nasıl olur bilmiyorum ama perşembe gecesinin bütününe bakınca ben pek parlak göremedim. Açıkçası pek de sevmedim. Yine de bir emek var ortada bu yüzden sizler de bir deneyin derim. Sosyal medya da bir kısım insan beğenmiş,  belki siz de beğenirsiniz. Sonuçta ilk bölümün günahı olmaz. Yolu açık olsun, umarım bol reyting alır.
 Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 22. sırada, tekrarı ise 43. sırada tamamladı. 
İkisini de Sevdim

Tür : Aile,Romantik, Entrika
Senaryo : Muharrem BUHARA - Özlem ATASOY
Yönetmen : Cem TABAK
Yapım : Erler FİLM
Yapımcı : Türker İNANOĞLU
Kanal : ATV
Günü : Perşembe
Yayın Saati : 20.00
Başlangıç tarihi : 27  Nisan 2017
Konu :
Suna gazetecilik mesleğinde yükselmek isteyen genç bir gazetecidir. Nişanlısı Hasan ise paranın peşindedir. Suna zengin ve ünlü Karacabey ailesinin büyük oğullarının kirli işlere bulaştığı haberini alır ve ailenin peşine düşer. Suna Hasan'ın ailenin şımarık kızı Ezra ile yollarının kesiştiğini fark eder. Murat ise Karacabey'lerin legal işler yapmaya çalışan dürüst oğludur. Suna hiç aklına gelmeyecek şekilde Murat ile kendini karşı karşıya bulur. Ferhat Suna'yı her zaman bir tehdit olarak görecektir. Demir Bey ise bu gidişe dur demek için oldukça sert davranacaktır. Uğur Hanım ve Afet Hanım her daim iki kardeş arasında kalacaklardır. Murat Suna ve Hasan arasındaki bağ aşk üçgeni ve entrikayı peşinde sürükleyecektir.
Oyuncular : 
Amine Gülşe
Burak Serdar Şanal
Mehmet Mehmedof
Erhan Yazıcıoğlu
Oktay Gürsoy
Hande Kaptan 
Ayşegül İşsever 
Dilek Güven
Volkan Ünal
Fahriye Ecem Çalık
Merve Erdoğan

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Fashion king dizisi vardi.bir zamanlar,finaliyle dizilerden sogutan,o dizinin başrol oyuncusunu hiç bgnmemiştim ruhu çekilmis gibiydi.diger dizi de çok iyiydi.Amine gülşe fişten çekmişlet sanki biblo,başka bişey yok.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)