Tatlı Bela / Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Hindistan)

Kanal 7 Hint dizisi yayınladığı için artık alt yazılı dizi izlemiyorum. Haliyle bu diziyi de daha evvel izlememiştim. Hep dizileri başlamadan evvel izlediğim için hakkında yorum yapamıyordum. Bu sefer izleyerek yorum yapmak istedim. Bu dizi Bir Garip Aşk olarak bildiğimiz Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisinin 2. sezonu olarak biliniyor. Aslında baktığımızda konu, oyuncular aynı değil ama neden böyle saydıklarını anlamadım. Dizi genel olarak çok tatlıydı. Şimdiye kadar ki yayınlanan bölümlerinde sıkıldığım bir bölümü olmadı. Dizi, Shlok ve Ashta, Arnav ve Khushi'ye karakter olarak benziyorlar ama konu ve işleyiş farklı olduğu için aynı havayı hissetmeye bilirsiniz. Yani, bana soralar hangi çift diye Arnav ve Khushi derim. Diziye Bir Garip Aşk'ın niyetine başlarsanız da aynı havayı bulamayabilirsiniz. Bence Bir Garip Aşk dizisine göre biraz daha yavan olmuş. Fakat diziyi karşılaştırmadan izlerseniz dizi on numara beş yıldız bir dizi. Bazı sahnelerde içim kıpır kıpır oldu. Çiftin uyumu hoşuma gitti. Sosyal hesaplarımdan takip ettiğim kadarıyla sesler konusunda insanlar biraz hayal kırıklığına uğramış. Ben orijinalini izlemediğim için sesler bana uyumlu geldi. Oyuncuların fiziksel görünüşleriyle sesler cuk oturmuştu. Konu bölüm geçtikçe daha heyecanlı hale geliyordu bu da dizi için artı puan kazandırmıştı. Yalan yazamayacağım kızı çok beğenmedim ama adam çok yakışıklıydı. Özellikle kameranın yakın olduğu sahnelerde adamın gözlerine ve burnuna bayıldım. Dizi hakkında pek fazla yazılacak bir şey bulamıyorum. Klasik her zaman izlediğimiz Hint dizilerinden biriydi. Farklı bir çekim ya da düzenden farklı bir konuya sahip değildi. Özellikle annelerimizin sevebileceği bir diziydi. Yalnız bu diziye haksızlık olduğunu düşünüyorum. Kanal 7'nin değerli ekibi yazımı okur mu bilmiyorum ama okurlarsa saat konusunda bu dizi 16'da olması gerekirdi. Ha! Şimdi diyeceksiniz ki tekrarı var ama o saatte çoğu kişi okulda oluyor ya da ev işi ile ilgileniyor ve ya farklı bir işi oluyor izleyemiyor. Akşamda çoğunun eşi, babası ve ya evin bir büyüğü televizyonun kumandasını ele geçirdiği için diziyi kaçırabiliyor. Bu yüzden rica ediyorum bu diziyi tüm dizileri bitirdikten sonra birde 16'da yayınlayın. Ben dahil çoğu insan bu diziyi kaçırdı, kaçırıyor. Bu yüzden de bu diziye büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Sanmıyorum kanal 7'den birinin okuyacağını ama yine de yazmak istedim. Eğer ki Hint dizilerini seviyorsanız bu diziyi asla es geçmeyin. Bana göre izlemeyen çok şey kaçırır. Muhakkak zaman yaratın izleyin. 

Tatlı Bela  (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir) 6 Mart  2017 Pazartesi  gününden  itibaren her gün 21.30'da tekrarı ise 12.45'de kanal 7'de.

Tatlı Bela - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir


Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Yayın Kanalı: Star Plus
Bölüm Sayısı: 542
Bölüm süresi: 21 dakika
Diller: Hintçe, Marathi
Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2013 - 13 Haziran 2015
Konu: 
Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de.Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.
Oyuncular: 
Avinash Sachdev / Shlok Niranjan Agnihotri
Shrenu Parikh / Aastha Shlok Agnihotri
Manish Wadhwa / Niranjan Agnihotri
Geetanjali Tikekar / Anjali Niranjan Agnihotri
Samir Sharma / Varad Niranjan Agnihotri
Shalmalee Desai / Sojal Varad Agnihotri
Tushar Dalvi / Avdhoot Kirloskar
Prachi Shah / Kalindi Avdhoot Kirloskar
Sheetal Dhabolkar / Jyoti Agnihotri Lokhande
Grace Girdhar / Kavya Varad Agnihotri
Manjushree Kulkarni / Jaya
Ankit Modgill / Siddharth Lokhande
Minal Karpe / Ajju

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. dizinin yayınlandığı saat o kadar yanlışmış ki senin yazını görene kadar tv'de böyle bir dizinin olduğundan habersizdim.sanırım o yüzden hiç denk gelemeyeceğim :( ama umarım sen severek izlemeye devam edersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende denk gelemiyorum maalesef internet üzerinden izliyorum. :)

      Sil
  2. Daha önce izlediğim dizilerde ki kızları düşününce pek bir sönük kaldı kız. Dublajlar iyi aslında neden beğenmedin ki?

    YanıtlaSil
  3. bu slok neden boyle yapti ruh hastasi mi

    YanıtlaSil
  4. Benim merak ettiğim bu dizi Hindistan'da yayımlanmış bitmiş mı? Yoksa yeni bölümleri devam eden bir dizi mı? Çünkü bitmiş bir dizi ise kanal 7 i beklemeden netten bölümleri izleyebilirim alt yazılı olarak. Bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizinin yayınlanma tarihini yazmıştım posta ama görmediniz sanırım. 26 Ağustos 2013- 15 Haziran 2015 arası yayınlandı dizi. :)

      Sil
  5. Dizi güzel ama bir garip aşk kadar dil

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)