Kırlangıç Fırtınası (Dizi)

Dizi bomba gibi başladı. Dizinin başlangıcı geçmişten başlıyor. Bu yüzden diziye direk olarak hakim şekilde başladım. Bu yüzden konu ve işleyişi daha oturaklı olmuş. İlk önce dizi de Emel Çölgeçen yerine Meltem Cumbul oynayacaktı. Bebek krizi yüzünden diziden ayrılan Meltem Cumbul yerine Emel Çölgeçen diziye dahil oldu. Aslında iyi de oldu. Meltem Cumbul çok iyi bir oyuncu ama Emel Çölgeçen'de onun kadar iyi oyuncu. Ayrıca bir önce ki dizisinden de çok severim kendini. İyi ki dediğim olaylardan biri oldu. Bu araya başlayan tüm dizilerde gerçek oyuncular şöleni yaşanıyor. Her postumda bahsettiğim gibi popüler çocuklar yerine gerçek oyuncuların oynaması seyircinin dizi seçiminde zorlanmasına sebep oluyor. Bu dizi de maalesef ki öyle olacak. Konu itibariyle bu tür konular ülkemizde seviliyor. Bu yüzden tutulacağını düşünüyorum. Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen,
Ayşenil Şamlıoğlu ve Ebru Aykaç'ın oyunculuğu hakkında yorum yapmak haddime değil onları es geçersem diğerleri hakkında bir iki cümle yazabilirim. İlk başta Damla Aslanalp'ın oyunculuğunu hiç sevmiyorum. Nedense o kız çok itici geliyor ayrıca bir önce ki dizisinde Ekin Mert Daymaz ile aynı dizideydi. Ekin Mert Daymaz'ın erkek kardeşinin takıntılı aşığıydı bu dizide de Ekin Mert Daymaz ile çift olacaklar galiba çok tuhaf geldi. Ekin Mert Daymaz'ı severim bence iyi bir oyuncu. Bu dizi de biraz daha kendini geliştirdiğini gördüm. Bir tık daha gerçekçi oynuyordu. Umarım bu dizi ile daha da geliştirir kendini. Gün Akıncı'nın ilk dizisiydi. 1. bölüme göre pek bir şey anlamadım. Oyunculuk yönünden iyi mi kötü mi çözemedim. Bu yüzden onun hakkında bir şey yazamıyorum. Perihan Ünlücan ve Tülin Yazkan'ı başka dizilerden tanıyorum. İkisi de güzel oynuyorlar ama en çok Tülin Yazkan'ı beğeniyorum. Yanlış bilmiyorsam en son Kanal D 'de devam eden bir dizi de oynamıştı, orada çok çok sevmiştim. Bu dizide de engelli rolünde oynuyor. Bence role çok güzel hayat verecektir. İlk bölüme göre tüm oyuncular çok iyi iş çıkardılar. Gözüme batan hiç bir oyuncu yoktu. Konusu durgun geçse de işleyişi akıcıydı ve konusu güçlüye benziyordu. Pazartesi akşamına yerini sabitlemiş dizim var. Bu yüzden izler miyim bilmiyorum ama güzel ve güzel devam edeceğe benziyordu. Bu yüzden bu diziye bir şans verin bence sizde seversiniz.

Bu arada asansör sahnesi Sanam Teri Kasam sahnesine benziyordu gözümden kaçmadı. Cıs!
Kırlangıç Fırtınası

Tür: Dram, Aile
Senaryo: Erkan Birgören
Yönetmen: Emine Fulya Yavuzoğlu, Eray Koçak
Yapım: Limon Yapım
Yapımcı: Hayri Aslan
Kanal: FOX tv
Günü:Pazartesi
Yayın Saati:20.00
Başlangıç tarihi:6 Mart 2017
Konu:
Evlilik dışı hamile kalan Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret’e vermek zorunda kalır. Bu sırada Kudret’in eşi Meryem de doğum yapar. Kudret, Ülfet’in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz doğduğunu söyler. Aradan yıllar geçer. Bu çocuklar Şahin ve Yusuf’tur. Ne Ülfet ne de Meryem gerçeklerden haberdar değil, Kudret de hangisinin kendi oğlu olduğunu bilmiyordur. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana dek içinde tutmayı başarabilecektir?

Oyuncular: 
Fikret Kuşkan
Emel Çölgeçen
Ayşenil Şamlıoğlu
Ebru Aykaç
Ekin Mert Daymaz
Damla Aslanalp
İnanç Konukçu
Gün Akıncı
Ozan Osmanpaşaoğlu
Deniz Bolışık
Perihan Ünlücan 
Tülin Yazkan

Yorum Gönder

0 Yorumlar