renklitirtil'in Telefonunda Ne Var?

Bunu merak ettiğinizi hiç sanmıyorum ama bunu yapan bir çok blogger ve vlogger olduğunu gördüm. Eh! Haliyle bende özendim. -''Herkes yapar da bir renkli nasıl yapmaz?'' dedim.Aslında geçen yıl bu postu açmayı istiyordum ama zamanım olmadı. Bende bu gün zaman bulunca hemen ekran görüntüsü aldım.

Telefonumda telefonuma ait bir uygulama üzerinden hazır tema paketi kullanıyorum. Bunun yanında yine uygulama üzerinden tema yazı fontu kullanıyorum.Çok fazla göz alıcı tema vardı ama ben kış temalı bir şeyler seçmek istedim. 


Telefonumun kilit teması ile ekran görüntüsü aynı fotoğrafın yakın ve uzak çekimi şeklinde oluşuyor. Kilit uygulaması olarak telefon rehberi, mesaj kutusu, Google arama motoru ve kameradan oluşuyor.


Kilidi açtığımda;

İki ayrı sayfa kullanıyorum. birini ana sayfa olarak sadece saat, hava durumu ve arama motoru çubuğu, ikinci sayfada ise sürekli kullandığım uygulamalar var.


Sürekli kullandığım uygulamalarım içerisinde en sevdiğim uygulama Water Time Pro uygulaması. Bu uygulama gün içinde sıvı tüketmemiz gerektiğini hatırlıyor. Başlangıç ve bitiş zamanını ayarladıktan sonra her saat başı su içmemiş için bildirim gönderiyor. Ayrıca kilomuzu yazdığımızda ona göre ne kadar su içmemiz gerektiğini de gösteriyor. Bu yüzden uygulamanın çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Onun haricinde gereksiz olan ama inatla uygulamalarımda tuttuğum bir tane uygulama var. O da Instagram'da kim beni unfollow etmiş onu görmemi sağlayacak uygulama. Aslında başta meraktan kullanayım diye indirdim ama zaten ben takip edeni takip etmiyorum takip etmek istediklerimi karşılıksız takip ediyorum. Bu yüzden de haliyle uygulama gereksiz bir uygulama olarak telefonumda yerini aldı.


Bunlar harici telefonumun ortasında bulunan noktalı kısma tıkladığımda diğer uygulamalarım ortaya çıkıyor. Bu arada altta ki simgelerden ok işareti olan simge geri, ortada ki ev simgesi  ana sayfa ve iki çizgi olan ise arka planda çalışan uygulamalarımı ve son giriş yaptığım uygulamaları gösteriyor.


Telefonun zorunlu çok fazla sinir edici uygulaması var. Silememek ve durdurduğumda ilk güncellemede birden ortaya çıkması sinir ediyor beni. Bu uygulamalardan Kid Mode, Zoe Video Düzenleyicisi, News Republic ve ne işe yaradığına bakamadığım Power To Give. Bunları durdursam bile maalesef zorunlu uygulama ve hafıza da yer kaplıyor. Güncelleme geldiği zamanda zaten direk olarak tekrar ortaya çıkıyor. Bunların harici günlük olarak kullandığım ama ana sayfaya sığmayan Pacer uygulamasını da çok seviyorum. Adım sayar ile günde kaç adım attığımı kolaylıkla öğrenebiliyorum. Daha evvel de bir kaç tane adım sayar indirmiştim ama şu ana kadar ki en iyisi Pacer oldu.


Uygulama olarak sevdiğim ama kullanmadığım iki sosyal uygulama var. Biri WhatsApp diğeri tumblr. WhatsApp'dan yazan kimse yok sadece erkek kardeşimle eve gelip gelmemesi, nerede olduğu konusunda yazışıyorum. Erkek kardeşim haricinde çok nadir biri yazarsa yazıyorum. tumblr ise güzel uygulama ama gifler hemen açılmıyor ya da donuyor. Telefonumla ilgili bir sorun diye düşünüyordum ama telefonumu değiştirdiğimde de aynı sorun vardı. Uygulamanın düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta herkes fotoğraf blogu değil. İşte bir renkli'nin telefonunda bunlar var. Merak etmeseniz bile yazımı sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir sonra ki yazımda görüşmek üzere.



Snapchat: renklitirtilblg

Instagram: tık

Twitter: tık

Tumblr: tık

Facebook: tık


Peki sizin favori uygulamalarınız ya da sevmediğiniz uygulamalar var mı?

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Özenmeden fotoğraflandığı için bende seviyorum ve aktif kullanmaya çalışıyorum. :)

      Sil
  2. ben gibi su içme özürlüsü biri için umarm water time programın tkili olur, teşekkürler :D arada oyn da oyna benim favorim kelimelik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım etkili olur, benim işime çok yarıyor. Oyun sevmiyorum, genel olarak annem oynuyor oyun. Kelimelik adlı uygulama dağarcık için faydalı olabilir onu bir inceleyim. :)

      Sil
    2. günlerce su içmesem aklıma gelmiyor benim :D

      Sil
    3. Benimde öyleydi ama bu programla düzene girdi. :D

      Sil
  3. Tumbrl ben de seviyorum. Zamanla çok daha popüler olacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur inşallah yıllardır üyeyim sapık postlar harici bir sıkıntısını yaşamadım. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)