TTO KİL Maskesi

Bu yıl benim için çok sarsıntılı geçince blogum neredeyse dizi blogu gibi bir şey oldu. Bu durumdan aşırı derece de rahatsızlığımı belirttim. Bu yüzden hazır yılın sonu yıl bitmeden bari bir iki tane kozmetik üzerine yazı yazmayı planladım. Aslında yazmayacaktım ama sol taraftan post geçmişime bakınca pek iç açıcı gelmedi. En son kozmetik yazısı olarak 29 Nisanda yazı girmişim. Bu post içinde aslında kurban bayramında düşünmüştüm. Hatta bayramın son günü fotoğraflayıp ardından bu postu açıp taslaklara yollamıştım. O gün bu gündür ha bu gün ha yarın derken zaman aktı geçti bu güne nasip oldu. Bu yıl niye böyle oldum bilmiyorum. Çoğu kişisel ve kozmetik yazısını erteleye erteleye bu aya kadar kaldı. 2016 ciddi anlamda hem ülkemiz için hemde benim hanem için zor geçti. Sanırım hepsinin birleşiminde de açıkçası ben biraz üşendim. Bu durum tabii ki doğru mu? Bence hayır ama bunu bir saygısızlık olarak görmemenizi rica ediyorum. Hepimiz bazı yıllar yıldızı düşük olarak zaman geçiriyoruz ve bu da düşüncelerimizi etkileyebiliyor. Çok fazla yazdım farkındayım ama affınıza sığınarak size önermek istediğim ürüne geçmek istiyorum.


Ergenliği tertemiz bir suratla bitirdikten sonra 20'li yaşların ortalarına doğru benim suratım bozulmaya başladı. Sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum karaciğer ile ilgili bir problemimi yok, makyaj zaten çok yapamıyorum alerjim var ama neden cildim de bozulmalar oldu anlam veremedim. Büyük ihtimal yağlı cilt problemimden ötürü başıma böyle bir iş geldi. Bunu bilen teyzemde bana bu ürünü bayram hediyesi olarak getirdi. ALLAH ondan razı olsun vallahi. O gün bu gündür kullanıyorum ve bayağı bayağı düzelttim. Özellikle çenemde o kadar yoğun bir akne vardı ki artık saklamak için bin bir türlü yöntem deniyordum. Bu ürün ile hafta da 15 dakika ayırmam yetiyor. O kadar hızlı kuruyor ki en sevdiğim yönü o oldu. Daha bir tarafını sürerken diğer tarafı kurumuş oluyor. Toz kil gibi uğraş da vermiyor ıslak olduğu için incecik bir tabaka sürmem yeterli. Zaten incecik sürdüğüm içinde ürünün bitmesi bayağı uzun sürüyor. 

Kutunun üzerinde yazanlara göre;
 Ürünün faydaları çok güzel. Kutuya göre kırışıklıkları gidermeye, akneye meyilli temizlemesine, ölü hücreleri yenilemeye yardımcı oluyormuş. 
***
Kullanımı içinde şöyle yazmışlar;
Cildinizi ılık su ile yıkayın. Ürünü cildinize tabaka şeklinde uygulayın. 15- 25 dakika bekleyin ve ılık su ile yıkayın. İyi sonuç için haftada 2-3 kez uygulayın.
***
Ben haftada bir kez uyguluyorum hem cildim hassas hemde alerji durumum olduğu için cildime baskı yapıp inceltmek istemiyorum. Buna rağmen gözle görülür yumuşaklık ve parlaklık var. Temiz bir görünüme sahip oldum. Özellikle o yağlı görünümü dengelediği içinde ürün git gide daha hoşuma gitmeye başladı.


İçindekiler kısmına gelince;
İçeriği Volkanik Kil'den oluşuyormuş. Zaten kokusu da çok baskın ve acı bir koku. Anladığım kadarıyla içerisinde paraben yok. Anladığım kadarıyla içeriğinde su, termal su, çay ağacı yağı gibi birleşenler var. Ayrıca köşesinde organik olduğuna dair bir damgada bulunuyor. (Tea Tree Oil için)

Koruyucu, canlandırıcı, PH dengeleyici bu kil'i sizlere öneririm. Ben severek kullanıyorum ve bende işe yaradı. Her ciltte aynı mı bilmiyorum ama kuru bir ciltte de bunu denedim. Benim gibi hassas ama kuru cilde sahip olan kişilerde kullanabilirler. Yine de kullanmadan önce küçük bir bölgede alerji testi yapmayı unutmamalıyız. Jeo Pharma markasına ait bu TTO ürününü rahatlıkla tavsiye ederim. 

***
Ürün bana hediye olduğu için ne kadar fiyatı diye sormam ayıp olurdu ama internetten baktığım kadarıyla 200 ml'lik bu ürün internet üzerinden sitesine göre 17,33 - 31,60 TL arası bir fiyata satılıyor. 
***
Bu arada bu TTO ürünlerinin uçuk kremi ve diş macununu da çok severek kullandım. Benim hiç geçmeyen bir uçuğum var tüm vücudumda çıkıyor beni takip ediyorsanız biliyorsunuzdur neden bahsettiğimi. Dudağım için UCUX Krem adlı uçuk kremini de kullandım son uçuğumu hızla iyileştirdi. İki günde hemen kabuk bağladı ve haftasında yok etti. Şimdi tekrardan bir kaç tane alıp stok yapmak istiyorum kremi. Eğer ki sizinde bu sorununuz varsa TTO UCUX KREM olarak ürünü tavsiye ederim. 


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Benim de çenemde yüzyıllardır bitmeyen, tükenmeyen sivilce sorunu var; şimdi senin yazdığını okuyunca bir merak ettim bu kili, şimdiye kadar hiçbir şey geçirmedi benimkileri. Gerçi benim karaciğerimde oramda buramda kesin bir şeyler vardır da (şeker, çikolata olayı bende vahim derecelerde), belki kilin dışarıdan etkisiyle biraz düzelme olabilir. Teşekkürler yazdığın için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah olur bir deneyin derim. Rica ederim. :)

      Sil
  2. ilk defa duyduğum bir marka, kil maskelerini sevdiğimden denemek isterim ... sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denerseniz yorumlarını ve etkilerini bekliyorum. :)

      Sil
  3. Bende kullandım ve çok memnun kaldım eczaneden almıştım orjinalini kullanmak adına kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. benim de yağlı bir yüzüm var ben kil değil ama saç için tto şampuanını kullandım yüzümde saçım da harika sonuçlar aldım hatta komple vücut olarak rahat ettim herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)