Facebook'ta renklitirtil'la Uğraşıyorlardı

Blogumun facebook macerası ne zaman başladı hatırlamıyorum ama illa aç diyen takipçilerim yüzünden başladığını iyi hatırlıyorum. İlk facebook hesabımı keyfi kapattıktan sonra ikinci de önüme gelen Kore fanını ekleyerek bir sıkıntının içerisine girdim. [Kore fanları çok fazla ve çevreleri iyi onlardan gören de beni ekledi.] İnsanlar tanıdıkça tanıdı hesaplarım coştukça coştu hatta limitleri bile aştı ve sonunda tamamen tanınır hale geldim.


 Ben normalde kimseye yazmayı tercih etmiyorum. Hem samimi, hemde mesafeli bir tavır takındım burada oluğu gibi herkese eşit şekilde yaklaştım. Bu şekilde saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişki kurdum. Zaman zaman terbiyesiz kişilerde çıkmadı değil ama onlarla da tartışmadan direk arkadaşlıktan çıkararak dengeyi kurdum. Her şeyden önce saygının olması gerektiğini düşünerek hareket ettiğimden de güzel yürekli insanlarla tanıştım. Fakat ne olduysa bu yıl oldu. Yaz ayından bu yana ben ayda bir kere hesap değiştirmeye başladım. Ya birileri giriş yapmaya çalıştı ya da şikayetlerle kapattırdılar. Hani birileriyle çok samimi olsam ya da sürekli birilerine laf atsam böyle bir durumumda olmadı ama ne olduysa biri ya da birileri durduk yere gıcık oldu. En son hesabımda kemik bir liste oluşturdum. 

Gerçekten çok doğru insanlar oldu ama yine işe yaramadı yine benim hesabım kapandı. Bu seferkini anlamadım beni sahte hesap olarak algıladı. Kapattım sonra yine Renkli Tirtil olarak hesap açtım onu kapattı. İşin özü Renkli Tirtil'i kötü isim olarak listesine aldı. İşin kötüsü blogumun grubu var biliyorsunuz onu nasıl alacağımı bilmiyorum. Yönetici olmadığım için ve tek başıma yönetici olduğum için kapanan hesabım da asılı kaldı. Her seferinde yedek bir isim ile yönetici olurdum ama bu sefer iki hesabımı birden kapattığından ne yapacağımı bilemiyorum. Çözüm yolu bulamadım. Kimliğimi yolladım facebook'a umarım kabul eder ve açılır hesabım. 2016 zaten çok kötü geçti birde sürekli olarak facebook ile uğraştım. ALLAH sonumu hayır etsin vallahi bir garip yıl yaşadım ya, 2017 nasıl olur bilmiyorum. 

Bu arada facebook grubuma ulaşamayabilirim. Takipçi sistemini açtım ister oradan, ister arkadaş olarak benim yazılarımı facebooktan grup yerine profilimden de takip edebilirsiniz.
Linki tıklayınız: renklitirtilblogspot

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. 2016 benim açımdan da güzel geçmedi, çoğu hadiseden mütevellit takip ettiğim bloglara bakamadığım gibi kendi blogumla bile ilgilenemedim. Umarım hesabın aktifleşir tırtıl. Bu tarz hadiseler gerçekten sinir bozucu oluyor. Benim de kayıt olduğum rpg sitelerinden birinde benzer bir hadise olmuştu, fakat sonradan çözülmüştü. Tabii çözülene kadar oldukça kafaya taktığımı anımsarım, hatta bir arkadaş nedenini bulacağım diye o da engellenmişti. Soru sormaktan engellendim Rİv deyince gülmüştük. Üçüncü bir tanıdık vasıtasıyla bizim sorun hallolmuştu. Dilerim senin problemin de çözülür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende blogumda ilgilenemedim tüm yıl sadece dizi yazdım desem yeri. Gerçekten zor bir zaman geçirmişsin, umarım bir daha başına gelmez. Bakalım kısmet, hesap umurumda bile değil. Sadece facebook grubumu kurtarabilsem kafi. :)

      Sil
  2. Umarım hesabını geri alabilirsin. Bu yıl aynı şey benim de başıma geldi ve hesabım şikayet üzerine kapatıldı. Kimliğimi gönderdim ama bir işe yaramadı. Cevap dahi gelmedi. :( Sanırım tek şansım sayfamın kişisel fecebook hesabıma da bağlı olmasıydı. Bu nedenle sayfam askıya alınmamış oldu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke askıya alsalardı grup duruyor ama tabii ki yönetemiyorum hava kaldı alma imkanım yoktur gibi geliyor. Geçmiş olsun. İnşallah bana gelir e postamı yenileyip duruyorum. Sadece grubu verseler yeter. Bende alırsam hiç kullanmayacağım bir hesabı yönetici yapmayı planlıyorum. :(

      Sil
    2. Kişisel hesabını yapmanı öneririm. İsim ve kişisel fotoğrafların olduğu için ıspatlaması çok daha kolay oluyor sanırım. :( Umarım mail gelir gerçekten siniz bozucu bir durum. Seni çok iyi anlıyorum.

      Sil
    3. Ah bir alabilsem ona göre yaparım da bir şeyler daha tık yok. Kesinlikle sinir bozucu. :)

      Sil
  3. Gecmiş olsun cok büyümenin de sorunu bu demek ki, teknik şeylerden de anlamam ins düzelir sorun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ama artık çok az kişi ile arkadaş olmayı tercih ediyorum. Böyle bir şeyin başıma gelmesi çok garip. Bende hiç anlamıyorum. :)

      Sil
  4. Teknik sorun ben de yaşadım çok yakın bir zamanda.Dilerim çözülür...

    YanıtlaSil
  5. allah yardımcın olsun.. hesap kaybetme zor iş bende önüme gelen her örgücüyü kendim gibi bilip eklemiştim başlarda şimdilerde herkesi sildim kendi çevremi bıraktım. arada temizlişkte iyidir. ::D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anam benimde kemik listemdi son ne oldu anlamadım vallahi. Artık biraz daha dikkat edeceğim. :)

      Sil
  6. Umarım ki bu son olsun. İnsanların derdi ne anlayamadım, başka meşgaleleri yok galiba. 2017 çok çok daha güzel geçsin. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım son olur. Sanırım yok vakti çok olanın yapacak işi de olmuyor bu yüzden birilerine sararak vakit geçiriyorlar. Amin, hepimizin inşallah. :)

      Sil
  7. Sinir bozucu bir durum olmus yeni yil geliyor sans basari sizden yana olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah, ülkecek artık mutlu olalım. :)

      Sil
  8. Umarım hesabınızı geri alabilirsiniz... 2017 güzel geldin herkese... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldım bile ALLAH'a şükür ama kapatmayı tercih ettim. Umarım cümlemiz mutlu oluruz. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)