Yoksa Dizi Blogu mu Oldum

Bu yılki  paylaşımlarıma şöyle bir baktım da bir kaç tane kişisel post harici hep dizi ve film yazarak geçirmişim. Bildiğiniz üzere ben kişisel bir blogum. Fakat bu yıl benim için çok zor geçtiğinden kişisel olarak hiç bir yazı yazmak içimden gelmedi. Aslında blogger defterimde en az 50 tane yazılması gereken başlık varken bir türlü içerik kısmında kendimi ifade edemedim. Kafam hep başka yerlerde olduğu için cümleler birbiri ardına gelmek yerine tıkanıp kaldı.

Her yıl mutlu mesut geçecek diye bir kaide olmadığı elbette biliyorum ama içsel olarak zayıf bir insan olduğum için bir gün yaşanan bir şeyi beş gün boyunca  devam ettirdiğimden sorunlarım daha da büyüdü. Bu da ister istemez günlük yaşamıma ve bloguma yansıdı. İtiraf etmek gerekirse bu yıl çoğu yazıyı pek de severek yazmadım. Bu duruma rağmen çok güzel geri dönüşler aldım. Maddi olarak bir kazancım maalesef yok blogumdan ama manevi olarak çok şey kazandığımı fark ettim. İnsanların yazılarımı okuması, sevmesi ve blogumu beğenmeleri bana daha çok şey kazandırdı. Belki de yazmaya ara vermememin sebebi; gerek sosyal hesaplarımdan, gerek burada ki yorumlardan, gerekse e posta ile yolladığınız uzun uzadıya mektuplar bana bir motivasyon oldu. Gönül isterdi ki diğer yıllar gibi farklı alanlarda da yazı yazayım ama olmadı. Yine de -''Yeter bu kız sürekli dizi, film yazıyor, sıktı artık!'' demeden beni takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Yılın sonu geldi sayılır. Bu yıl dizi filmlerle bitecek gibi geliyor. Umarım 2017 hepimiz için mutlu ve huzurlu geçer.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Bloğunuzda okuduğum ilk yazınız. Facebook'ta tesadüfen gördüm. Bende bir blog kişisel-genel blog yazarıyım. Elbette planlı programlı yazmak önemlidir lakin o an içinizden ne geçiyorsa ve yazma isteğiniz varsa o konuyu direkt yazın. Film-dizi izlersiniz, bu izlediğiniz filmi ya da diziyi tavsiye amaçlı veyahut olumlu olumsuz eleştiri şeklinde yazmanız bloğunuzu kişisellikten uzaklaştırmaz bana göre aksine daha samimi-hoş bir hava katar.
    Bu arada demek istediğim bi konu daha var :)Maddi açıdan bloğunuz para kazanabilecek cinsten, bu sebeple okuyucuları rahatsz etmeyecek yalnızca 1 adet reklam yayınlamanız size kazanç sağlayacaktır diye düşünüyorum :)Karar tabii sizindir.
    Başarılarınızın devamını dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, blogum reklam alamıyor Google reklam vermiyor kabul etmiyor. Bir tek bumerang var o da zaten çok nadir reklam veriyor haliyle kazanç sağlayamadım. Açıkçası başka yerlerden de kazanç almak istemedim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Film ve dizi yorumları yazmanın benim açımdan hiçbir sakıncası yok :P
    Ben de MSP'ye katılıyorum, canın neyi yazmak istiyOrsa blğunda onu paylaş. Kişisel blog olmanın güzelliği de bu bence.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sen ne istersen onu yaz,biz hepsini okuruz :) yeterki yaz ;) kafana takma her şeyi ayrıca boşver.sen ben kafaya takınca ne oluyor,düzeliyor mu bir şeyler? hayır! öyleyse akışa bırak ve dua et.zorlukların üstesinden hepimiz geliriz İnşallah.Amin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcumdan mı kaynaklı yoksa hamurumdan mı bilmiyorum takmadan duramıyorum. Amin, teşekkür ederim. :)

      Sil
    2. Burcun ne ki? benimki koç :) benimki hamurumdan galiba ;)

      Sil
    3. başak burçları çok iyi insanlar oluyor,ciddiyim.başak burçlu kötü insan tanımıyorum :)

      Sil
    4. Ben tanıyorum içi çok çirkin başaklar var özellikle erkek başaklar çok çirkin oluyor. Daha doğru bir başak erkeği ile tanışmadım. Geneli burcun özelliklerini taşıyorsa burnu büyük oluyor. Ben neyim demeden karşısında ki insanı her konuda yüksek beklentide umuyorlar. ALLAH hiç bir başak erkeği ile hiç birimizi karşılaştırmasın. :F

      Sil
    5. evet ben de zaten kızlar için yazmıştım :) erkekler de kötü olanlar olabiliyordu tanıdıklarımdan.ama iyi başak erkekleri de çok.mesela bir hocam başaktı ve çok iyi biriydi :) kısacası Allah bizi kötü insanların kötülüklerinden korusun.Amin.kendine dikkat ve yazılarını bekliyorum :)

      Sil
    6. Amin. Sende kendine dikkat et. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)