Oum Ruk / 2006 (Tayland)

-spoiler içermez-

Fated To Love You Kore ve ya Tayvan dizilerini sevdiyseniz, olmadı bizim Türk dizisi olan No:309 dizisini sevdiyseniz bu postu biraz daha yakın inceleyin. Çünkü bu saydığım dizilerin babası sayılabilecek bir diziyi sizin için yazacağım. Bu dizi kimine göre çok sıkıcı, kimine göre harika, kimine göre de bildiğimiz klasik konu dizilerden biri oldu. Benim içinse neşe kaynağı bir dizi oldu. Bu dizinin ana konusu çok eğlenceli olduğundan, versiyonu ne olursa olsun hepsinde beni güldüren ağlatan sahneler oldu. Ve konu yüzünden her bölüm dolu dolu geldi. Diziyi konusundan hariç bana göre iyi yapan iki iyi başrol oyuncusuydu. Ken'in sempatikliği, Anne'nin güzelliği dizinin albenisini arttırmıştı. Ayrıca Ken ve Anne uyumu diye bir şeyin olduğu gerçeğini de es geçemem. Kimyaları o kadar uygundu ki izleyiciye hissi güzel geçiriyorlardı. Taylandlı yapımcılar da bunu fark etmiş olmalı ki Anne ve Ken beş ayrı dizi de bir araya geldiler. İlk dizileri 2001'de son dizileri ise 2010'da yayınlandı. Diziye genel olarak baktığımda beni sıkmadı. Birde süresi uzun olduğu için gözünüz hiç korkmasın. Dizi akıcı işlendiği için süre pek sorun olmuyor. Hatta diziyi 14 bölüm değil 24 bölüm olarak beyninizde kodlarsanız, yani süreyi ikiye bölerseniz sizin için izlemesi daha kolay hale gelecektir. Dizi de pot duran bir iki oyuncu vardı ama onlarda pek ön planda değillerdi. Bu yüzden gözünüze çok batmayacaktır. Vaktiniz varsa bu kıpır kıpır diziyi izlemenizi tavsiye ederim.

 
Oum Ruk 
(อุ้มรัก, Carrying Love, Thnorm snaeh)

Tür: Romantik, Komedi, Aile
Yapımcı: Da Hatairat Amatawanit
Yönetmen: Ampaiporn Jitmaingong
Yapım şirketi: Lakorn Thai
Kanal: ThaiTV Channel 3
Yayın günü: Pazartesi - Salı
Bölüm sayısı: 14 Bölüm
Bölüm süresi: 1 saat 27 dakika
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2006
Konu:
Napat dik başlı bir kızdır. Meslek olarak modelliği seçmiştir. Chen ise, küçük yaşlarda ailesini kaybetmiş playboy bir fotoğrafçıdır. Bir gün Napat'ın fotoğraf çekimi için Chen seçilir ve çekim alanında tartışırlar. Chen, Napat'ın iyi bir model olamayacağını ön görür. Bunun üzerine bir süre geçer ve Napat, Chen'in ön görüsünün tersi ünlü ve tutulan bir model olur. Bir gün bir partide Napat içki yarışına kazanır ve çok içer. Aynı gece otel de Chen'de bulunmaktadır ve o da çok içmiştir. Bir yanlışlık sonucu Napat ve Chen o gece birlikte olurlar. Gecenin sonunda Napat olay yaratarak otelden ayrılır. Fakat bir süre sonra Chen'den hamile olduğunu anlar ve hikaye başlar.

Oyuncular: 
Anne Thongprasom
Ken Theeradeth Wonpuapan 
Jamie Bouher 
Tah Warit Tipgomut 
Tuk Chankanok Rukshep 
Kunchai Kumnerdploy (Num) 
Pakjira Wanasut (Oh) 
Moris Kay 
Nat Thephussadin Na Ayutthaya 

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Konu benzerlikleri olsa da dizi işleniş farklılıkları diziyi seyrettiriyor.

    YanıtlaSil
  2. Çiftin uyumu gerçekten güzel duruyor.Ama beş dizi biraz fazla olmamış mı :) Taylandlılar oyuncu mu bulamıyor acaba :)Ben bu konunun olduğu sadece no:309'a biraz göz attım ve sevemedim açıkcası. lakin bunu severim belki.uyumlarını sevdim bunların çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutulan çift olunca, izleyici ilgi gösterince beşte olur on da olur. Belki seversiniz deneyin. :)

      Sil
    2. Haklısın,evet severim gibime geliyor :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)