N`olur Ayrılalım (Dizi)

Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem isimlerini gördüğüm andan bu yana beklediğim dizilerden biri olmuştu. Aslında Aras Aydın'ın oyunculuğuna da tipine de bir türlü alışamadım. Bu yüzden başrol oyuncusu olacak bir görünüşe sahip olduğunu düşünmüyordum. Dizinin ilk bölümünü izleyince aslında düşündüğüm gibi olmadığını fark ettim. Aras'da başrol oyuncusu potansiyeli varmış da fark edilmiyormuş. Bence ilk bölüme göre iyi bir performans gerçekleştirdi. En azından bana karakterin gerçekçilik hissini geçirdi. Birde genelde diziler başlamadan önce tutar mı tutmaz mı diye bir görüşüm oluyordu ama sırf bu yüzden tam olarak kestiremedim. İlk defa bir dizinin reyting sonuçlarını çok merak ediyorum. Birde Aras'ın baş rolü oynaması hakkında ki görüşleri merak ediyorum. Acaba herkes benim gibi mi düşünüyor bilmek istiyorum. Ben Nilay Duru'yu İnadına Aşk dizisinden tanıdım. İlk zamanlar dizi de çok ön planda olmasa da oyunculuğu ve uyumu ile dizinin ileri ki bölümlerinde ön plana çıkmıştı. Bence Azize karakteri için Nilay çok doğru bir seçim olmuştu. Şu garip ve birden çıkışlı tepkileri olmasa oyunculuğunu daha çok seveceğim de o sesini inceltmesi ve tepkilerde abartısı biraz dikkatimi çekiyor ve oyunculuğuna odaklanamıyorum. Haliyle güzel oyunculuğu gerçekçiliğini kaybediyor. O tepkileri biraz daha doğal yapsa bence oyunculuğu on numara beş yıldız olacak. Dizinin şansı Gürgen Öz diye düşünüyorum. Gürgen Öz'ün olduğu yapımlar genelde Gürgen Öz ile birlikte eğlence de tavan yapıyor. Onun o farklı konuşma tarzı, mimikleri, yerinde tonlamaları insanı oyunculuğuna hayran bıraktırıyor ve güldürüyor. Nilperi Şahinkaya'nın şimdiye kadarı ki oynadığı dizilerde hep gıcık ve sinsi karakterlerin kadını olmuştu. Bu dizi Nilperi için kabuk kırma gibi bir şey olmuş. Farklı bir karakter de oynamış olması bence üzerine yapışmış o klişelikten kurtulmasına sebep olmuştu. Umarım yazım grubu Temmuz karakterini sinsi ve gıcık bir karaktere büründürmez. Yazmayı neredeyse unutuyordum. Beni dizi de şaşırtan bir karakter vardı. Osman Karakoç , Yusuf karakteri ile ilk defa günlük dizi dışında bir dizi de oynuyordu. Yıllardır kusmalara sebep Unutma Beni (2008-2016, 1702 bölüm) adlı günlük dizi de Ali karakterine can vermişti. O dizinin bitmesiyle güzel oyunculuğunu daha çok ortaya çıkaracağı bir projede olması sevindirdi. Bir daha günlük dizilere dönmemesi dileğiyle. Dizide genel olarak İnadına Aşk dizisinin havasını aldım. Alt yapı olarak baskıcı ağabeyi olan kız, çılgın hiç bir şeyi umursamayan bir erkek karakteri bana bunu anımsattı. İşleyiş olarak farklı olsa da alt yapısı bana göre benziyordu. Dizi gerek başrollerin uyumu, gerek dizinin konusu, gerek oyuncu seçimiyle benim çok hoşuma gitti. Vaktiniz varsa güzel bir yaz dizisi izlemek istiyorsanız bu diziyi izleyebilirsiniz.
Dizi ilk bölümüyle reytinglerde  yayın zamanı 7.,  tekrarı ise 26. olmuştur.

N'olur Ayrılalım

Tür: Romantik, Komedi
Yapım Şirketi: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Görüntü Yönetmeni: Bertan Özer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem
Yazım Grubu: Ayşe Ferda Eryılmaz, Sedef Bodur, Ayberk Çınar, Ceylan Güleç
Kanal: FOX TV
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 15 Temmuz 2016
Konu:
Azize yaptıkları show programları reyting rekorları kıran bir yapım şirketinde ikinci reji asistanıdır.. Baskıcı bir ağabey ve birde anneannesi ile yaşamaktadır. Televizyonun altın çocuğu diye bilinen patronu Turgay Atalay'a çok ama çok aşıktır ama Turgay, Azize'nin farkında bile değildir. Ulaş ise; arama kurtarma gönüllüsü, dağcı ve ödüllü yönetmendir. Ulaş sevgili olduğu kızlarla bir ay'dan fazla birlikte olmamış, hepsini terk etmiş ve terk ettiği gün bu kızlar hayallerinin erkeğiyle evlenmiştir. Bir gün Turgay yeni bir program arayışına girer ve o sırada ekibiyle Ulaş'ın bu efsanesini keşfederler. Bunun üzerine Ulaş'ın üzerinden gizli kameralarla program yapmaya karar verirler. Fakat Ulaş'a eşlik edecek, onunla sevgili olacak bir kız bulunmalıdır. Turgay ve ekibi kız arayışının sonunda istedikleri gibi bir kız bulamazlar. Tam umutlar tükenmişken Turgay, Azize'yi gözüne kestirir. Turgay'ın iknaları sonucu Azize, Turgay onu fark etsin ve onunla evlensin diye hayatında ilk defa çok cesur bir adım atarak program da olmayı kabul eder. Bu şekilde Azize ve Ulaş'ın hikayesi başlar.
Oyuncular:
Nilay Duru 
Aras Aydın
 Gürgen Öz 
Nilperi Şahinkaya 
Osman Karakoç 
Hilal Uysun 
Duygu Karaca 
Ayşe Selen 
Meriç Başaran 
Hüseyin Soysalan 
Özgül Sağdıç 
Eray Ayaz

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. çok güzel bir diziye benziyor.orjinal mi acaba?Nilay'ı da Aras'ı da önceki dizilerini pek sevmesem de onları istisna olarak sevmiştim.açıkcası aras'dan 'şu an' için başrol olur mu,diye ben de düşünmüştüm.adamda ışık var ha o ayrı :) nilperi'yi de önceki oynadığı rolüne gıcık olmuştum fakat bu oynaddığı karakteri dediğin gibii bozzmazlarsa sevebilirim.aynı şekilde gürgen öz'ün oyunculuğunu ben de takdir ediyyorum,adanmda ayrı bi yetenek ve farklı bi hava var.yazmadan geçemeyecem osman karakoç'un oynadığı untma beni'nin annemler falan fena takipçisiydi,bitmesi onlar için iyi olmadı ne izleyecekler şimdi:(doğruya doğru arada ben de izliyordum yani (bunda ciddiyim) bi sezon daha olabilirdi hahhahaa neyse yazın için ellerine sağlık,kendine iyi davran güzel insan;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin değilim ama senaristlerinin çakma bir konu çıkaracağını düşünmüyorum, ikisi de yazar, böyle bir hataya düşerlerse çok şaşırırım. Unutma Beni dizisine ara ara bizde bakardık ve baymıştı artık belki yeni kan gelir bu sezon kim bilir. Aslında annenler günlük dizi olarak kanal 7 de yayınlanan Hint dizileri ya da Beni Affet dizisine bakabilirler. Aynı düşüncede olduğumuza sevindim. Teşekkür ederim. :)

      Sil
    2. önemli değil :) bazı kanal 7 hint dizilerni denk gelirsee izliyorum ama annemler pek takkip edeemiyoorlar sanımm..keşke kannal 7,hiint dizilerindin yanıında özgün asya dizileri de izletse bize''N'olur'' :) en iyisi de kore aile dizileri olur:bölüm sayısı hem fazla hem de bölüm süresi hint dizileriinin döt bölümüne denk geldiği için nerdeyse aynı uzunlukkta bbiterler;)beni affeti ise izlemediğim için hiç sarmadı.bir kaç sezon önce başlasaydım belki ama o zamanlar da hiç ilgimi çekmemişti.anneme de bağımlılık yapan dizileri ben aşılıyorum genelde yani o da aynı durumda.dolayısıyla kaç bin küssür böllüm soonra başlamak olmaz hehe.en iyisi dediğin gibi yeni gelecek kanı bekleyelim.umutluyum umarım güzel dizilerimiz olur ;) cevap için teşekkürler ayrıcca (:

      Sil
    3. Kanal 7 'nin böyle bir çalışmasının olduğunu okumuştum hangi tür yayınlar bilmiyorum ama vardı planlarında sanırım. Yani Kore dizisi ile ilgili harekete geçebilirler ama biraz geç yayınlanabilir. malum prosedür uzun. :)

      Sil
    4. oleeey :) :) yeni duydum bunu,umarım gerçekleşir.böyle niyetleri varsa eğer vazgeçmesinler :) bu haberle (ileride olmasa da) şuan için mutu ettin beni sağol ;)

      Sil
  2. Good luck chuck bu dizinin yabancı versiyonu ama Kore yapımınında olduğunu düşünüyorum izlediğim bir Kore dizisini anımsattı bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar araştırdım sosyal medyayı da talan ettim hala her bölüm bakarım ilk defa sizden duydum. Şayet yazdığınız gibiyse senaristlerin böyle bir şey yapmaları da garip geldi. Filmi izlemediğim için doğrudur diyorum. :) Kore dizisi olduğunu düşünüyorsanız yazarsanız sevinirim. Sanırım diğer postumda ki adsız da sizdiniz. Düşüncelerimi orada da yazdım. :)

      Sil
  3. Diğer postunuzun URL sini atar mısınız ayrıca Kore versiyonu olarak de teach love film mi var doğru hatırlamışım bu filmi anımsattı bana dizi değil mis yanlış hatırlamışım ama de teach love filmi de çok güzel belki yararlanmış olabilirler KONUSU
    Lee Jin Yi çiçekçi olarak çalışan çekingen bir kadındır. Çocukluğundan beri aşık olduğu Chul Woo ya açılamamıştır. Kwon Tae Joon ise erkeklerin kadınları tavlamalarına yardım eden bir çeşit çöpçatan şirketinin başındadır.
    Tae Joon dan yardım almaya başlayan Lee Jin Yi, baştan aşağıya değişerek Chul Woo yu tavlamaya çalışır. Böyle bişe chul woo burada fotoğrafçı

    YanıtlaSil
  4. Bende diyorum Yusuf karakterini nereden tanıyorum :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)