Deli Divane / Sapna Babul Ka Bidaai (Hindistan)

Geçtiğimiz aylar da Kanal 7, Söz Müzik programında 4 tane dizi yayınlayacağından bahsetmişti. Bunlardan ilki Yalancı Bahar dizisi olmuştu. İkinci olarak ise 25 Temmuz günü Bidaai dizisinin başlayacağını duyurdu. Şu an Bidaai dizisiyle birlikte Kanal 7 toplamda 5 Hint dizisi yayınlamış olacak. Bu 5 diziye önümüzde ki aylarda 2 dizi daha eklenecek. Kanal 7 Hint dizileriyle hepimizin gönlünde ayrı bir taht kurdu. Umarım  uzun zaman Hint dizisi  yayınlamaya devam ederler.  Gerek yapılan dublajlar, gerek isimler çok  iyi oluyor. Özellikle belli bir yaş üstü insanlarında izleyeceğini düşünerek akılda kalıcı, kolay isim seçmeleri çok hoşuma gidiyor.
Diziye dönersek;
Diziyi daha evvel izlememiştim. Daha doğrusu Kanal 7'nin yayınlayacağını varsayarak artık hiç bir Hint dizisini izlemiyorum. Bu yüzden de bu diziye de ilk defa şans vereceğim. Aslında ilk 4 dizinin duyurusu yapıldığında  içlerinde en çok dikkatimi çeken Bidaai  olmuştu. Bu yüzden ilk dizi  Yalancı Bahar değil, Deli Divane olur diye düşünüyorum. Neyse ki çok bekletmeden dizi ikinci olarak yayınlanacak.Umarım diğer Hint dizileri kadar sevilir ve reytingleri yüksek olur.  Şimdiden hepimize iyi izlemeler. 
Deli Divane (Bidaai) 27 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün 16.10’da tekrarı ise 11:20'de Kanal 7'de.


Sapna Babul Ka...Bidaai



Türü:
Romantik,Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Yayın Kanalı: Star Plus
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 739
Yayın Tarihi: 8 Ekim 2007 - 13 Kasım 2010
Konu:
Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika’da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna’nın kız kardeşi Ragini ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine âşık olan Ranvir ve Ragini’de evlilik kararı alır. Ancak Ragini’nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar. Geçen zaman içerisinde Sadhana ve Alekh’in evlilikleri içerisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlamış ve Alekh zihinsel problemlerinden kurtulmuştur. Ancak bu sürecin ardından Alekh ve Sadhana arasında şiddetli tartışmalar başlayınca Vasundhara, Sadhna’yı evden kovar. Zamanla Alekh, Sadhana’ya yaptıklarından pişmanlık duyar ve onunla yeniden barışmak ister ancak Sadhana bir intihar eylemcisinin bombalı saldırısında hayatını kaybetmiştir. Sadhana’nın başına gelenleri öğrenen Alekh’in akıl sağlığı yeniden bozulur. Ancak onu ve Ragini’yi bekleyen büyük bir sürpriz vardır. (Konu: Kanal 7)



Oyuncular:
Sara Khan - Sadhana Alekh Rajvansh
Parul Chauhan - Ragini Ranvir Rajvansh
Angad Hasija - Alekh Inderjit Rajvansh
Kinshuk Mahajan - Ranvir Inderjit Rajvansh
Sulagna Panigrahi - Sakshi Alekh Rajvansh
Apurva Agnihotri - Anmol Rajvansh
Divya Naaz - Khushi Rajvansh

Yorum Gönder

30 Yorumlar

  1. değişik duruyor hmmm... şu anki saate göre başlamış bir bakalım ;) umarım güzeldir :) eğer sende ilk bölümü izlersen görüşünü paylaşır mısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben beğendim. Aslında Hindistan'ın başka bir yüzünü gösteriyor gibi geldi. Şimdilik iyi başladı iyi gidiyor umarım devamı da güzel gider. :)

      Sil
  2. Ben de ilk bölümü(tekrarını da) parça parça izledim.dolayısıyla çok fazla bi şey anlammadım ama olsun :) 739 bölümmüş ha :Ooo tvde de en az 170 bbölüm olur...beğenecek miyiz?upuzuuun bölümmler var önümüzde izleyelim görelim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet izleyip göreceğiz ben sevdim diziyi tutar mı bilmem ama hoş olacak gibi gözüküyor. :)

      Sil
    2. Ben de şuan tekrarına baktım;gerçekten fena değil ;) bu arada dizi üç senede bitmiş ama biz günlük izleyecez :) merak ettim de senin en sediğin Hint dizisi hangisi?

      Sil
    3. Yaz sonunu bulmaz bitmesi bizde :) Şu an da sevdiğim bir Hindistan dizisi yok. Hint kökenli olan bir dizi var ama Pakistan dizisi Bashar Momin. :) Ayrıca Hindistan dizilerinden Dahleez dikkatimi çekiyor belki ilerleyen zamanlarda izlerim. Bildiğim kadarıyla dizi ülkesinde yeni bitti ve 104 bölümlük bir dizi. (25. bölüme kadar çevirisi geldi)

      Sil
    4. Evet çabuk bitecek :) Aaa az önce baktım da Dahleez'e Beintehaa/Benimsin'deki (benim şuanda en sevdiğim Hint dizim) Harshad Arora/Zain oynuyor.ama ben onu Aaliya'sız izlemek istemem ki ;( benim, Bashar Momin'e başlayalı baya oldu(senim tavsiyenle ;) ) ama klasik ben dizinin sonunu getiremedi :( ama yarım bırakmaayı sevmiyorum.o yüzden o dizi de er ya da geç bitecek ;)

      Sil
    5. Evet o oynuyor. Muhakkak Aliya'da başka bir oyuncu ile oynayacaktır. Bence şans vermeliyiz. Bashar Momin candır yahu. :)

      Sil
    6. (Harshad Arora/Zain var hımm ) düşününce evet evet ,şans vermeliyiz :) Bu arada Aliya ne güzel kız değil mi ya? ben kızı çok sevdim,tatlı bir havası var :) Can Bashar Momin-can is Bitttecek ;)

      Sil
    7. Evet güzel kız, bende çok seviyorum. İnşallah bitirirsin. :)

      Sil
  3. Renkli tırtıl mimlendiniz! (:

    YanıtlaSil
  4. Aleks ve rahibi bekleyen süpriz ne öğrenebilir miyim ... bu arada siteniz çok hoşuma gitti begendim��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarı da yazdığım gibi bende ilk defa izliyorum. Teşekkür ederim. :) :)

      Sil
  5. Diziyle alakali cok yorum yok heryere baktim 2-3 kisi yazmis biseyler. Bence iclerinde ki en iyi dizi diyebilirim. Hint filmlerinin tadinda bir dizi olmus gibi :) ben eski Hint filmlerinin baya meraklisiyimdir basta izledigimde Vivah filmi var ona benzettim ama dizi oldugu icin konu apayri bi hal aldi :) hic kacirmadan izliyorum umarim izleyicilerde begenir :) ikisini bekleyen supriz acaba olmyecekler mi :) yada ne bilim baska bisey aklima daha da gelen bisey yok :)

    YanıtlaSil
  6. Sizce ragini güzel mi birde ileriki bölümlerde ranvir aşık olacakmış ne düşünüyorsunuz ?

    YanıtlaSil
  7. Ya bolumlerini nerden izleyebilirim acaba turkce altyazili sekilde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir bilgim yok kanal yayınlayacağı için araştırmadım. :)

      Sil
  8. Hint dizilerine bayılıyorum yaaaa tabi filmlerine de

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir dizi çok beğenerek izliyorum deli divaneyi umarım shadnanın alekhin ragini ve raanvirin de filmeleri türkiyede yaymlanır özelliklede sara khanın bay khudi filmini çok merak ediyorum inşallah bu film bittikten sonra o da yayımlanır :)) merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah yayınlanır dizi güzel gerçekten ama ilerledikçe biraz saçmalamaya başladı gibi. :)

      Sil
  10. Ayrıca hint filmlerini de çok fazla yayımlamalılar gerçekten de izlediğim hemen hemen bütün türk filmlerinden ve dizilerinden daha güzel ve izlenilesi hint dizileri ve filmleri dışında hiç tv ye bakmıyorum bile diyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça yayınlanıyor daha fazla yayınlanması dileğiyle. :)

      Sil
  11. Su an sizce dizi nasıl gidiyor hala izliyor musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzliyorum. Git gide saçmalamaya devam ediyor. Sürekli Sadhna ve Ragini ağlıyor. Adeta senaristi göz yaşından beslenmiş gibi. Diziyi bırakmamamın sebebi bu kadar saçmaladıktan sonra nasıl bitecek diye merak etmemden kaynaklı. Sabırla her gün izlemeye devam edeceğim. :)

      Sil
  12. khushi ve tamnnanin snpchati veya instagramini biliyomusunuz ben aradim aradim bulamadim eger bi bilginiz olursa ve söylerseniz cok sevinirim :))

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)