Kehribar (Dizi)

Normalde beni takip edenler bilirler mafyavari dizileri sevmem ama bu dizi çok başka geldi bana. Bilmiyorum başrol de iyi oyunculardan Gürkan Uygun ve Necip Memili olduğu için mi yoksa konusu mu çok sağlam ama farklı bir albenisi var dizinin. En izlemem, bu dizi benim tarzım değil diyenin bile izleyip merak edeceği bir dizi olduğunu düşünüyorum. Dizinin  konusu klasik gibi dursa da güçlü bir konuya sahip. İşleyiş yönünden akıcı bir dizi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tüm oyuncular o kadar iyi rollerini oynuyorlar ki, o kadar çok benimsemişler ki bir tane oyuncununda kötü oynadığını pot durduğunu yazmam. Bu yüzden oyuncular hakkında tek tek inceleme yapmak istemiyorum. Dizinin konusu ve oyuncuları harici müziklerini de ayrı seviyorum. Özellikle jenerik müziği ''Haydee'' çok hoşuma gidiyor. Gürkan Uygun'un sesi ve melodi çok uyumlu olmuş. Arada bir bilgisayar da müziğini açıp dinlediğim doğrudur. Dizi hakkında çok fazla yazmaya gerek yok. Vaktiniz varsa diziye göz atın derim. Emin olun bir şey kaybetmezsiniz.
Dizi reytinglerde 12, tekrarı ise 27. olarak bitirdi.
 KEHRİBAR

Türü: Romantik, Aksiyon, Dram
Yapım: Süreç Film
Yapımcı: Ali Gündoğdu
Yönetmen: Yıldız Hülya Bilban
Senaristler: Sinan Tuzcu, Ali Aydın
Kanal: ATV
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 18 Mart 2016
Konu:
Orhan ve Leyla birbirine aşık iki gençtir. Fakat aralarına başka sebepler girerek ayrılmak zorunda kalırlar. Bunun üzerine Orhan Almanya'ya yerleşir. Bu olayın üzerinden 20 yıl geçer. 20 yıl sonra Orhan bir gün memleketine dönmek zorunda kalır. 20 yıl arada geçse Orhan ve Leyla'nın aşkı bitmemiştir. Bu çift yıllar sonra tekrar karşılaşınca hikaye yeniden başlar.
Kısacası dizi, Yarımcalı Orhan'ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesini, imkansız aşkı, hasretliği, kin ve bitmeyen öfkeyi anlatıyor.


Oyuncular:
Gürkan Uygun
Ayça Varlıer
Necip Memili
Özge Özder
Ahmet Uz
Fırat Altunmeşe
Aslıhan Güner
Yağmur Aydan

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. size yok olan 46 dizisini öneririm kesinlikle bir başka

    YanıtlaSil
  2. Aralarda denk gelip bakardik onceden simdi anneannem bizde oldugundan kumanda hakimiyetini kaybettik. Kanal dahi gecemiyoruz reklam girse bizim sucumuz ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aboo işiniz çok zor. Babam ve Babaannem yaşarken bizde de öyleydi onların dediklerini izlerdik. Neyse ki şimdi annemle genelde zevklerimiz aynı bir Cuma günleri ben Karagül, annem Kiralık Aşk istiyor. Haliyle çoğunluklar Kiralık Aşk izlemek zorunda kalıyorum. Onun harici istediğim dizileri izleyebiliyorum. :D

      Sil
  3. Ne çok dizi var. Babamın favori dizilerinden oldu bu dizi. Arada bakıyorum Sakallı piskopat bir karakter var bende ona bayılıyorum. Ne bileyim kötüleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok dizi var ama bitiyor yavaşça çok bölüm oynamıyor. Yerine tekrar dizi yapılıyor artık hangisi tutulursa... :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)