İstanbul Sokakları (Dizi)

Şuan güncel olan dizileri düşünürsem çok güçlü konusu olduğunu düşündüğüm diziler listesine bu diziyi ekleyebilirim. İşleyiş yönünden de çok akıcı olduğunu düşünüyorum. Konu hızlı işlediği için sıkmıyor. Fakat beni rahatsız eden bir durum var ki dizinin rengi. Nasıl desem böyle iç karartıcı bir çekim kullanmışlar. Griye yakın anlam veremediğim bir teknik var. Özellikle çok büyük ekranda televizyona sahipseniz bu acayip şekilde gözü alıyor. Neden bu tonda bir teknik kullandılar anlam veremedim. Belki parlak olmasa ton hoş olacak ama birde çok parlak keskin bir renk var. Oyunculara baktığımda da Gizem Karaca ve Caner Cindoruk'u birbirine yakıştıramadım. Gizem Karaca, Caner Cindoruk'a göre biraz küçük kalmış ama oyunculuklarını çok iyi sergiledikleri için bu farkı o yönden kapatmışlardı. Diziye Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas acayip şekilde yakışmışlardı. Yıldız Kültür'ün konuk oyuncu olması üzücüydü keşke dizide daimi olsaydı. O üstadın oyunculuğuna hayranım. Kadın en sevilmeyecek diziyi bile sevilecek hale getiriyor. Birde Sitare Akbaş  var ki bu kız  zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor. Oyunculuğunu da bu diziyle  daha çok geliştirdiğini gördüm. Sevebileceğinizi düşündüğüm için öneririm. Vaktiniz varsa izleyin.
İstanbul Sokakları

Tür: Dram, Romantik
Senarist: Zülküf Yücel, Zehra Yücel
Yönetmen: Faruk Teber
Yapım şirketi: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Kanal: Show TV
Günü: Pazartesi
Saati: 20:00
Süresi: 120 Dakika
Başlangıç tarihi: 18 Nisan 2016
Konu:
Nazlı doğuştan kalp büyümesi hastalığı olan 24 yaşında bir kızdır. Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Bu gerçeği bir tek babası biliyordur ve kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için söyleyememektedir. Tam da bu sırada bir inşaat şirketinin sahibi olan Fırat'la tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ancak onların aşkı en acı ve talihsiz olanıdır. Nazlı ve Fırat aşk dolu tek bir gecenin sonunda ayrılmak zorunda kalır. Çünkü Nazlı bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir. İşte tam da bu anda Nazlının babası Refik’in aklına bir fikir gelir; kızını yaşatmak için katil olmayı göze alacaktır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlının durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye hanımı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Nazlı ikinci bir şans ele etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama  koşar. Oysa ki aşkları daha da imkansız hale gelmiştir.

Oyuncular: 
Gizem Karaca 
Caner Cindoruk  
Rıza Kocaoğlu 
Naz Elmas 
Derya Alabora 
Mehmet Çevik 
Yıldız Kültür 
Mine Teber 
Sitare Akbaş

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Türk dizisi izleyemiyorum ki..

    YanıtlaSil
  2. Rıza Kocaoğlu yine muhteşem bu dizide, adamın oyunculuğuna bayılıyorum.:)

    YanıtlaSil
  3. Bu diziyi seviyorum ben yaa.. Konusu dikkatimi cekiyor. Yazin devam etmese barii :) bakamiyorum ozaman dizi mizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz dizileriyle devam etme ihtimali yüksek. Sanki Show tv yaz dizilerini şimdiden yayınlamaya başlamış gibi bir his var. Tabi belli de olmaz. :D

      Sil
  4. dizi ilginç duruyor ama izleyip izlememe konusunda senden spoiler isteyeceğim,tabii söylersen :) neden imkansız aşkları? cevabına göre diziye bakacağım da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu bölümünde neden imkansız olduğu yazıyor aslında. Adamın annesi organ bağışı yapıyor. Kızın organa ihtiyacı var ve kızın babası organ bağışı yapan kadının şöförü. Adamın annesini kaza süsü vererek öldürüyor. Bu şekilde kızını kurtarmaya çalışıyor. :) Yani otomatik olarak adamın annesini kızın babası öldürüyor. :)

      Sil
  5. teşekkürler.konu bölümünü okumuştum fakat başrol erkeğin annesinin kalp bağışçısı olduğu belirtilmemiş(kadınla başrol adamın bağlantısından bahsedilmemiş).sanırım sen diziyi izlediğin için biliyorsun ama konuda dediğim gibi belirtilmemiş :) dizi fena değil gibi, boş zamanımda bakmaya çalışacağım,iyi akşamlar :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)