Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi 125 ml

Bu ürünün elime nasıl geçtiğini tam hatırlamıyorum. Teyzemin aldığı ürünlerin yanında mı hediyeydi yoksa annemin aynı markanın yıllardır kullandığı kırışıklık karşıtı kreminin mi hediyesiydi emin değilim. Her neyse; normalde ben makyajımı temizlerken temizleme sütü kullanıyorum. Ardından yüzümü yıkayıp gül suyu ile pekiştiriyordum. Fakat gözlerimde yanma ve ertesi güne çapaklanma ile kalkıyordum. Birde benim cildim daha doğrusu vücudum çok hassas. Çeşitli alerjim var. Parfüm kullanamıyorum, makyaj yaptıktan yarım saat sonra kaşıntı ve gözlerimde yanma oluyor. Sonra ki üç dört gün cildim putur putur ve gözlerimde bahsettiğim gibi çapaklanma kızarıklık oluyor. Özellikle yaz aylarında iki ay kadar gözlerimin beyaz bölümünde kanlanma oluyor, bakamıyorum, acıyor, kuruyor filan ve onun sebebini hiç bilmiyorum doktora bile gitmek içimden gelmedi. 


Neyse konumuza dönelim;
İki hafta önce sadece göz makyajı yapmıştım ve ilk defa temizlemeden uyumuşum. Artık ne kadar uyudum bilmiyorum gecenin yarısı uyandım, makyajım aklıma geldi ve hemen temizlemek istedim. Gece olduğu için biraz üşendim bu ürünü kullanmak istedim. Temizleme pamuğuna az biraz damla damlatıp gözüme sürdüğümde sanki deyim yerindeyse yağ gibi kaydı gitti. İlk seferde göz makyajımı temizlemesinden çok hoşlandım. Diğer gözümü de sildikten sonra yanma ve benzeri bir durumla karşılaşmadım. Ben ilk defa göz makyajı temizleme suyu kullandığım için bu özellik tüm markalarda geçerli mi bilmiyorum. Fakat temizleme sütü cidden yakıyordu. Neyse uyku hali sadece bu ürünü kullanıp yattım. Sabah uyandığımda ne bir çapaklanma ve bir kaşıntı ne de başka bir şeyle karşılaşmadım. Temizledikten sonra yıkamadığım halde bir zarar vermemişti. O günden sonra her makyaj yaptığımda bu ürünü kullanmaya başladım ve üründen çok memnun kaldım. Benim gözlerim ve göz kapağım çok geniş olduğu için (he pörtlekmiş demeyin) haliyle temizlenecek alanda fazlalaşıyor. Özellikle rimeli silmekten nefret ediyorum. Her zaman iyi bilinen markaları kullanıyorum ama yine de işte silme işine gelince ürünler çok zorluyor beni. Bir kere panda gibi oluyorum silerken sonrasında iyice sildiğim halde kirpiklerimde kalıyor. Fakat bu temizleme suyu ile temizlemek çok basit oldu.  

İçeriğine gelirsek;
Lens kullanıcıları için uygun bir ürünmüş. Herhangi bir yağlı tabaka bırakmıyor. Tüm ciltler için geçerli. Test edilmiş bir ürünmüş. En önemlisi maalesef paraben var. Evet yanlış okumadınız paraben içeren bir ürün. Göz temizleme suyunda parabenin ne işi var demiştim ilk araştırdığımda ama her üründe paraben olduğu gibi bunda da olabiliyormuş demek ki. Genel olarak internette başkalarının yazılarını okuduğumda beğenilmiş ama beğenmeyen insanlarda var. Fiyatı ise internette 10 -18 lira arası gözüküyor.
Denk gelirseniz fiyatı uygun gelirse, denemenizi tavsiye ederim.

Dipnot: 
Kirpik dökülmesi yaşanmış başka farklı markaların ürünlerinde ama bu üründe kirpik dökülmesi yaşayan kullanıcıya  rastlamadım. Şayet bende de öyle bir durum yaşanmadı. Yine de siz  herhangi bir markanın  temizleme suyunu ilk defa kullanacaksanız bu durumu gözlemleyerek ürünü kullanın.

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Bu markayı çok sık görüyorum ama kullanmadım benim de gözlerim çok hassas şimdilik garnier'in hassas olanını kullanıyorum bitince buna da bakarım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bakalım, bende bundan sonra kullanmayı düşünüyorum ama hangi marka olur kararsızım iyice araştırmam lazım. :)

      Sil
  2. A 101de indirimdeydi keşke alsaydım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasip değilmiş demek ki, inşallah bir daha ki sefer nasip olur. :)

      Sil
  3. benimde hassas bi cildim var ama ben sadece gözüme rümel sürüyorum bunu temizlemek için açıkçası herkez gibi su kullanıodum ama bazen gözüme kaçırıp canım acıodu artık ugraşmak istemiyorum.
    dediğim gibi sadece rümel sürüyorum gözlerime ve Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisinimi yoksa bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendilinimi kullanıyım. lütfen bana biraz açıklarmısın. bide bloğun çok güzel başarılarının devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebak'ın ürünleri benim cildime iyi geliyor. Fakat senin cildine nasıl gelir emin değilim. Göz makyajını silmek için göz makyaj temizleyicisi kullanman daha doğru geldi. Eğer iki üründe de sorun yaşarsan gül suyu satılıyor ama alkolsüz yani gıdaya katılan saf marketlerde gıda ya da kozmetik raflarında bulabilirsin, ondan kullanabilirsin. :)

      Sil
  4. bu arada çok iyi bi tavsiyem var kesinlikle kullanmalısınız. kullanan herkez bu üründen memnun gözüküo bendemi alsam diye düşünmedim değil. garnier göz makyajı temizleme ürünü çok iyi fiyatıda 5 10 tl kadar. siz ne diyosunuz bu işe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim denemek lazım. Cildim çok hassas olduğundan denemeden bir şey yazmam doğru olmaz. :)

      Sil
  5. Bu ürünü bende bir haftadır kullanıyorum. Gratis de indirimdeydi. Denemek için aldım fakat kullanamıyorum. temizleme özelliği çok iyi fakat. aşırı yağlı bırakıyor ve her seferinde kirpiklerim dökülüyor. Dönemlik birşey mi anlamadım. Bunun için bir araştırmaya giriştim. Önerilere açığım. Garnier de kirpiklerimde dökülme yaptı :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpik dökülmesi zaman zaman oluyor badem yağı ile güçlendirebilirsin. Maskara çubuğu ile kirpiklerine uygulayabilirsin. Bunun ürünle alakası olabilir dipnot olarak da geçtim yazımda. Yağlanmayı hissetmedim ben tam tersi hızlıca kurdu acaba çok mu yağlı cildiniz? :S

      Sil
  6. Kullanıyorum fakat hiç memnun kalmadim. Gözlerimi tahriş etti. Sulanma yanma oluyor maalesef kullanamiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginçmiş bu bilgilendirme için teşekkür ederim. :)

      Sil
  7. açıklayıcı bi yazı olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)