46 Yok Olan (Dizi)

Dün dizi 20.00'da diye beklerken fragmanı ile 23:30'da olacağını gördüm. Başta neden 23:30'da  yeni başlayan bir dizi, o saatte nasıl bir reyting getirir diye düşündüm, sonra başlamasını bekledim. Akrep ve yelkovan birbirini kovalarken saati geldi çattı. Türk dizilerini düşününce, bir dizi reklamlarla 20.00 da başlayıp, 23:30 da bitiyor. Fakat bu dizi 59 dakika sürdü. İnanabiliyor musunuz? Türkiye'de bir dizi 59 dakika sürdü ve ben gerçekten bu duruma çok şaşırdım.
Bu diziye Erdal Beşikçioğlu'n dan başka kimse baş role yakışmazdı. Adam o kadar iyi oyuncu ki hayran olmamak elde değil. Şahsen ben diziyi çok beğendim. Geç saatlerde olmasına rağmen on numara beş yıldız bir dizi yapmışlardı. 

 Dizi başlamadan  evvel Breaking Bad uyarlaması olacakmış diye yazdılar ama uyarlama olmamasına çok sevindim.  Anlayacağınız dizi uyarlama değil.
Her neyse; dizi nasıl başladı, nasıl bitti hiç anlamadım. Zaten kısaydı, birde akıcı ve gizemli olunca göz açıp kapayıncaya kadar bitti gibi geldi. Rahatlıkla diziye doyamadım yazabilirim. Eğer vaktiniz varsa bu kısa diziyi internetten de olsa takip edin derim. 
Belki yayın saati çoğu kişiye uymaz ama Star Tv'nin resmi sitesinden dizinin bölümlerine ulaşabilirsiniz. Bence kaçırmayın derim.

Dizi saat 23:30'da yayınlanmasına ragmen Reytinglerde yayın zamanı Total'de 22. olarak AB'de ise 9. olarak reyting aldı. Tekrarı ise; 40. sırada yer aldı. Dizi 20:00'da yayınlansa demek ki reyting de uçardı gibi geldi bana. (Tabi bu benim görüşüm.)
46 Yok Olan

Tür: Gizem, Tıp, Polisiye
Yapım: Nunova Film
Yönetmen: Serdar Akar
Senaryo: Ercan Mehmet Erdem
Kanal: Star Tv
Günü: Pazar
Saati: 23.15
Başlangıç Tarihi: 27 Mart 2016
Konu:
Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır. Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır. (STAR TV)
Oyuncular:
Murat Erdal Beşikçioğlu
Salim Berkan Şal
Ceyla Melis Birkan
Selin Yasemin Allen
Doğan Saygın Soysal
Ferit Metin Belgin
Ezo Ayça Eren
Sude Selin Uludoğan

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bende Breakign Bad uyarlaması olacak sanmıştım, söylentiler o yöndeydi. Olmadığına bende sevindim. 60 dakika olmasına dehşet sevindim. Umarım uzun soluklu olursa, 3 saatlik dizilere ders verir. 90'lı yıllarda dizilerimiz en fazla 50 dakika sürüyordu, ne güzeldi o günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle bekliyordum. Umarım olur ve saati biraz olsun aşağıya çekilir. Evet iki dizi art arda yayınlanırdı bir gece de. :D

      Sil
  2. İlk gün izleyemedim ama netten mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil
  3. İlk bölümü kaçırdım ama tekrarını izleyeceğim mutlaka harika bir dizi olacak bence kadro mükemmel.Bir behzat ç hayranı olarak izlemeliyim :)

    YanıtlaSil
  4. merak ettim hemen tekrarına bakayım bu adam bir harika zaten :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)