Tıkandım mı ne?



Bu arlar çok fenayım bütün yazmak istediğim konu başlıklarını tüketince konu kalmadı.Bir de üzerine izlediklerim üst üste katlanınca sadece izlediklerimi yazıyor gibi bir hava oluşmaya başladı blogumda.
Bu durum beni endişeye soksa da şuan için elim kolum bağlandı.Blogger defterimde genel konulardan 5 adet ekstra konu başlığı olmasına rağmen onlar içinde içerik yazmakta zorlanıyorum.Bunun yanında 8 adet bilgisayarım bozuk olduğu dönemde gelen mimler var, onları da açıp açıp kapıyorum.Nasıl bir döneme girdiğimi tam olarak çözemedim.Eğitim sezonunun baskısı mı, yoksa havaların soğumasından mı ne beynimin kelime dağarcığı bölümü sanırım çalışmıyor.En büyük korkum tıkanmaktı sonunda tıkanıp kaldım.Günlerdir acaba şunu mu yazsam,acaba bunu mu yazsam diye düşünüp duruyorum.Resmen varlık içinde yokluk çeker durumdayım.Bu durum biraz daha devam ederse benim için kötü bir durum ortaya çıkabilir.Aktif bir blog olmayı seviyorum,bunun için çabalıyorum ama bu dönem ne kadar uğraşırsam uğraşayım çabam sonuç vermiyor.Bu yüzden bu tıkanıklık döneminde beni mazur görün.Büyük ihtimal bir süre daha yayın akışınızda benim dizi,film ve animeler hakkında ki düşüncelerimi göreceksiniz.
Bu arada bu durum sadece bana özel mi yoksa sizde de böyle tıkanıklıklar oluyor mu? 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Dert etme kendine ya. Arada bana da oluyor. Konu arıyorum bulamıyorum, saçma başlıklar açıp yazmaya başlıyorum. Şiir falan yazıyorum ben konu bulamayınca. Ya da film izliyorum ki tavsiye yazayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay takmayım da bulamayınca sinir oluyorum.Benim izlememe gerek bile kalmıyor çünkü o kadar çok ki sadece animeden 20 tane post yazabilirim şuan+güncel olarak 5-6 tane izliyorum.Keşke şiir yazabilsem. :3

      Sil
  2. Sıkıntı yapmayın zaman zaman hepimizde oluyor bu tıkanmalar :) Aslında çok fazla seçeneğiniz var yazmak için biraz kafanızı dinlendirin ve yazmaya devam edin.Kolay gele...sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şey var ve farkında değilim ne yazacağımın.Teşekkür ederim. ^_^

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)