Evli ve Öfkeli (Dizi)

Dizinin isminden dolayı diziye karşı bir ön yargım olmuştu.Hatta -''Hızlı ve Öfkeli mi ki bu nasıl isim?'' bile dedim kendi kendime.Fakat dün akşam yarısında diziyi yakaladım.Dizi hoşuma gidince 2. defa verildiğinde baştan izleme şansı buldum.Dizi beklediğimden iyiydi ve bütün tabularımı bir anda yıktı.Beklentime göre Umutsuz Ev Kadınları tarzı bir dizi bekliyordum.Ana hat olarak 4 kadının hayatını anlatsa da çok farklı bir hikaye işlendiğini keşfettim.Hikayede bu 4 kadından biri polis,biri kadın doğum uzmanı,biri ünlü oyuncu ve diğeri ise kilolu bir ev hanımı.Bu 4 kadının ortak noktası aynı mahallede büyümüş olmaları ve evliliklerinin aynı şekilde sonuçlanması.Dizi genel olarak 4 iyi oyuncunun başrol olmasından kaynaklı olduğu için haliyle diziyi kötü bile olsa izlenilir hal almıştı zaten.Üzerine konusu güzel,oyuncularda karakterlerle bütünleşince dizi tadından izlenmez hale gelmişti.Dizinin işleyişi akıcıydı,hiç sıkmıyordu.Dizide yadırgadığım yer ise;Birce Akalay'ın karakteriydi.Karakter sivil polisti ve büyük ihtimal operasyonlara katılan bu karakterin o dövmelerle kötü adamlara ifşa olmaması kaçınılmazdı.Keşke o dövmeleri kapasalarmış,karakterin yaptığı meslekle uyuşmuyordu.Oyuncular dövme yaptırmadan önce bin kez düşünmeli bence çünkü yarın köyde bir karakterde oynayabilir,sivil poliste olabilir ve ya dönem dizisinde de oynayabilir..Sonra izleyici de mantık yanmasına sebep olabilir,izleyicinin gözünde komik bir durum ortaya çıkabilir..Sonuçta yani çoğumuz bilir Polis kolejlerinin mülakatlarında bile çocuğun dudağının üzerinde belirgin ben var diye eliyorlar kaldı ki koca koca dövmeler.Onun haricinde beni rahatsız eden ya da yadırgadığım bir yeri olmadı.Bence bir şans vermelisiniz dizi gerçekten güzel bir dizi.
Reytinglerde yayın zamanı 7. sıra da,tekrarı ise;24. sırada bitiriyor.
Evli ve Öfkeli

Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Nisan Akman
Senaryo:Cem Görgeç
Hikaye:Deniz Dargı
Yapımcı:Ali Gündoğdu
Yapım:Süreç Film
Kanal: ATV
Günü:Pazar
Saati: 20.00
Başlangıç tarihi: 4 Ekim 2015
Konu:
Esra,Seray,Mine,Dilek aynı mahallede büyümüş dört kadındır.Fakat yıllar Serayı başka yönlere götürdüğü için bu dört iyi arkadaş grubundan ayrılmıştır.Fakat Mine,Esra ve Dilek asla kopmamıştır.Günümüze geldiğimizde Seray ünlü bir oyuncu,Esra gözü kara bir polis,Mine başarılı bir kadın doğum uzmanı ,Dilek ise kiloları yüzünden öz güvenini kaybettiğinden iyi bir ev hanımı olmuştur.Bu dört arkadaş aynı gün kocaları tarafından aldatılırlar ve yıllar sonra bir şekilde bir araya gelirler.Hikayemiz aldatılan dört kadının günlük yaşamını anlatmaktadır.
Oyuncular:
Birce Akalay
Ebru Cündübeyoğlu
Yıldız Çağrı Atıksoy
Ayça Erturan
Sarp Akkaya
Serkan Altunorak
Sinan Eroğlu

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. İlginç ve eğlenceli bir diziye benziyor izlemeyi düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin,evet dizi türü gereği eğlenceli bir dizi. :3

      Sil
  2. Çok güzel bir post olmuş heveslendirici :D daha önce karşılaşmamıştım bu diziyle ama tanıtım hoşuma gitti. İzlemeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,aslında çok fazla fragmanı oynadı ama demek ki denk gelmemişsin.İzlemeni tavsiye ederim. :3

      Sil
  3. Bende isminden dolayı yargılamıştım ama bugün sanırım yarısında falandı denk geldim izledim ve beğendim takip edeceğim ⌒.⌒

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)