Bajrangi Bhaijaan (Film)

İki üç senedir her bayram ya Hint filmi izliyorum ya da üstad Hayao Miyazaki ustadan bir anime.Bu yıl biraz yoğun geçse de ancak bu güne bir film izleme şansım oldu.2015 filmlerini gezerken utanarak yazıyorum hiç Salman Khan filmi izlemediğimi fark ettim.Salman Khan'ı izlemeden bile hayranlık duyardım izlesem ne olur acaba düşüncesiyle filmi izlemeye başladım.Şuan Salman Khan'ın hintliler üzerinde ki etkisini,filmlerde ki Salman Khan'ın isminin neden geçtiğini daha iyi anlıyorum.Direk olarak aşık oldum.Gerek oyunculuğu,gerek kendine has kıvraklığı,gerek bakışları beni benden aldı.Film boyunca acaba bu film de Aamir Khan oynasa nasıl olurdu diye düşündüm.Çünkü filme genel olarak baktığımızda tam Aamir Khan tarzı bir filmdi.Fakat nedense ne Aamir Khan ne de diğer Khan'lardan birini bu role yakıştıramadım.İzlerken iyi ki Salman Khan dedirtiyordu insana.Beni bıraksanız şuan Salman Khan aşkımı sayfalarca yazabilirim.Fazla etkilendiğim için yazdıkça yazasım geliyor,bu yüzden kısa kesip diğer oyuncuların hakkında da biraz yazmak istiyorum.Filmde Salman Khan'ın partneri Kareena Kapoor'dı.Oldum olası Kareena Kapoor'ı zaten çok severim.Soğuk,itici bir duruşu olsa da muhteşem bir oyuncu ve sempatik biri olduğunu düşünüyorum.Film de Salman'ın nişanlısı rolündeydi ve rolüne çok uymuştu.Sevdiğim benimsediğim düşünce tarzına yakın bir karakterdi.Birde minik bir kız vardı.Minik kızın adı Harshaali Malhotra'ymış.O kadar tatlı ve olgun bir kızdı ki gören büyümüşte küçülmüş sanırdı.Salman ile aralarında ki kimya çok uygundu.İkisinin olduğu çoğu sahnede gözlerim dolu dolu oldu.Birlikte oynarlarken izleyiciye gerçekçi bir duygu veriyorlardı.Bu da tabi ki göz yaşı olarak geri dönüyordu.Film genel olarak çok akıcı bir filmdi.Bir sahnesinde de sıkıldım dersem yalan söylemiş olurum.Zamanınız vaktiniz olmasa bile bir aralara sıkıştırıp izlemenizi,hatta ölmeden önce izlenilecek filmler listenize almanızı tavsiye ederim.
Bajrangi Bhaijaan (Brother Bajrangi)


Yönetmen:Kabir Khan
Yapımcı:Salman Khan ,Rockline Venkatesh
Diyalog:Kabir Khan(Diyalog) Kausar Münir (Ek Diyalog)
Senaryo:KV Vijayendra Prasad ,Kabir Khan,Parveez Shaikh
Hikaye:KV Vijayendra Prasad
Müzik:Pritam
Arkaplan:Julius Packiam
Sinematografi: Aseem Mishra
Düzenleme:Rameshwar S. Bhagat
Üretim şirketi:Salman Khan Films,Kabir Khan Films
Dağıtımcı:Eros International
Yayın tarihleri:17 Temmuz 2015
Süresi:159 dakika
Ülke:Hindistan
Dil:Hintçe
Konu: 
Pawan Kumar Chaturvedi hayatı boyunca babasına yaranamamış bir adamdır.Babası ölünce Delhi'ye göç eder ve burada hayatına yön verir.Bu arada Pawan'ın sosyal aktiviteleri vardır.Bunlardan biri de Bajrangi ayinlerine,kutlamalarına katılmaktır.Yani;Bajrangi müritlerindendir.Bir gün karşısına konuşamayan kaybolmuş bir çocuk çıkar.Başta bu durumu yadırgasa da daha sonrasında bu kaybolmuş çocuğu ailesine kavuşturmayı amaç eder.Filmde Pawan'ın bu küçük kaybolmuş kız çocuğunun ailesini bulmasında başına gelen olayları izleyeceğiz.
Oyuncular 
Salman Khan
Kareena Kapoor
Nawazuddin Siddiqui
Harshaali Malhotra

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Ben bu filmi izledim. Harika bi film. Herkese tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır Hint filmi izlememiştim. Vaktim olduğunda izleyeceğim. Bu arada benim ilk mimimde sen de mimlendin beyybi :)

    YanıtlaSil
  3. Vaktim olduğunda -yani yazın- hep bir hint filmi izleyeyim dedim hiç izleyesim gelmedi. Şimdi de vaktim yok ya, inadına hint filmi canım çekiyor. :D Neyse, inşallah bir gün fırsatım olur da izlerim :)
    Tanıtım için teşekkürler, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Size bir film önercem adı
    : Karate Kid. Eski versiyonu 3 film, yeni versiyonu 1. 4ünüde izleyin bu film gibi onu da çok beğeneceksiniz eminim. İyi gunleeerrr

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)