Yaz'ın İmtihanı: Sivri Sinek

Bu yıl ki savaştan gazi olarak ayrılacağım gibi gözüküyor.İşin tuhafı her yıl daha da arsızlaşıyorlar.Sinek ilacı sıkıyoruz fayda etmiyor,kesin ölmüştür dediğimiz bir boşluğumuzda bizi gafil avlıyorlar.Sinek ilacında denemediğimiz marka kalmadı,şu prize takılanlardan da aldık o da bana mısın demedi.Hatta netten bakıp daha doğal yöntemlerde denedik.Yok arkadaş yok ölmüyorlar.



Büyük ihtimal şu belediyenin ilaçlama araçlarından dolayı bunlar bu konuda tatbikat yapıp kendilerini eğitiyorlar.Artık ilaca karşı bağışıklık sistemlerini geliştirmişler.Birde ısırdıkları yetmiyor bu minyatür vampirlerin bazıları içtikleri kanı kusuyorlar.Ben 26 yıllık yaşamımda yani ömrü hayatımda kusan sivri sinek görmemiştim.Birde öyle böyle değil kustuktan sonra kustukları yere yayılıyor o kan.Bütün duvarlar perdeler hep kan.Sanki birinin burnu kanamış da silecek mendil bulamamış perdeye silmiş gibi bir görünüm oluşuyor.(Bunun sebebini kendimce benim kanımda buluyorum.Kanım enfeksiyonlu olduğundan kustuklarını düşünüyorum.)Bu yüzden elimizde ıslak mendiller sprey sularla dolaşır olduk.Birde o kadar akıllılar ki ısırdıktan sonra saklanıyorlar bu yüzdende bulup öldürmek zor oluyor.Sineklikten bile kaçmayı öğrenmişler tam sineklik gelirken fırt bir kaçıyorlar ortalıktan kayboluyorlar.Artık nasıl başa çıkacağımızı bilmiyorum sabah akşam ev halkı tetikteyiz.Fakat bu savaşta sanırım yenilen taraf biz olacağız.
Çünkü; şimdiden ısırmadık ne kol kaldı,ne bacak yüzümü bile ısırmış hainler.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. İşte ben de sırf bu yüzden terden ölsem bile pikenin altında yatmak zorunda kalıyorum =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle bıktım artık, senin yine pikeymiş benim yorgan. :D

      Sil
  2. Biz birkaç yıl önce pencerelere sineklik taktırmıştık, yazları takıp kışları çıkarabiliyoruz, o gün bugündür yazları evde çok rahatım.
    Bu arada sivri sineklerin kustuğunu yeni öğrendim, kötüymüş. Dediğin gibi çok hainler, sanki ısırdıktan sonra görünmez oluyorlarmış gibi, ara tara bulamıyorsun :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz taktıramıyoruz bombeli demir var camlarda.Evet bende bu yıl öğrendim o kadar iğrenç ki o kan.Hemde nasıl hainler. :D

      Sil
  3. Resmi görünce bir fena oldum. Huylanınca zaten. :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google görsellikten baktım.Bir sürü çıkmıştı bende huylandım. :D

      Sil
  4. Camlarda sineklik var mı?Sineklik olunca eve girmeleri biraz zor oluyor.Sivrisineklerden rahatsız olmayan insan olarak gene çok yalnızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok maalesef onun yerine demir var camlarda bu yüzden sineklik takılmıyor. Kıskandım seni. :D

      Sil
  5. İşiniz gerçekten zormuş.Fakat size bir tavsiyem olacak.Sivrisinekler için yarım limonun içine karanfil tohumu eklerseniz başa çıkarsınız.Bu bilgiyi de internetten öğrendim.Umarım yardımcı olurum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet zor,gerçekten mi hemen denemeliyim.Bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)