Pearl Drops Smokers - Diş Beyazlatıcı Macun

Daha önce başıma gelen bir olaydan dolayı dişlerimin sarardığını ve bu markanın diş macununu kullanıp faydasını gördüğümden bahsetmiştim.(Pearl Drops -Diş Beyazlatıcı Macun ) Hala aynı markayı kullanmaya devam ediyorum.Geçenlerde annem Ramazan alışverişi yaparken Bim'de rast gelmiş bu markaya  ve kardeşim sigara içtiği için almak istemiş. 6 lira gibi bir fiyat ödemiş.
Eve getirdiğinde çok şaşırdım çünkü daha çok yaygın değil Bim'den almış olması daha bir tuhaf geldi.Her neyse benim  kötü hiç bir alışkanlığım yok.(Sigara,içki vs.)Fakat bu  diş macununu bende denemek istedim.Çünkü hala yaptığım hatanın  cezasını çekiyorum yani hala dişlerde sarılık devam ediyor.İlk denememde  fırçalayıp tükürdüğümde diş macunun rengi sap sarı çıktı.Sanki daha sabah dişlerimi fırçalamamışım da  5 yıldır hiç fırça yüzü görmemişcesine sarıydı.Şimdi  ise tükürdüğüm de  beyaz rengi aldı.Lafın kısası  diş macunu gerçekten verilen parayı hak etti.Dişlerimi fırçaladıktan bir süre sonra parlaklık  oluşuyor ve çok memnunum.Dişlerimin tonu bir tık daha beyaz oldu bu beni çok sevindirdi.Bence denemelisiniz.
İnternetten fiyatına baktım. 75 ml'lik 6 lira ile 12 lira arasında fiyat aralığı değişiyor.Şuan çoğu market ve kozmetik ürünü satan yerde var, bulunan bir  marka haline geldi.
Bu marka Birleşik Krallıklara ait.


Yorum Gönder

0 Yorumlar