Günlük Kullandıgım Ürünler

Sabah yüzüme maske yaptıktan sonra düşündüm neden bunu blogumda paylaşmıyorum diye ^_^
Hemen fotografladım günlük kullandıgım ürünleri ^_^ Aslında yüzüm cildim tam orantılı kullanmamı gerektirecek  bi tarafım yok siyah noktalarım dışında  fakat kendimi iyi hissetmek için  bu ürünleri kullanıyorum.Bakalım hangi amaçla ne ürünler kullanıyormuşum;
Kullandıgım Ürünler;


 Bebak Acı Badem Sütü;
Normalde makyaj sonrası cildi dinlendirmek yumuşatmak için  sürülür ya da makyaj temizlerken kullanılır fakat benim amacım  farklı.Krem yerine kullanıyorum bu ürünü ben.Yüzümü yıkadıktan sonra  uyguluyorum Bebak markasının  bu  acı badem sütü  benim cildime çok iyi geliyor ve Bebak'ın bütün ürünlerine bayılıyorum özellikle kremi var böyle acı acı kokuyor birde sonra yumuşacık yapıyor  çok süper  ürünleri.

 Şelale Gül Suyu;
Gece yine yatmadan önce yüzümü yıkıyorum  ve  gül suyu kullanıyorum.Bunu tavsiye ederim bu  ürün aslında yemeklerde de kullanılıyormuş saf bir ürün yani  çogu kişi yemeklere katmak yerine tonik amaçlı kullanıyor bu ürünü çünkü dogal bir ürün toniklere göre  daha zararsız.Benim amacım yine farklı gece yatmadan önce sürünce sabah yumuşacık yapıyor cildi ayrıca temiz bir  görünüm elde ediyorum.

 Arko Nem Günlük Soft;
Aşık oldugum krem bu aralar büyük  aşk yaşıyoruz kendisiyle.Aslında benim Arko ile aram pek iyi değildir 
kremleri yaz günlerinde günşe  ışınları yüzünden yüzümün çok yanmasına sebep oluyordu. O yüzden pek tercih etmiyordum ta ki bu kremi keşfedene kadar.En önemli  özelligi hemen emiyor  yapış yapış olmuyor ve ellerimde kullandıgım zamanlarda farkını hissettiriyor. El kremi olarak kullanıyorum. 

 Garnier Saf&Temiz; 
Gerçekten   başka blogların yazdıgı gibi  ve reklamlarda gördügümüz  gibi işe yarayan bir ürün. Her gün farklı bir aşamasını yapıyorum  bu gün mesela maskesini  yaptım ve siyah noktalarımda azalma cildim yaglı gibi biraz onda bir denge  yakaladıgımı düşünüyorum.Günlük olarak düzenli kullanınca çok  işinize yarayacak bir ürün ..Güne bu ürünle başlıyorum diyebilirim.

 Arko Nem Dudak Koruyucu;
Başka bir arko  ürünü .Arko ile aram iyi olmasada bi şekilde bu lip bana geldi. Tarihi geçmesin diye  kullanmaya başladıgım lip'i özellikle gece yatmadan önce sürüyorum. Dudaklarım yumuşacık oluyor.Ayrıca lip bence çok önemli bu soguk günlerde  makyaj yapmayan kadınlar ve hattaerkekler bile kullanmalı   çünkü  soguklar dudaklarımıza sorun açabiliyor bu yüzden olmazsa olmazım arko lip'tir.

 Telex Vazelin;
Kullandıgım son ürün vazelin.Vazelini ayaklarıma  sürüyorum  birde duştan sonra vucuduma sürüyorum çok güzel  yapıyor cildimi.Özellikle ayaklarımı yumuşak yapması önemli benim için bazen topuklarda sertlik oluyor onlardan hoşlanmıyorum  o yüzden düzenli olarak kullanmaya çalışıyorum.Bi önceki vazelin  biraz yapış yapış oluyordu bu bildigim bi marka değil birinden geldi  kullanmakta tereddüt ettim markasını tanımadıgımdan ama hoşuma gitti.Sanırım  bir daha bulamayacağım bu üründen hoşlandım ...


Kullandıgım ürünler makyaj yapmadıgım halde  bayagı varmış değil mi?Kendimi iyi hissettiğim sürece ve cildime zarar vermediği sürece bu ürünleri kullanmaya devam etmek istiyorum.Belki markaları değişebilir zamanla fakat  günlük olarak bu tarz şeyleri kullanmak hoşuma gidiyor bende bu ürünler işe yaradı umarım  bu postla günlük bakım için size de  fikir vermiş olurum.Bu ürünlerden çok memnunum ve kendimce  size tavsiye ediyorum...

Yorum Gönder

0 Yorumlar