Dedikodu//Sungmin'in Düğün Davetiyesi Dağıtılmaya Başlandı

İmm bayagı bir bekledim cümleleri toparlamak için.Ayy Ergen kızlar gibiyim yeminle  25 yaşında ergen kız. İçim biraz buruldu düğün davetiyesini ilk gördügümde,aslında ben ilk sevgilisi var denildiginden ihtibaren Sungmin ile  ilgili çıkan bütün haberlere çok sevindim hatta kendim evleniyormuş gibi  mutlu oldum.Fakat iş ciddiye binince biraz galiba 4-5 yıllık emegim  gözümün önüne geldi.Sanki  bizim evden   damat çıkıyor hissi.Sungmin'in herşeyi o kadar ani oldu ki birden sevgilisi var ardından evleniyor haberleri çıktı ve zaman o kadar kısıtlıydı ki ne oldu ne bitti hiç bir ELF anlamadı.Bazılarımız kızdı, bazılarımız  aşk acısı moduna girdi ,bazılarımız bende dahil mutlu oldu böyle karışık duygular yaşadı ELFler.


O günden bu güne bir kez bile  tuhaf hissetmemiş aksine böyle hissedenlere kızmıştım fakat dügün davetiyesini gördünce  işlerin ne denli ciddi oldugunu anlayınca biraz bende vurucu darbe  etkisi yarattı.Fakat  mutluyum ve Sungmin mutlu olmalı sonuçta bütün fanlar bir gün evlenecek mutlu olacak peki bu gün o  hayran oldugumuz insanlar  ne yapacaklar? Onların da duyguları oldugunu unutmamak gerek.Ay görüyor musunuz bizim  çocugu ya saman altından su yürttü halbuki hepimiz Shindong  başı çekecek diyorduk ters  köşe mi olduk kızlar. :D 

Her neyse umarım Sungmin  uzun mutlu  bir hayat sürersin.Şimdi ve gelecekte umarım  mutlu bir aile sahibi olur asla ayrılmazsınız ne olursa olsun Sungmin destekçinim seni destekliyorum ve senin adına çok mutluyum.İyi ki Super Junior üyesisin iyi ki senin ve diger 14 adamın hayranıyım.


Düğün 13 Aralıkta.
-Düğün Davetiyesi-







İlgili Konularım:
Dedikodu/Super Junior Üyesi Sungmin Evleniyor
Dedikodu/Super Junior Üyesi Sungmin'in Sevgilisi Varmış


Yorum Gönder

0 Yorumlar