Tonari no Kaibutsu-kun (anime)

Gün geçmiyor ki anime aşkım kabarmasın... Bu ara üst üste anime izliyorum vallah dizileri unuttum gittim bile.Romantik komedi bir anime buldum severek izledim.Baş karakter kız biraz soguk ve uyuz baş karakter erkek ise tam bir saf ve çocuksuydu.Anime o kadar iyi betimlemiş ki karakterleri insan izlerken kendini karakterlere kaptırıveriyor.Hemen tanıtım yapıyorum ^_^



Yönetmen: Hiro Kaburaki
Senarist: Noboru Takagi
Tür: Romantik,komedi
Müzik: Masato Nakayama
Stüdyo: Brain's Base
Yayın kanalı : TV TokyoTVOTVhTSCTVA,TVQ
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2012 - 25 Aralık 2012
Bölümler: 13 +1=14


Konu:
Shizuku soguk duygusuz ve sadece ders düşünen bir kızdır.Haru okulun dövüşçü herkes tarafından korkulan ve devamsızlıgı çok olan bir erkektir.Bir gün Shizuku ögretmeni tarafından çagırılır ve Haru'nun devamsızlıgı yüzünden gelmedigi günlerin ders notlarını vermesini ister. Shizuku ögretmenini kıramaz ve Haru'ya notları vermek ister fakat Haru Shizuku'yu başta biraz korkutur fakat Haru çocuksu arkadaş canlısı çok iyi bir çocuktur.Haru Shizuku ile arkadaş olmak ister ve arkadaşlıkları başlar. Haru okulda korkutucudur fakat Shizuku hayatına girdikten sonra işler değişir.Arkadaşlıkları bir şekilde ilerlemeye başlar.
Karakterler;

Shizuku Mizutani

Babasının  beceriksizligi yüzünden annesinin çalışmaya  başlayıp ilgilenmemesi küçüklügüne travma olarak  yansımış bu yüzden insanlara karşı soguk ve  duygusuzdur.Arkadaş edinmenin saçma oldugunu  düşünen Shizuku  yalnızlıgı seven ve hep ders çalışan zeki bir kızdır.
Haru Yoshida
 Küçüklüğüyle ve babasıyla ilgili sorunları olan Haru  ortaokuldan sonra lise için  kuzeninin yanında yaşamaya başlar.İnsanlardan korktugu ve   hayatı boyunca hiç arkadaşı olmadıgı için  korkunç gözüken bir  ögrenci olarak tanılıyor.Her işi şiddetle çözmeye çalışan Haru aslında  arkadaş canlısı sevimli sıcak  ve sevgi dolu bir çocuktur.

Asako Natsume
Kötü arkadaş deneyimleri sonucunda erkeklerden nefret etmiş güzel oldugu için erkekler onunla ilgilendigi için kızlar tarafından hep dışlanmış bir ögrenci.Aslında sevimli ve güzel kalbi olan  kız arkadaşlarının olmasını isteyen bir karakter.

Sohei Sasahara
Beyzbol oyuncusu Haru'nun ortaokuldan arkadaşı.Tam olarak  animede anlaşılmasa da Natsume'den hoşlanıyor gibiydi.
Diğer Karakterler;

Kenji Yamaguchi 
Haru'nun çocukluk arkadaşı.Zengin ve zeki biri bu yüzden diger insanları küçük gören kavgacı yön bulma alıgısı olmayan hep kaybolan bir karakter.Zamanla Shizuku 'ya karşı aşk beslemeye başlamıştır.Sinsice Shizuku ile olmak ister.

Chizuru Oshima
Çalışkan okul temsilcisi arkadaşı olmayan insanlarla konuşmakta zorluk çeken yemegini tek başına yiyen ve ezilen Haru'ya aşık ama bir türlü aşkını itiraf edemeyen bu yüzden Haru ve Shizuku'yu destekleyen bir karakter.

YU Miyama
Tuhaf bir karakter.Aklına ne gelirse hemen söyleyen son bölümlerde ortaya çıkan Oshima'nın arkadaşı.

Yuzan Yoshida 
Haru'nun abisi.Haru ne kadar nefret ediyorum dese de onu  seviyor.Yuzan kardeşini geri götürmek için gelen bir karakter.Tatlıları çok seviyor.Türk baklavasını bile seviyor ve bundan çokça bahsediyor.Asıl niyetinin ne oldugunu  kimse bilmiyor.

Mitsuyoshi Misawa
Haru'nun kuzeni.Oyun salonu işletmecisi  olan Misawa her zaman Haru'nun destekçisi sürekli gözlük takan karakterin karizması  ve arkadaş canlılıgı anime de dikkat çekiyor.

Takashi Mizutani
Shizuku'nun  beceriksiz babası neye el atsa  becerememiş bu yüzden  karısı tarafından ezilen kendini suçlu hisseden bir baba.Çocuklarıyla ilgili ve onları seviyor.

Takaya Mizutani 
Sessiz sakin konuşmayan bir çocuk Shizuku'nun erkek kardeşi ...




Yorum Gönder

0 Yorumlar