Oreshura (Anime)

Yine kaçtım  iki gün anime izledim bu aralar dizileri bırakıp animelere sardım aslında farklı bir animeye başlayacaktım   afişleri karıştırdıgımdan konusunada bakmadıgımdan bu  animeye başlamış oldum. Ben hiç bir şekilde dizi film ya da  farklı görsel  mecralarda haremi sevmem.Birde izledigim yerde türünde harem yazmıyordu ...Eğer animenin harem tarzı oldugunu farketseydim büyük bir ihtimal  başlamazdımda ama bu animeyi  harem dahi olsa çok sevdim.Evet 4  kız bir erkegin peşinde komedi olarak belden aşagıda vuruyor  biraz ama  gerçekten  hemen bitirmelik bir anime olarak gördüm hatta ikinci sezonu olmalı diye düşündüm.2013  model  bu animemizi acaba sizlere önersem mi diye düşünüyorum bu yazıyı yazarken şöyle yapalım  eger harem tarzı  animeleri seviyorsanız kesinlikle izlemelisiniz kızların çekişmesini izlemek eglenceliydi komik bir animeydi. Kahramanımız biraz pasif biriydi açıkcası erkek olarak gıcık kaptım sanki  üç kızada umut veriyor gibiydi yinede her haliyle güzeldi.İlk harem animemi bitirmişte oldum.Yinede harem sevmeyenlerin bi şans vermesini de düşünüyorum.
Birazcık tanıtımını yapayım ;


Adı:Oreshura / 2013
Tür: Harem , Romantik komedi,okul
Yönetmen: Kanta Kamei
Senarist: Yuji Yuji
Yayın Tarihi: 6 Ocak 2013 - 31 Mart 2013
Bölüm Sayısı: 13
Stüdyo: A-1 Pictures
Lisans:Aniplex of America
Yayın kanalları: Tokyo MX, tvk, Chiba TV, TVS, TV Aichi, RKB


Konusu;
Esas  oğlanımız Eita Kido lisede okuyan  notları yüksek olan ilerde tıp okumak isteyen  iyi bir öğrencidir.Eita hem çocukluk arkadaşı hemde komşusu olan  Chiwa Harusaki ile  sıradan basit bir hayat  geçirirler. Bir gün sınıfına yeni transfer olan Masuzu Natsukawa'nın  dikkatini çeker ve  Eita'nın günlügünü kullanarak onu sahte sevgilisi yapar.Eita eli mecbur  Masuzu'nun  oyununa katılmak zorunda kalır.Bunu öğrenen çocukluk arkadaşı ve sahte sevgilisi  arasında bir savaş  başlar bu savaşa  Eita'nın  önceki hayatındaki sevgilisi ve  çocukluk  nişanlısıda katılınca    işler rayından çıkar.Eita sonunda hangi kızı seçecektir.

Karakterler:
Eita Kido 
Esas oğlan; tıp okumak isteyen nazik  arkadaş canlısı  ve  çalışkan bir öğrenci.Ailesi onu yalnız bıraktıgı için tek başına yaşayan akraba olarak halası olan  iyi yemek yapan  güzel kişiligi paylaşılamayan bir karakter .Eita bir gün  kendini kızların  savaşı içinde bulur ve ne kadar istemese de bu savaşa katılır.

Masuzu Natsukawa
Tam bir şeytan,iyi  ve nazik kişiliginin arkasında insanlarla oyun oynamayı seven aşka inanmayan bir karakter.Okulun en güzel kızlarından  biri olan Masuzu insanların ilgisinden bunalmıştır bir gün   sıra arkadaşının digerlerinden farklı oldugunu fark eder ve  onun sırrını ortaya çıkarmak için tehtit eder.Karşılıgında sahte sevgilisi olmasını ister  Eita ile sevgili olduktan sonra eglenmek için okulda bir  okul klübü kurar.

Chiwa Harusaki 
Eita'nın  çocukluk arkadaşı ve komşusu  tam bir et delisi  Eita'ya karşı boş değil Masuzu ile Eita'nın sevgili oldugunu ögrendikten sonra Eita ile Masuzu'nun ayrılması için elinden geleni yapar.

Himeka Akishino
Himeke  biraz hayal dünyası içerisinde yaşayan biri  reenkarnasyona ugradıgını düşünüyor eskiden bir prenses
oldugunu ve Eita ile sevgili olduklarını  iddia ediyor.Tek taraflı bir aşk peşinde Chiwa ve Masuzu savaşına o da  bir şekilde katılıyor.

Ai Fuyuumi
Ai çalışkan ve  okulun disiplin kurulunda olan bir kız öğrenci .Masuzu'nun kurdugu klübü kapatmak için elinden geleni yapıyor.Fakat bunun da bir nedeni var Eita ile aynı  anaokuluna giden Ai ile Eita küçükken bir  evlilik sözleşmesi  imzalamışlar o sözleşmeye bağlı kalan Ai'de Eita için bu savaşa katılır.

Saeko Kiryu
Eita'nın halası  tek akrabası...Eita'nın haremi için son derece endişeli ..Eitanın zarar görmesinden korkuyor ayrıca  çok iyi bir oyun işleticisi...Bir gün  Eita'nın haremiyle tanışır ve  hangisinin gerçekten aşık oldugunu anlamaya çalışır bu yüzden kızları plaj oyununa davet eder.

Kaoru Asoi
Eita'nın en iyi arkadaşı ...Ayrıca Ai de  en iyi arkadaşı başta erkek sanılsa da aslında o bir kızdır.Animede  Eita'ya aşık olduguna dair ip uçları verilmiştir.Fakat anime de  2. sezon olmazsa  havada kalan bir karakterdir.

Mana Natsukawa
Masuz'nun  sinsi kız kardeşi.Çok açık ve kötü kişiligi var olan  kızkardeş Masuzuyı geri İsveçe göndermek istiyor..Bu yüzden ablasını sürekli izleyerek babasına ispiyonluyor bu yüzden Masuzu'nun en çok  çekindigi  kişi Mana .Kötü  kişiliğinin altında aslında ablasını çok seviyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar