Diğer Yarım Dizisi

Türk Televizyonlarının yaz dizilerinden En beğendigim dizilerden biri de Diger Yarım ... Televizyonu nadir izlerim o yüzden bu diziyle ilgili atv de bir fragman filan görmemiştim.Hatta hiç bir yerde diziyle ilgili bir şey duymamıştım,görmemiştim.Bir gece  ilk bölümünün tekrarı verilirken denk geldim.Bu diziye de ba-yıl-dım.Bu gün 6. bölümü yayınlancak dizinin,her bölümde ayrı egleniyorum ayrı gülüyorum..Normalde dizilerde baş örtü girince dizi   biraz dini  dizilere dönüyor  ama bu dizi çok farklı bence hani  baş örtüsüne ön yargılı olan insanlar var ya onların ön yargısını kırmak için yapılmış bir dizi.Başrol kız iki rolde oynuyor ikizmiş güya :D İlk defa oyunculuguna denk geldim kızın...Kızın oyunculuk vahşet..Hatta ilk bölümlerde biz bi ikilemde kaldık acaba kızlar farklı mı diye kızı araştırdık hani evet aynı oyuncu biliyoruz ama acaba olabilir mi öyle güzel bir oyuncu.Maşallah kıza insanların kafasında ilk bölümden soru işaretleri bıraktırmayı başardı Gonca Sarıyıldız hep başarılı ol..Ayrıca dizideki oyuncuların hepsi çok güçlü yani tadından geçilmiyor  izlemelisiniz.


 Dizi adı : Diğer Yarım
Yayın Kanalı : ATV
Yayın Zamanı:
Yapımcı : Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen : Veli Çelik
Senarist: Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte
Oyuncular:




İpek Tuzcuoğlu;Meryem Dirayetli, güçlü; bir o kadar da anaç bir kadın, ama Laz damarından olacak, gururlu ve inatçı.
Orhan Kılıç;Ecevit Yakışıklı, karizmatik, modern aynı zamanda naif ruhlu, yalnızlığına tutunmuş bir adam.
Gonca Sarıyıldız;Zeynep Esma'nın diğer yarısı... Becerikli, hamarat ve hırçın. Babasının, halasının ve babaannesinin prensesi.
Gonca Sarıyıldız;Esma Tam babasının kızı... Zeynep'in tek yumurta ikizi... Mutaassıp bir aile içinde küçük, kendine yeten bir dünyası var.
Nevra Serezli;Zeynep Hanım Ecevit'in annesi, dominant, elitist ve prensipleri olan bir kadın...
Sait Genay;Dursun Dede İkizlerin dünya tatlısı dedeleri... Unutkanlık hastalığı var... İlaç içmeyince çok mutlu...
Yamaç Telli;Tarık Yakışıklı, karizmatik, duygusal ve varlıklı bir genç. Edebiyata ve yazmaya aşık.


Konusu:
Meryem'le, Ecevit ailelerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen evlenirler. Ancak ikili kültürleri, sosyal statüleri konusunda son derece farklıdır. Aşkları haricinde birbirinden çok farklı olan Meryem ve Ecevit birkaç yıl içinde sudan bir sebeple kavga eder ve galip gelen inatları yüzünden boşanırlar. İkiz kızları olan çift mahkemenin, birini anneye, diğerini de babada kalmak üzere karar vermesi ile tamamen yollarını ayırır. İkisi de çocukları birbirine göstermemeye yemin ederler. Kızları, kendi kültürlerine ve fikirlerine göre yetiştirirken onlara büyük bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul'da birleşir ve birbirinden habersiz iki kız kardeş çarpışırlar. Yüzleri aynı ama yaşam tarzları taban tabana zıt kardeşler elele verir ve tüm gerçeklerinin yalana dönüştüğü o gün, bir karar verirler. Anne babalarına iyi bir ders verecek ve onları yeniden bir araya getireceklerdir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar